Η αναζήτηση βρήκε 630 εγγραφές

Return

από Taseos
Τρί 10 Φεβ 2026, 08:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλο καράβι. Ευτυχώς δεν άλλαξε μεγαλομέτοχο και δς. Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ ως εταιρία ως ομάδα ως ακαδημίες και τα γύρω γύρω είναι τεράστιο οικοδόμημα στο οποίο πέφτουν πολλά εκατομμύρια κάθε χρόνο για να συντηρηθεί και ένα μεγαλώσει. Αυτά τα πράγματα θέλουν δς στιβαρό και ...
από Taseos
Πέμ 12 Φεβ 2026, 06:37
Jump to forum
Jump to topic

Βλέπω το Νικόλα σου μετά τον γιωργη να δίνει το παρόν και χαίρομαι αφάνταστα. Σε περιμένουμε στις απονομές!
από eorptol1
Πέμ 12 Φεβ 2026, 07:48
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το ωραίο αληθινό παραμύθι μεγάλε Ιβάν ξεκίνησε με τον ερχομό σου..... ούτε στα ποίο ωραία όνειρα μας το φανταζόμασταν αυτό
από shogoon
Πέμ 12 Φεβ 2026, 08:08
Jump to forum
Jump to topic

O ΠΑΟΚ στα μάτια μας ήταν τεράστιος ακόμα και επί εποχής Βουλινού. Ο Ιβάν τον έκανε πραγματικά τεράστιο. Τι να πούμε για αυτόν τον άνθρωπο πλέον.
από Psagmenos4
Πέμ 12 Φεβ 2026, 08:14
Jump to forum
Jump to topic

Μεγάλε ευεργέτη του του μεγάλου ΠΑΟΚ. Να κάνουμε διπλα για πλάκα στην Αθήνα , να πηγαίνουμε τελικούς κυπελλου και να μην καίγεται η πολη(ως τεράστιο επίτευγμα), να πηγαίνουμε στην Ευρώπη να κοντραρουμε τους πάντες στα ίσια να παίρναμε από την league phase και να λέμε εντάξει δεν έγινε και τίποτα ...
από Maklaz
Πέμ 12 Φεβ 2026, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

Πέρασα να πω ότι..... Σας χορεύει από μακριά!

από MrSam1926apc
Παρ 13 Φεβ 2026, 10:06
Jump to forum
Jump to topic

Maklaz έγραψε: Πέμ 12 Φεβ 2026, 23:32 Πέρασα να πω ότι..... Σας χορεύει από μακριά!

Είμαι στο γραφείο, open space, Ελβετία, όλοι σοβαροί και εγώ κλαίω απ τα γέλια…

Μπλαγκαραζουμιο…
από Taseos
Παρ 13 Φεβ 2026, 17:34
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το βαρος δεν μπορούσε να το σηκώσει ούτε Ελληνοαμερικάνος ούτε παλιό Ελλαδίτης ούτε καν γιάπης αμεεικεοαναθρεμμενος. Θέλει τεράστια κακαλα και ανεξάρτητο κωλο να πας κάπου εκτός κέντρου εκτός πίτας και να πεις στο κέντρο γεια σας. Είμαι ο ΠΑΟΚ μπακλαροζουμιο
από theo-drama
Παρ 13 Φεβ 2026, 17:46
Jump to forum
Jump to topic

Αν δεν γινόταν το σκηνικό το 2018
Θα ήταν κάθε φορά στην σουίτα του.

Από εκεί κ μετά,όταν στραπατσαριστηκε τιμώρησε μόνος τον εαυτό του..
Κι εγώ το ίδιο θα έκανα σαν Πόντιος...ανανταπαπανταμ ,από προπαππούδες -προγιαγιαδες,Τραπεζουντο-σαντετης.

Όμως υγεία να έχει,στο καινούργιο γήπεδο,θα ναι ...
από navigator11
Παρ 13 Φεβ 2026, 19:33
Jump to forum
Jump to topic

Η πραγματική εκτόξευση του ΠΑΟΚ, εις πείσμα όλων των εγκαθέτων/γραφικών/χρησίμων ΗΛΙΘΙΩΝ, που με το φτωχό μυαλουδάκι τους νομίζουν ότι τον αποδομούν με παραληρηματικές αναρτήσεις της πούτσ@ς πέρα δώθε, οφείλεται πρωτίστως στον χαρακτήρα του Σαββίδη. Και, ασφαλώς, στην προσωπικότητα του Λουτσέσκου ...
από tolis14
Παρ 13 Φεβ 2026, 20:24
Jump to forum
Jump to topic

Σε ελεύθερο χρόνο που είχα έβλεπα κάτι στιγμιότυπα από αγώνες, καθώς και τα γκολ μας από τη χρονιά του αήττητου. Προφανώς και είχαμε ομαδάρα και το πήραμε αήττητοι αλλά συγκρίνοντας την ομάδα τότε με την τωρινή βλέπω τεράστιες διάφορες, σε όλους τους τομείς. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ομάδα μας ...
από DamoN
Σάβ 14 Φεβ 2026, 20:21
Jump to forum
Jump to topic

Πάρε και την ΚΑΕ άμεσα
από navigator11
Σάβ 14 Φεβ 2026, 20:26
Jump to forum
Jump to topic

Αφήστε τον Ιβάν εκεί που κάθεται. Άφαντο, εξαφανισμένο και μονοκούστουμο.