Η αναζήτηση βρήκε 630 εγγραφές

Return

από Taseos
Τρί 04 Νοέμ 2025, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Πάντως η αλήθεια είναι ότι θα μου αρεζε μια γηπεδαρα στο λιμάνι.
από Мир
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 03:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Όταν η μάνα του συλλόγου αγαπά το παιδί της…
Θόδωρος Χαστάς 08.11.2025 20:52 inpaok.com

Μετά την πρόσφατη δημοσιοποίηση του πλήρους κειμένου του μνημονίου που παρέδωσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην ΠΑΕ για την Νέα Τούμπα, διαλύθηκαν ίσως και οι τελευταίες αμφιβολίες για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται αυτήν ...
από eorptol1
Πέμ 13 Νοέμ 2025, 18:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

απο σφηνα σημερα....Μπορεί ακόμη να μην υπέγραψαν το μνημόνιο για τη “νέα Τούμπα”, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης προχώρησε σήμερα σε μια εντυπωσιακή κίνηση, κλείνοντας πολλά στόματα και αποδεικνύοντας ότι είναι πολύ σωστός έναντι των μελών της διοίκησης του Α.Σ. ΠΑΟΚ!

Ενημερώθηκε για τις οικονομικές ...
από kayde
Σάβ 15 Νοέμ 2025, 13:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Η φωτο στο λιμανι τα σπαει.Η καρδια μου ειναι ΤΟΥΜΠΑ,εκει μεγαλωσαμε,αλλα φοβερο κονσεπτ το λιμανι. Ειναι και πιο κοντα ,με βολευει :mrgreen:
από Maklaz
Παρ 06 Φεβ 2026, 13:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Πρόεδρε, βγάλε μία ανακοίνωση που να λέει ότι λόγω αδυναμίας πληρωμής από τον νέο ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, χαρίζεις τα χρωστούμενα έτσι ώστε να μπορέσει να αποπληρωθεί ο Α.Σ. καθώς επίσης και ο Τζέντρικ στο βόλεϊ. Τα ρέστα να πέσουν στην ΚΑΕ για να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα, έτσι ώστε το μπάσκετ μας ...
από eorptol1
Παρ 06 Φεβ 2026, 14:02
Jump to forum
Jump to topic

Πάντα έλεγες λές Ιβάν ο χρόνος θα με δικαίωση δεν βιάζομαι,και αυτό ακριβώς γίνεται
από Taseos
Δευ 09 Φεβ 2026, 17:38
Jump to forum
Jump to topic

Τι καρπαζιά μοιράζει το χέρι σου ρε; Δεν σου φαινόταν
από leomatos88
Δευ 09 Φεβ 2026, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

Η παρτίδα τελείωσε από τις 20 Νοέμβρη. Τον προσκάλεσαν να παίξει, κατακαλόκαιρο, με όλα τα πιόνια στημένα και τα ντουγάνια δεν ήξεραν καν τους κανόνες. Χρόνια το σχεδιάζανε και πάλι φάγαν τα μούτρα τους! Και ήθελαν να πάρουν το γήπεδο... Με την Αναγούλα, το Λευτέρη και τ' άλλα παιδιά.
από tolis14
Δευ 09 Φεβ 2026, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι αυτοί που πήγαν να τον φάνε, τον έκαναν ακόμη πιο ακλόνητο και ισχυρό. Τόσο ήξεραν κι αυτοί βέβαια
από Kabamaru11
Δευ 09 Φεβ 2026, 19:07
Jump to forum
Jump to topic

Εχει δρομο ακομα το θεμα του γηπεδου.Ναι ειναι θετικο οτι τα βρηκε ο Α.Σ. με την ΠΑΕ,αλλα εδω πανε να καθυστερησουν το εργο μεσω Καυτατζογλειου.Ειναι ακρως σημαντικο το που θα παιζει η ομαδα,που θα στεγαστουν τα γραφεια οσο θα χτιζεται το νεο γηπεδο.

Απο Βρουτση μονο λογια εχουμε ακουσει κ απο εργα ...
από MagdiTolba
Δευ 09 Φεβ 2026, 19:31
Jump to forum
Jump to topic

Πόσο τυχεροί ειμαστε που σ έχουμε μαζί μας, Προεδράρα!
από paok_athens_g4
Δευ 09 Φεβ 2026, 19:37
Jump to forum
Jump to topic

ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ...νομίζω οτι πρέπει να κάνει κίνηση κ για το παλατακι...τους παίζεις κομπολόι όλους ρε γάτα με πέταλα...άνθρωπο που έκανε λεφτα με τη διάλυση της ΕΣΣΔ μη τον φοβάσαι...γελάει με τους εγχώριους καραγκιοζηδες κ τα πλάνα που ετοιμάζουν για να τον εξοντώσουν...
από Maklaz
Δευ 09 Φεβ 2026, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Για να θυμηθούμε κάποια ελάχιστα πράγματα που έχουν ειπωθεί και τα ξεχνάμε.

Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου, δεν πωλείται! Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή.

Ο Ιβάν Σαββίδης απάντησε και στις φήμες πως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. «Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους»

Θα ήθελα να ...
από Maklaz
Δευ 09 Φεβ 2026, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

Εχει δρομο ακομα το θεμα του γηπεδου.Ναι ειναι θετικο οτι τα βρηκε ο Α.Σ. με την ΠΑΕ,αλλα εδω πανε να καθυστερησουν το εργο μεσω Καυτατζογλειου.Ειναι ακρως σημαντικο το που θα παιζει η ομαδα,που θα στεγαστουν τα γραφεια οσο θα χτιζεται το νεο γηπεδο.

Απο Βρουτση μονο λογια εχουμε ακουσει κ απο ...
από Black_Knight
Δευ 09 Φεβ 2026, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα μου είχαν κάνει εντύπωση και τα παρακάτω.

Υπάρχει ένα ρητό του Αλεξάντερ Νιέφσκι. Εγώ είμαι περήφανος και όποιος έρθει με σπαθί στον τόπο μας, από το σπαθί αυτό θα πεθάνει.

Αντιμετωπίζω τον ΠΑΟΚ με υπερβολικό συναισθηματισμό. Δεν βρήκα τον ΠΑΟΚ στη ζωή μου, βρήκα τον εαυτό μου μέσα από ...