Η αναζήτηση βρήκε 357 εγγραφές
- Τρί 21 Οκτ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ρε εδώ μιλάει ο ΑΣ αν θα γίνει το γήπεδο στην Τούμπα και το αφήνουμε να περάσει έτσι; Εκεί να δείτε τι μασαμπουκα έχει να πέσει. Αυτοί οι …. θέλουν να δώσουν το οικόπεδο στον Μυστακίδη να κάνει εμπορικά, ξενοδοχεία και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, και να πάνε το γήπεδο μας όπου τους βολεύει. Και εμείς ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Αδέρφια ξυπνάτε, μας κλέβουν το γήπεδο
- Τρί 21 Οκτ 2025, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
δε ξέρω αλλά με ζώνουν άσπρα και μαύρα φίδια.
Ας γίνει επιτέλους αυτή η περίφημη άσπρη μέρα για το μπάσκετ μας, να σταματήσουν οι καταστροφολόγοι να μας χαλάνε το μότζο μας...
κυριε Αρίστο, ελάτε σας περιμένουμε.
Κι εσύ Ελληνοαμερικάνο περίμενε, είσαι πρώτος επιλαχόντας!
Είδες ρε φίλε ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σύ palok, βλέπεις εσύ κανέναν να ενδιαφέρεται;
- Τρί 21 Οκτ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Προτού ακόμα με σηκώσει στην αγκαλιά του, ο πατέρας μου πήγαινε και έβαζε πέτρες στο γήπεδο της Τούμπας.
Επειδή στην αλάνα που παίζαμε μπάλα δεν ξέραμε λόγω ραδιοφώνου τις Κυριακές που είχε μεταδόσεις αγώνων, δεν ξέρμαε άλλη ομάδα πλην γαύρου και βάζελου (ούτε καν την αεκ), με έβαλε βαθμιαία στον ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ φίλε kalamargiannis, ούτε twitter έχω ούτε διαβάζω και πολλά αθλητικά sites. Από εδώ τα περισσότερα. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι εδώ και δύο εβδομάδες μας λένε ότι σε 2-3 μέρες τελειώνει. Και όλο δεν τελειώνει. Τα λογιστικά και νομικά θέματα εγώ δεν τα τρώω για δικαιολογία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 00:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντε ρε Μπετονιέρα, πες τα. Μαζευτείτε όσοι μπορείτε
- Τετ 22 Οκτ 2025, 01:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Πώς το έλεγε ο άλλος;
Το μπάσκετ να κερδαει και όλοι οι άλλοι να παν να γαμηθουν…
Το μπάσκετ να κερδαει και όλοι οι άλλοι να παν να γαμηθουν…
- Τετ 22 Οκτ 2025, 13:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες έχουν περάσει πολλές σκέψεις από το μυαλό μου, που δύσκολα μπορώ να τις αποτυπώσω σε ένα ποστ. Ενα όμως με κάνει να αναρωτιέμαι πιο πολύ από τα υπόλοιπα. Πώς μπορεί να υποβιβάζετε τον Ιβαν σε έναν απλά δισεκατομμυριούχο (για τον ΠΑΟΚ); Πέραν του οικονομικού μιλάμε ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλλο ενα επεισοδιο του "οι ΣΦ γιατι δεν μιλανε" και οταν μιλανε "Ντροπη ρε γιατι μιλατε;" επειδη δεν ζητησαν τα κεφαλια του ΑΣ (εντωμεταξυ τους ειπαν ευθεως οτι ειναι αργοσχολοι και μεροληπτουν)
Αυτο το πραγμα που οποιος δεν θελει κρεμασμενους τους 15 ειναι αυτοματα στημενος ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Δικά σου συμπεράσματα που παρουσιάζεις σαν γεγονότα.
Ούτε είπε πουθενά ο Μυστακίδης ότι τον ενδιαφέρει μόνο το γήπεδο, ούτε ξέρεις αν είχε πλάνο να πάρει την ΚΑΕ μήνες πριν.
Εντωμεταξυ δήλωση Μυστακίδη δεν έχουμε ακούσει ακόμα επίσημα ΠΟΤΕ από αυτόν, αλλά εδώ ακούμε αλλά και άλλα.
Με αφορμή ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Α ρε να χαρώ εγώ μάνα… και παγκόσμιο Παοκτση Μυστακίδη…
Τέτοιο διχασμό, εγώ, δεν έχω ξαναδεί στον λαό του ΠΑΟΚ.
Μακαρι να περιορίζετε μόνο στο ίντερνετ, γιατί με όσους μίλησα το καλοκαίρι καταλαβαίναμε τουλάχιστον τα ίδια.
Ίσως να είναι σαν το 41% του Μητσοτακη, που στο ίντερνετ έβλεπαν κόντρα με ...
Τέτοιο διχασμό, εγώ, δεν έχω ξαναδεί στον λαό του ΠΑΟΚ.
Μακαρι να περιορίζετε μόνο στο ίντερνετ, γιατί με όσους μίλησα το καλοκαίρι καταλαβαίναμε τουλάχιστον τα ίδια.
Ίσως να είναι σαν το 41% του Μητσοτακη, που στο ίντερνετ έβλεπαν κόντρα με ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 17:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γαματο σε όλο αυτό είναι οτι οι άλλοι παίρνουν γήπεδα τζάμπα και εμείς θα έχουμε τον Μαλακα να πληρώνει, και χωρίς να έχει κάποια άνεση πίεσης προς την πολιτεία, αφού θα είναι δεμένος χειροπόδαρα με το μνημόνιο.
(Το ίδιο ισχύει αν το κάνει ο Μυστακιδης)
Μόνο εμείς θα είμαστε πάντα οι χαζοί. Άλλοι ...
(Το ίδιο ισχύει αν το κάνει ο Μυστακιδης)
Μόνο εμείς θα είμαστε πάντα οι χαζοί. Άλλοι ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλω να πω κάτι ψιλό οφ τοπικ. Διαβάζω στο twitter τα γνωστά πλέον ακαουντ τα οποία καθημερινά εκφραζονται χυδαία για τον Σαββιδη και είμαι σίγουρος πως είναι 1-2-3 άτομα με 5-6 λογαριασμούς ο καθένας. Εγω προσωπικά στον κύκλο μου έχω πάνω από 100 ΠΑΟΚτσηδες, ούτε 1 δεν έχει αυτές τις απόψεις στο ...
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 02:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσγειωθείτε ρε παιδιά. Κανένας ιδιοκτήτης ή μεγαλομέτοχος δεν είναι τόσο ηλίθιος να ταυτίσει το γήπεδο με την ΠΑΕ. Ένα γήπεδο ενώ θεωρητικά δημιουργεί value creation για την ΠΑΕ, ταυτόχρονα είναι εξαιρετική ευκαιρία για value extraction για τους μετόχους.
Τι εννοείς να ταυτίσει το γήπεδο ...