Η αναζήτηση βρήκε 123 εγγραφές

Return

από Taseos
Τρί 04 Νοέμ 2025, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Πάντως η αλήθεια είναι ότι θα μου αρεζε μια γηπεδαρα στο λιμάνι.
από Мир
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 03:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Όταν η μάνα του συλλόγου αγαπά το παιδί της…
Θόδωρος Χαστάς 08.11.2025 20:52 inpaok.com

Μετά την πρόσφατη δημοσιοποίηση του πλήρους κειμένου του μνημονίου που παρέδωσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην ΠΑΕ για την Νέα Τούμπα, διαλύθηκαν ίσως και οι τελευταίες αμφιβολίες για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται αυτήν ...
από eorptol1
Πέμ 13 Νοέμ 2025, 18:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

απο σφηνα σημερα....Μπορεί ακόμη να μην υπέγραψαν το μνημόνιο για τη “νέα Τούμπα”, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης προχώρησε σήμερα σε μια εντυπωσιακή κίνηση, κλείνοντας πολλά στόματα και αποδεικνύοντας ότι είναι πολύ σωστός έναντι των μελών της διοίκησης του Α.Σ. ΠΑΟΚ!

Ενημερώθηκε για τις οικονομικές ...
από kayde
Σάβ 15 Νοέμ 2025, 13:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Η φωτο στο λιμανι τα σπαει.Η καρδια μου ειναι ΤΟΥΜΠΑ,εκει μεγαλωσαμε,αλλα φοβερο κονσεπτ το λιμανι. Ειναι και πιο κοντα ,με βολευει :mrgreen:
από Azrael
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Εσύ νομίζω είναι καιρός να σταματήσεις τα ληγμένα. Σε χαλάνε

οταν σταματησει να αγοραζει τετοια ο Ιβαν στον ΠΑΟΚ

Σε χαλασαν ο τειλορ ο κενι ο μειτε και ο ταισον που τους εφερες ελευθερους πριν ξεκινησουν καν οι προπονησεις ε; Οταν θες να πεις απλα την αποψη σου, οτι δεν γουσταρεις τον ...
από tolis14
Παρ 08 Αύγ 2025, 14:28
Jump to forum
Jump to topic

Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά το να λέγεται ότι πάμε για αγορά 8.5 εκατομμυρίων στα χαφ, ενώ μετρανε στην ΠΑΕ το κάθε σεντ, είναι λίγο αστείο και εκτός πραγματικότητας (όπως λέει και ο Κουβεντιδαρος)

Οποιος μετραει το καθε σεντ δεν δινει 1.8εκ σε Ελληνα φορ

Το κάθε σεντ σε μεταγραφή. Το ...
από Arcaine
Παρ 08 Αύγ 2025, 15:05
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά του Ζαφείρη είναι επιβεβαιωμενο, περίμενα τόσες μέρες να γράψω κάτι γιατί μου φαινόταν απίθανο να είναι αλήθεια, κι όμως ισχύει. Μπορεί να μην έχω γράψει ποτέ εδώ, όμως ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με τον παίκτη, κάνει τεράστια προσπάθεια να τα βρει με την ομάδα και να δώσει όλο το μπάτζετ του εκεί ...
από FreeWatcher
Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:05
Jump to forum
Jump to topic

Βρε μεταγραφές θέτε?
Δεν θέτε…
Δανεικούς θέτε?
Δεν θέτε…
Αγορές θέτε?
Δεν θέτε…
Να χτυπήσουμε παιχτάρα σε καλή ηλικία που δεν κατάφερε ο γάβρος θέτε?
Δεν θέτε…
Και τι θέτε?
Να σε πω εγώ.
ΜΙΡΛΑΑΑΑΑ…
Εδώ ο άλλος ξυνίστηκε μη φέρω Ζαφείρη κ χάσει τη μπίζνα του γηπέδου ο ξάδερφός του ο Τέλης!
Έλεος…
από Unpsofable78
Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:26
Jump to forum
Jump to topic

"Βρε μην τρώτε τον παπά της ΠΑΕ για Ζαφείρη. Ο μπατιρης πλήρωσε το sportime για ένα αρθράκι της πλάκας και ένα τσέχικο μέσο για να κερδίσει εντυπώσεις ενόψει της αποκαλυπτικης συνέντευξης της μαμάς του συλλόγου.

Εκεί που θα αποκαλυφθει πόσο διεφθαρμενος είναι ο Τσετσενος και το πόσα χρωστάει σε ΑΣ ...
από Dimitrisou
Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:52
Jump to forum
Jump to topic

Απ' ότι φαίνεται τελικά υπάρχει θέμα Ζαφείρη..μακάρι να έρθει..και ας στεναχωρήθουν κάποιοι και εδώ μέσα που πιο πολύ χαίρονται που φαίνεται να χαλάει παρά αν έρθει...
από DamoN
Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:08
Jump to forum
Jump to topic

Βέβαια όταν θυμάμαι τα γελάκια τις ειρωνιες τις αφραγκίες τα αν δεν μπορεί να περάσει ο επόμενος , τα λιβανίσματα στον Μαρινάκη το ξανασκέφτομαι και λέω κλειστον χθες μπας και βουλώσουν λίγο κάποια στόματα
από Unpsofable78
Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Βρε εδώ θα είμαστε... Αν τυχόν ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα βρουν κάποιοι τρόπους να την απαξιωσουν.

Προς το παρόν fingers crossed να χαλάσει :opaokara:
από leomatos88
Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Μεγάλε Γιάννη Σαββίδη κάνε τα μαγικά σου και τρέλανέ μας όλους. Τους πάνω, τους κάτω, τους μέσα, τους έξω, τους πάντες. Πολύ ωραία μέρα σήμερα, ακόμα πιο ωραία άμα έρθει.
από Grigorios_PAOK
Κυρ 31 Αύγ 2025, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Ο Τσαλιφ δεν φεύγει, είναι απαραίτητο γρανάζι στον ΠΑΟΚ και θα τον αντικαταστήσει μόνο κάποιος που κάνει την ίδια δουλειά με αυτόν.
από STRAFNIK
Κυρ 31 Αύγ 2025, 00:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Κι εγώ είμαι σίγουρος ότι εδώ θα μείνει
Καλός παίκτης είναι
Απλά θεωρώ ότι δεν έχει ταιριάξει στο στυλ που παιζουμε
Μακάρι να πάρει μπρος
Το σίγουρο είναι ότι θα πάει 2ος στην ιεραρχία