Αποτυχημένη από ότι φαίνεται
Η αναζήτηση βρήκε 357 εγγραφές
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 19:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Το ξέρω ρε… πλάκα εκανα.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 19:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Απογοήτευτικο ότι δεν ακούστηκε κάτι στο γήπεδο.
Περίμενα απάντηση από τον κόσμο, στα καραγκιοζιλίκια του ΑΣ
Περίμενα απάντηση από τον κόσμο, στα καραγκιοζιλίκια του ΑΣ
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν μερικούς μήνες «καλούσα» τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να «τιμωρήσουν» τον Σαββιδη, απέχοντας από την αγορά διαρκείας λόγω των παλινοδιων του στο θέμα του προπονητή και γενικότερα στην διοίκηση της ομάδας.
ΑΛΛΑ, άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Δεν μπορώ ως Παοκτσής να δεχτώ όλο αυτό που γίνεται απέναντι ...
ΑΛΛΑ, άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Δεν μπορώ ως Παοκτσής να δεχτώ όλο αυτό που γίνεται απέναντι ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
@snoufel έχουμε δηλώσεις παικτών, κρεσπο - Βιεϊρίνια, ότι ο Ιβαν δεν ήξερε λεπτομέρειες (απόλυτα λογικό σε μια ΑΕ) και μόλις μίλησαν απευθείας μαζί τους επιβεβαιώθηκε αυτό. Τώρα ποιος λέει ιστορίες εδώ δεν ξέρω.
- Τρί 11 Νοέμ 2025, 04:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
Είμαι ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ που έχει κουραστεί πάρα πολύ από την τοξικότητα των τελευταίων μηνών. Για αυτό θεωρώ πως είναι αχρείαστο να αναφέρεσαι στην πώληση που δεν έγινε ποτέ. Το μόνο που μπορεί να προκαλέσει αυτό είναι έριδες και διχόνοια ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ σε ένα ήδη ...
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 16:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Αυτά τα όνειρα και ελπίδες έχουμε από τον τόσο πλούσιο μελλοντικό ιδιοκτήτη; Σε ένα άθλημα που μπορείς να κάνεις μεταγραφές όποτε θέλεις; Και μιλάμε για παίκτες από τον κολοσσό και την Καρδίτσα; Αυτη είναι η εκτόξευση;
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 20:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Καθίστε λίγο ρε παιδια… για εκτόξευση του ΠΑΟΚ μας δεν μιλούσαμε; Τώρα να μείνουμε προσγειωμένοι; Τι να τον κάνω τον παγκόσμιο Παοκτση αν είναι να έχω μπατζετ Πανιωνιου; Άμα ήταν έτσι εμένα με τους λοκαλ.
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Αξιέπαινη η προσπάθεια σου κατ και την θυμάμαι. Επειδή έγραψα κι εγώ για εκατομμύρια, να σε ενημερώσω ότι και μετοχές έχω και διαρκείας αγόρασα και το χάρισα, γιατί από εδώ που είμαι δεν μπορώ να πάω ούτε σε ένα αγώνα στο παλατάκι.
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 02:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκείνο το τραπέζι για το τσαμπιολι που να σκονιζεται άραγε;
Εχει ηδη 2 πρωταθληματα και 4 κυπελλα , και θα ερθουν και αλλα , μη μου "αγχωνεσαι".Αλλωστε 90 χρονια με παντεσπανι ζουσαμε, τα 10 τελευταια ειναι γκουρμε πολυσπορο.Το μετροσπορτ τελεια τζιαρ,τα τονιζει καλυτερα.
Το τρίτο το ...
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει κάποιος λογος για να είμαστε συγκρατημένοι; Ο 2ος - 3ος πλουσιότερος Έλληνας παίρνει την ομάδα μας κι εμείς θα κάνουμε σαν να μας πήρε κανένας τοπικός επιχειρηματίας; Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω αυτό.
Μιλάμε για ένα άθλημα που μπορείς να κάνεις αλλαγές όλο τον χρόνο, κι εμείς μιλάμε για ...
Μιλάμε για ένα άθλημα που μπορείς να κάνεις αλλαγές όλο τον χρόνο, κι εμείς μιλάμε για ...
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 21:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει κάποιος λογος για να είμαστε συγκρατημένοι; Ο 2ος - 3ος πλουσιότερος Έλληνας παίρνει την ομάδα μας κι εμείς θα κάνουμε σαν να μας πήρε κανένας τοπικός επιχειρηματίας; Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω αυτό.
Μιλάμε για ένα άθλημα που μπορείς να κάνεις αλλαγές όλο τον χρόνο, κι εμείς μιλάμε ...
- Δευ 17 Νοέμ 2025, 00:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά δεν είπα να κάνουμε και κατάληψη στα γραφεία στο παλατάκι άμα δεν τους φέρει. Αλλά δεν μπορώ να άκουω για ένα δυο παίκτες λίγο καλύτερους από τους δικούς μας.
Άσε που πιστεύω ότι αφού είναι τόσο κοντά έπρεπε ήδη να δώσει δάνειο ώστε να παρθούνε δύο παίκτες ώστε να εξασφαλιστεί η πρόκριση.
Άσε που πιστεύω ότι αφού είναι τόσο κοντά έπρεπε ήδη να δώσει δάνειο ώστε να παρθούνε δύο παίκτες ώστε να εξασφαλιστεί η πρόκριση.
- Δευ 17 Νοέμ 2025, 23:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
γνωστο μοτο των συμπαθουντων τον Τελη .....ισες αποστασεις.....
Δεν νομίζω να έχουμε ορίσει κανέναν σερίφη εδώ μέσα.
Δικαίωμα στην άποψη έχετε όλοι σας. Δικαίωμα στο να χαρακτηρίζετε και να τσουβαλιάζετε, δεν έχετε.
Αν περιμένεις να πάρεις κάποιο βραβείο στοχοποιώντας όποιον έχει διαφορετική ...
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 02:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Κάτσε εδώ ρε… που θα πας;;renegade έγραψε: Τρί 18 Νοέμ 2025, 00:21 Επειδή το να κόψεις το PAOKMANIA είναι 100 φορές πιο δύσκολο από τον κόψεις το τσιγάρο,θα ήθελα να γίνει διαγραφή του λογαριασμού μου ώστε να μην μπορω να γράφω...όσο και αν ξύνομαι
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 01:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Πάμε τώρα ενωμένοι όλοι μαζί να απαιτήσουμε αυτα που μας αναλογούν από το αθηνοκεντρικό αυτό κράτος