Η αναζήτηση βρήκε 123 εγγραφές
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 02:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Tα χρέη ηταν γνωστά ο Ιβάν έχει δώσει 3.5 απαιτητά τα 2 δύο αυτα τα 5 τα ηξερε η πλυρα Μυστακίδη αν χαλάσει η συμφωνία ας κρυφτούν ολοι οι μυστακιδοί και μην ξαναβγούν στην πιάτσα (το σωστό θα ήταν να ειχε συναντήσει Χατζόπουλο) αντε να δούμε τι θα δούμε.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 07:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή φτασαμε μέχρι εδώ μετά από 3 μήνες κατά τη διάρκεια των οποίων έγιναν ένα σκασμο συναντήσεις, έγιναν ξεναγήσεις,έγινε οικονομικός έλεγχος,συστάθηκε εταιρία,κατατέθηκε φάκελος στην ΕΕΑ,μέχρι και τα πρόσωπα της διοίκησης έχουν συμφωνηθεί για να λένε κάποιοι ότι το πρόβλημα είναι η αποπληρωμή ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 08:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να αγοράσω ένα αυτοκίνητο με γνωστά σε εμένα προβλήματα και να λέω μετά ότι φτιάχνω τα 1/2 των προβλημάτων τα άλλα φτιάξε τα εσύ πωλητή , είναι άτοπο.
Εφόσον γνωρίζει η πλευρά Τέλη που χρωστάει η ομαδα , συμφώνησε να την πάρει και να ξεχρεώσει κάπου εκεί τελειώνει η συζήτηση .
Αν βγουν και ...
Εφόσον γνωρίζει η πλευρά Τέλη που χρωστάει η ομαδα , συμφώνησε να την πάρει και να ξεχρεώσει κάπου εκεί τελειώνει η συζήτηση .
Αν βγουν και ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 09:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Και μόνο που μπαίνει στην εξίσωση ο Χατζόπουλος , ως εμπόδιο, καταλαβαίνει κανείς , πόσο στραβώνουνε τον γυαλό...
Θέλω να πιστεύω ότι επί της ουσίας , δεν υπάρχει θέμα. Αλλά επειδή, όλες οι κουβέντες επί υποθέσεων γίνονται, θέλω να πω ότι ο Σαββίδης , προφανώς και θα χάριζε το δάνειο σε μια νέα ...
Θέλω να πιστεύω ότι επί της ουσίας , δεν υπάρχει θέμα. Αλλά επειδή, όλες οι κουβέντες επί υποθέσεων γίνονται, θέλω να πω ότι ο Σαββίδης , προφανώς και θα χάριζε το δάνειο σε μια νέα ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 10:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο χατζοπουλος δεσμεύτηκε για απόλυτη διαφάνεια . Στα πλαίσια αυτά και επειδή βγήκαν άρθρα που έλεγαν ότι πέρασε η ΚΑΕ στα χέρια του ακατανόμαστου , έβγαλε μια ανακοίνωση να ενημερώσει για τα επόμενα βήματα. τα υπόλοιπα μου φαίνονται ναχαμεναλεγαμε
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως αν ήμουν Χατζόπουλος θα έδινα τις μετοχές,τα χρεη θα πήγαιναν στον Μυστακιδη και άσε μετά τα βουβάλια να τα βρουν και αν πρέπει να εκτεθούν που αυτό αφορά και πάλι τον Μυστακιδη. Δεν πρέπει η ΚΑΕ να γίνει το θύμα της υπόθεσης.
Δεν συμφωνώ καθόλου Josua στην προσέγγισή σου ...
Τα ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι ειρωνία , δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο προσπαθείς να υπερασπιστείς το εξωφρενικό της υπόθεσης .
Δεν ξέραμε το όνομα του
Ήρθε να πάρει το γήπεδο από την πίσω πόρτα και παρουσιάστηκε ότι αυτός δίνει 250 από την αγάπη του και μόνο ενώ ο άλλος δεν μπορεί γιατί είναι σφιχτός
Ο Α.Σ ...
Δεν ξέραμε το όνομα του
Ήρθε να πάρει το γήπεδο από την πίσω πόρτα και παρουσιάστηκε ότι αυτός δίνει 250 από την αγάπη του και μόνο ενώ ο άλλος δεν μπορεί γιατί είναι σφιχτός
Ο Α.Σ ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 13:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να πάρει ο τελης την ΚΑΕ φίλε κάποιος μαλακα πλήρωνε τόσα χρόνια
Ο ένας λέγεται Ιβαν ο άλλος Χατζόπουλος
Το δίκαιο είναι να πάρουν τα λεφτά τους
Τα γούστα πληρώνονται, αν θέλει να κάνει το κομμάτι του ας πληρώσει
Δεν θα σκάσω προσωπικά για την τσέπη του
Σκάω για τη δικιά μου κάθε μέρα
Ο ένας λέγεται Ιβαν ο άλλος Χατζόπουλος
Το δίκαιο είναι να πάρουν τα λεφτά τους
Τα γούστα πληρώνονται, αν θέλει να κάνει το κομμάτι του ας πληρώσει
Δεν θα σκάσω προσωπικά για την τσέπη του
Σκάω για τη δικιά μου κάθε μέρα
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε μάγκες σοβαρά τώρα ο βάζω 250μυρια σε κλειστό λογαριασμό γιατί είμαι ΠΑΟΚΙ από Νεάπολη δεν θέλει να δώσει 2 μυρια στον Ιβαν για το δάνειο;
Δεν ξέρω ρε φίλε, όπως δεν ήξερα γιατί ο όταν πεθάνω να θαψετε την καρδιά μου στην Τούμπα ενώ έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά δεν έδωσε 200 χιλιάρικα ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι εντυπωσιακά οτι τα μισθωμένα τρολ στο τουιτερ εκεί που λέγανε μπατίρη τον σαββιδη γιατι δεν δίνει 200 εκ εγγυητική, την ίδια στιγμή δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί πρέπει να πληρώσει ο Μυστακιδης για να πάρει την καε . Εκεί που αποθέωναν ΑΣ γιατί δεν μασάει για το καλό του συλλόγου κ ζητάει ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Βολικό επίσης να ξεχάσουμε ότι ο εξαφανισμένος στο Λονδίνο Τελης έχει εμφανιστεί στη ζωή μας δια αλληλογραφίας απ τον Ιούνιο έχει σπάσει τα παπαρια όλων μας και συνεχίζει το ίδιο τροπάρι χωρίς να έχουμε ακούσει τη φωνή του
Μετά την αδιανόητη ασέβεια στον Ιβαν για το θέμα του γηπέδου, ας του ρίξει ...
Μετά την αδιανόητη ασέβεια στον Ιβαν για το θέμα του γηπέδου, ας του ρίξει ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε συ ντραγκον το θέμα δεν είναι οι στημένοι στο Χ.
Μόνος σου το λες για 20 ευρώ ή δεν ξέρω πόσα το κάνουν .
Το θέμα είναι εδώ μέσα .
Τα παλικάρια που παίζουν με την νοημοσύνη μας.
Ολο αυτό το θέατρο του παραλόγου από το καλοκαίρι .
Και άντε λες αφού τέλος καλό όλα καλά μην ασχολείσαι .
Δεν γαμιεται ...
Μόνος σου το λες για 20 ευρώ ή δεν ξέρω πόσα το κάνουν .
Το θέμα είναι εδώ μέσα .
Τα παλικάρια που παίζουν με την νοημοσύνη μας.
Ολο αυτό το θέατρο του παραλόγου από το καλοκαίρι .
Και άντε λες αφού τέλος καλό όλα καλά μην ασχολείσαι .
Δεν γαμιεται ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενώ εμείς σκάμε για τον Ιβαν
Λες και δεν είναι μέρος της ταυτότητας της ομάδας ότι ποτέ κανείς δεν έχασε τα λεφτά του
Ή ο ΠΑΟΚ τελειώνει στον Ιβαν και τον Τέλη
Αν καταλαβαίνετε τι λέτε ουσιαστικά λέτε ότι έβαλε κάποιος λεφτά , δεν τα μετοχοποιησε και τώρα θα τα χάσει.
Φοβερό παράδειγμα για ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο την στιγμη που απο την αρχη εχει συμφωνηθει να αποπληρωθουν ολα τα χρεη και αυτα εχουν πιστοποιηθει απο τον οικονομικο ελεγχο δεν καταλαβαινω γιατι γινεται ολη αυτη η συζητηση. Θα πρεπει να τηρηθουν τα συμφωνηθεντα.
Εγω παντως με οσα εγιναν στην υποθεση της Τουμπας, δεν θα κατηγορησω τον κυριο ...
Εγω παντως με οσα εγιναν στην υποθεση της Τουμπας, δεν θα κατηγορησω τον κυριο ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Βασικά να στο θέσω αλλιώς πιο πολύ βγάζει λογική να χαλούσε επειδή ο ιβαν δεν τα ήθελε και αυτός επέμενε να τα πάρει παρά αυτό που γίνεται …
Βασικα ο Ιβαν μπορεί να ξανακάνει κάτι που έχει κανει επανειλημμένα στο παρελθόν....τα χρήματα φυσικά και θα τα διεκδικήσει, αλλά θα τα δώσει σε ...