Η αναζήτηση βρήκε 123 εγγραφές

Return

από Taseos
Τετ 22 Οκτ 2025, 18:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Τασεο τι λες για τα ερωτήματα που έγραψα πιο πάνω;

Δεν έχει θέμα ο Σαββιδης να βγάλει εγγυητικές Ελλάδα. Η θέση του Ελλάδα επενδυτικά είναι άνω τους ενός δις ευρώ( γελάω όταν διαβάζω ότι ο σαββιδησ Εχει 1,6 δις γενικά) Σαφέστατα και αν πάνε στη λύση της εγγυητικής και του escrow account τότε ...
από Taseos
Τετ 22 Οκτ 2025, 18:35
Jump to forum
Jump to topic

Από την αρχή είχα πει ότι το μνημόνιο που εμφανισε η ΠΑΕ ήταν τραγικά προχειρογραμμενο σε βαθμό που έθετε ανυπέρβλητα εμπόδια και στην ίδια τη ΠΑΕ.

Διαφωνώ .το μνημόνιο ήταν ότι καλύτερο συνέβη την εποχή σαββιδη όσον αφορά τις επενδύσεις σε παγια. Θα συμφωνούσα αν το προεδρικό διάταγμα και την ...
από grizos
Τετ 22 Οκτ 2025, 18:50
Jump to forum
Jump to topic

Θέλω να πω κάτι ψιλό οφ τοπικ. Διαβάζω στο twitter τα γνωστά πλέον ακαουντ τα οποία καθημερινά εκφραζονται χυδαία για τον Σαββιδη και είμαι σίγουρος πως είναι 1-2-3 άτομα με 5-6 λογαριασμούς ο καθένας. Εγω προσωπικά στον κύκλο μου έχω πάνω από 100 ΠΑΟΚτσηδες, ούτε 1 δεν έχει αυτές τις απόψεις στο ...
από alp920
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Ας ρωτήσω και εγώ..τον Χατζόπουλο και τον Τσαλοπουλο γιατί δεν τους θέλουν στον ΑΣ? Είναι άχρηστοι, είναι διαπλεκόμενοι,τι αρνητικό έχουν δύο άνθρωποι με τέτοια προσφορά που δεν τους καθιστά άξιους για το ΔΣ του ΑΣ?
από eorptol1
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:22
Jump to forum
Jump to topic

προσβαλεις δυο ανθρωπους που προσφερουν ελεος ρε west τους θεωρεις υποκινουμενους ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.....υποκινουμενοι ειναι τα ανθρωπακια του ΑΣ κατσαρης φορυρναρης μπεκιαρης πατριδας και η μανταμ.....
από alp920
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:22
Jump to forum
Jump to topic

15 έχει το ΔΣ.Οχι μόνο 2.Αλλα το να αποκλείουμε αποδεδειγμένα άξιους ανθρώπους επειδή είναι "ταγμένοι ' στον Ιβάν,και αυτό μια χαρά είναι να φανταστώ, έτσι?
Επίσης οι "ταγμένοι" έχουν και χαρακτήρα,και προσωπικότητα ,και κρίση.Αν έχουν διαμορφώσει μια άποψη και έχουν μια προτίμηση, σίγουρα δεν είναι ...
από eorptol1
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

εγω λεω ντροπη σου γιαυτα που λες για τους δυο και κανεις γαργαρα τον ΑΣ ....πραγματικα ντροπη σου.... :evil: :evil:
από navigator11
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:26
Jump to forum
Jump to topic

Είχαμε κανένα ιατρικό ανακοινωθέν σήμερα; Εμφάνισε κανένας τίποτα; Εναν πόνο στην πλάτη, μια δύσπνοια, κάποιο εξάνθημα, έστω χιονίστρες βρε αδερφέ;;
Να δοθεί μια αναβολή για κανένα διβδόμαδο, που θα έχει κλείσει και οριστικά το θέμα της ΚΑΕ.
:lol:
από eorptol1
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:27
Jump to forum
Jump to topic

ρε φιλε αυτοι αποδειξαν με την σταση τους οτι εχουν αποψη και προσωπικοτητα σε ενοχλει που δινουν δικαιο στον ιβαν ? μα γιατι βλεπουν το δικαιο.....δηλαδη η αμπαλαεα αποκλειουν αυτους και εγκρινουν αυτους που ειναι τωρα εκει ΣΤΟΝ ΑΣ οι οποιοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
από Dimitris_L4
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:28
Jump to forum
Jump to topic

Α επειδη ειναι με τν Ιβαν , τοτε ας βγαλουμε μια ανακοινωση εναντιων τους...Αδιανοητη λογικη...εδω στον ΑΣ, απο ατομα ταγμενα στν Τελη που εμφανιστηκε εν μια νυκτι, γινονται ΟΡΓΙΑ κ μας πειραζουν δυο παραγοντες που εχουν κανει απιστευτα πραγματα...
ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ...
από Dimitrisou
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

προσβαλεις δυο ανθρωπους που προσφερουν ελεος ρε west τους θεωρεις υποκινουμενους ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.....υποκινουμενοι ειναι τα ανθρωπακια του ΑΣ κατσαρης φορυρναρης μπεκιαρης πατριδας και η μανταμ.....

Για τους τωρινούς του ΑΣ θα συμφωνήσω 1000% ,
Είπα καθαρά προσέφεραν παρα ...
από Ιάσονας
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

Ας ρωτήσω και εγώ..τον Χατζόπουλο και τον Τσαλοπουλο γιατί δεν τους θέλουν στον ΑΣ? Είναι άχρηστοι, είναι διαπλεκόμενοι,τι αρνητικό έχουν δύο άνθρωποι με τέτοια προσφορά που δεν τους καθιστά άξιους για το ΔΣ του ΑΣ?

Επιτυχίες, ντομπροσυνη και διαφάνεια στη διαχείριση , δεν ταιριάζουν στο πνεύμα ...
από nunies4
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:40
Jump to forum
Jump to topic

ρε φιλε αυτοι αποδειξαν με την σταση τους οτι εχουν αποψη και προσωπικοτητα σε ενοχλει που δινουν δικαιο στον ιβαν ? μα γιατι βλεπουν το δικαιο.....

Οχι,αλλα οπως λεω εδω κ 20 ποστ , θα προτιμούσα να εχω ουδέτερους στον ΑΣ κ οχι ταγμένους στη μια η στην αλλη πλευρα. Αυτο κ μονο

Ο οποίος ...
από Grimson4
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:46
Jump to forum
Jump to topic

ρε φιλε αυτοι αποδειξαν με την σταση τους οτι εχουν αποψη και προσωπικοτητα σε ενοχλει που δινουν δικαιο στον ιβαν ? μα γιατι βλεπουν το δικαιο.....

Οχι,αλλα οπως λεω εδω κ 20 ποστ , θα προτιμούσα να εχω ουδέτερους στον ΑΣ κ οχι ταγμένους στη μια η στην αλλη πλευρα. Αυτο κ μονο

Δεν βλέπω να ...
από astral
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:49
Jump to forum
Jump to topic

Τι θα πει ...