Πόνταραν στο ότι ο σαββίδης δεν θα ζητησει τα χρήματα του και αν τα ζητήσει θα εβγαιναν οι γνωστοι αγνωστοι και θα κραζαν τον μπατιρη που ζηταει τα 2 μύρια.
Για αυτό και πλήρωσαν αυτούς που μπορει να μιλούσαν για να κανουν μοκο. Δεν περίμεναν ότι δεν ειναι όλοι σαν τον ΑΣ και κάποιοι ειναι ...
Η αναζήτηση βρήκε 630 εγγραφές
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 15:57
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Θα χρησιμοποιήσω πρώτο πληθυντικό, αν και δεν εκπροσωπώ κανέναν, μιας και μου φαίνεται αδιανόητο να νιώθω έτσι μόνο εγώ.
Ντρεπόμαστε για λογαριασμό σου, και για λογαριασμό όλων όσων απαρτίζουν τη διοίκησή σου.
Συμπεριφέρσου επιτέλους όπως αρμόζει στον ΠΑΟΚ.
ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ...
Ντρεπόμαστε για λογαριασμό σου, και για λογαριασμό όλων όσων απαρτίζουν τη διοίκησή σου.
Συμπεριφέρσου επιτέλους όπως αρμόζει στον ΠΑΟΚ.
ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι καλη στιγμη να μιλησουμε ή προεχει το ματς με τν Πανιωνιο??
Ρε εσεις στν ΑΣ δε σας νοιαζουν οι οφειλες της ΚΑΕ ε??? σημερα κ τυπικα για οσους δν καταλαβαιναν (ή εκαναν οτι δν καταλαβαινουν) επεσαν κ οι τελευταιες μασκες..αλλα ξερω ξερω εμεις δε θελουμε τν ΠΑΟΚ στο μπασκετ να απογειωθει...Εμεις ...
Ρε εσεις στν ΑΣ δε σας νοιαζουν οι οφειλες της ΚΑΕ ε??? σημερα κ τυπικα για οσους δν καταλαβαιναν (ή εκαναν οτι δν καταλαβαινουν) επεσαν κ οι τελευταιες μασκες..αλλα ξερω ξερω εμεις δε θελουμε τν ΠΑΟΚ στο μπασκετ να απογειωθει...Εμεις ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήρθε για ρίξη. Τί είναι περίεργο να καταλάβεις?
Αυτό ζούμε 7 μήνες και θα συνεχίσει εις τον αιώνα...
Αυτό ζούμε 7 μήνες και θα συνεχίσει εις τον αιώνα...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευτυχως γλυτωσαμε υην εμπλοκη του στο γηπεδο ποδοσφαιρου. Φοβομουν, ημουν επιφυλακτικος αλλα πλεον αρχιζω να πιστευω οτι ειχε σκοπο να διαλυσει την ΠΑΕ χωρις να τον ενδιαφερει τι θα συμβει στην ποδοσφαιρική ομάδα ή τον οργανισμο.
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Πανό στην κεντρική κερκίδα "Πλήρωσε τα Χρέη" άμεσα.
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα περιμένεις πολύ. 
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θελω να πω καμια βαρια κουβεντα...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι αλλά ας περιμένουμε να δούμε μη βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα ε
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν μπορώ να πάω γήπεδο γιατί δεν θέλω να δώσω το 10ρικο σε αυτούς που μου γαμησανε το καλοκαίρι και έχω σκάσει,ε μετα από αυτο που διάβασα δεν ξέρω τι να πω....ντροπή σας ΠΑΟΚαρχες για αυτο που κάνατε το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ μας και όχι στον δικό σας, ντροπή μας που υπάρχει ακομα αυτο το δ.σ του Α.Σ ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή ο Μυστακίδης υπέγραψε δεσμευτικό συμβόλαιο - ιδιωτικό συμφωνητικό (πείτε το όπως θέλετε) που έχει σοβαρή νομική ισχύ και επιλέγει έτσι γιατί.. "του κάπνισε" να μην πληρώσει όσα συμφώνησε;
Έτσι και ισχύει αυτό, προφανώς και μιλάμε για έναν εντελώς αφερέγγυο άνθρωπο, που αργά ή γρήγορα θα ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Και στο γραφικό μετροκωλις ούτε λέξη για την ταμπακιέρα....
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Χρωστάει σε κάποιον ο κύριος Σαββίδης???WestBlock4 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:38Απο οτι φαινεται κ οι 2 οι δισεκατομμύριουχοι μπαλα +μπασκετ δεν εχουν ευρω διαθέσιμο.obanebane έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:30 Τι έγινε ρε Τελαρε, αν υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας, να σε διευκολυνουμε με κάνα δανειακι.
Ρε είναι δυνατόν, τι στο πουτσο γίνεται;![]()
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Η φάση είναι άμα δεν κάτσει και το "και την ΠΑΕ μετά.."Sera4 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 15:49 Αυτοί είναι έτοιμοι να δώσουν και το παλατάκι για ένα πιάτο φακές, άστους στην ησυχία τους.
Σε 5 χρόνια ιβανοφειο ή κλειστό Μεντ..
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε πα να παιξετε και τελικο NBA.Αν δε διορθωθει η αδικια εγω δε ξαναπαταω Παλατακι.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.