Η αναζήτηση βρήκε 630 εγγραφές
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Ο κάθε θεατής δεν κρίνει ότι ο Χατζόπουλος έστειλε το εξώδικο , κρίνει ότι δεν υπήρχε κανενας απολύτως λόγος να βγει στα μέσα και να (ξανά) γίνουμε κουλουβάχατα
Συγνώμη αλλά ο υγιής κόσμος απαιτεί να γνωρίζει αν η ομάδα του είναι ξεχρεωμενη ή όχι και αν ο επενδυτής τηρεί τις υποχρεώσεις του ...
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι γνωστοί 5-6 του καλοκαιριού ξαναπροσπαθουν να μας πείσουν οτι η γη ειναι επίπεδη. Το αστείο βέβαια ειναι οτι οι ίδιοι έλεγαν πριν λιγο καιρό "να ρε μαλακες και τα χρέη ανέλαβε ο ΤΕΛΑΡΟΣ και θα τα πληρώσει". Αλλά τωρα υπάρχει ενα αλλο αφήγημα χωρίς καμία λογική αλλα δε γαμεις. Γιατι να πούνε καλή ...
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ επειδή ΠΑΟΚ βλέπω αρκετές δεκαετίες στη μπάλα είμαι με τον ΠΑΟΚ του ιβαν που γιγάντωσε την ομάδα και πολλαπλασίασε το λαό του. Παρακαλώ να μου το προσάψετε. Όπως θα είμαι και με τον τέλη όταν ενασχοληθεί με την ΚΑΕ και την κάνει πρωταθλήτρια ομάδα
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ μιλάμε για συμφωνία για συγκεκριμένη ημερομηνία, με το ποσό να έχει οριστεί μετά από έλεγχο , η οποία δεν τηρήθηκε.
Τίποτα λιγότερο , τίποτα περισσότερο.
Να ρωτήσει ο καθένας τον εαυτό του εαν επικροτεί τέτοιες κινήσεις και από άποψης επιχειρηματικής αλλά κυρίως ηθικής.
Κάποια δικαιολογία θα ...
Τίποτα λιγότερο , τίποτα περισσότερο.
Να ρωτήσει ο καθένας τον εαυτό του εαν επικροτεί τέτοιες κινήσεις και από άποψης επιχειρηματικής αλλά κυρίως ηθικής.
Κάποια δικαιολογία θα ...
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξαναμπαίνω στην τρύπα μου... Βλέπω την μεγάλη ομάδα του ποδοσφαιρικου Ιβανικου ΠΑΟΚ μας και φουσκώνω απο υπερηφάνεια και χαρά.
Δεν ξέρω αν θέλω να γελάσω ή να κλάψω με τον Ιβανικο ΠΑΟΚ σου.
ΠΑΟΚ σκέτο
Ούτε ιβανικος ούτε μυστακιδικος ούτε τίποτα
Εγώ να δεις πόσο κλαίω και γελάω απο το ...
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 23:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Κακώς ανάγεται σε θέμα η νομική ή τεχνική φύση του θέματος. Δεν έχει την παραμικρή σημασία κατά τη γνώμη μου. Θα έπρεπε να έχει ήδη αποπληρώσει τα χρέη, στο σύνολό τους, για λόγους τιμής, ηθικής, λογικής.
Επίσης κακώς τίθεται η όποια διαμάχη σαν να είναι μια διαφορά ανάμεσα σε δύο ιδιώτες. Δε μιλάμε ...
Επίσης κακώς τίθεται η όποια διαμάχη σαν να είναι μια διαφορά ανάμεσα σε δύο ιδιώτες. Δε μιλάμε ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά τι κάνει η Μεγάλη προεδράρα στην ΚΑΕ???
Ο Ιούδας, προδότης του αείμνηστου Παντελάκη, κατήντησε φιλιππινέζα του κυρίου Τέλη???
Ο Ιούδας, προδότης του αείμνηστου Παντελάκη, κατήντησε φιλιππινέζα του κυρίου Τέλη???
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξεκινησες καθολου καλα κυριε Τελη,1000 φορες να μην προχωρουσες σε μεταγραφες και να τα εσκαγες για τα ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ! Nιωθω ντροπη με τον τροπο που συμπεριφερονται σε εναν ΚΥΡΙΟ οπως ο Χατζοπουλος.
Να τους χεσω τους παικταραδες κ τα τροπαια αν υπαρχει ανηθικοτητα.Καθαρο κουτελο θελω.
Να τους χεσω τους παικταραδες κ τα τροπαια αν υπαρχει ανηθικοτητα.Καθαρο κουτελο θελω.
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 15:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγιστανα, μεγαλωμενε στα τσιμεντα της Τουμπας, πληρωνε.....
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι άνθρωποι με τη συμπεριφορά τους εκτός από το επίπεδο τους, δείχνουν και τις διαθέσεις τους. Στα @@ τους η ΚΑΕ και ο ΠΑΟΚ, αλλά πράγματα τους νοιάζουν.
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 15:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Κύριε Αλαφουζ..εε Μυστακίδη, τι μπορεί να κερδίζετε από αυτήν την στάση δεν καταλαβαίνω ειλικρινά
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 15:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ταυτόχρονα υπάρχουν και χρήματα που χρωστάει στον Α.Σ. σύμφωνα με τις δηλώσεις Χατζόπουλου.
Να περιμένουμε γεωπολιτικό αναλυτή και την κυρία δικηγόρο να κάνουν παρόμοια αναφορά για αυτό το χρέος όπως έγινε πρίν λίγους μήνες για το ποσοστό που έπρεπε να δίνει η ΠΑΕ αλλά χαριστικά δεν δίνει και ...
Να περιμένουμε γεωπολιτικό αναλυτή και την κυρία δικηγόρο να κάνουν παρόμοια αναφορά για αυτό το χρέος όπως έγινε πρίν λίγους μήνες για το ποσοστό που έπρεπε να δίνει η ΠΑΕ αλλά χαριστικά δεν δίνει και ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 15:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτοί είναι έτοιμοι να δώσουν και το παλατάκι για ένα πιάτο φακές, άστους στην ησυχία τους.
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή ο Μυστακίδης υπέγραψε δεσμευτικό συμβόλαιο - ιδιωτικό συμφωνητικό (πείτε το όπως θέλετε) που έχει σοβαρή νομική ισχύ και επιλέγει έτσι γιατί.. "του κάπνισε" να μην πληρώσει όσα συμφώνησε;
Έτσι και ισχύει αυτό, προφανώς και μιλάμε για έναν εντελώς αφερέγγυο άνθρωπο, που αργά ή γρήγορα θα ...
Έτσι και ισχύει αυτό, προφανώς και μιλάμε για έναν εντελώς αφερέγγυο άνθρωπο, που αργά ή γρήγορα θα ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι ναι αυτα ρε? Στο Χατζοπουλο που πρεπε να τον εχετε άγαλμα εξω απ το παλατακι?
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ?
Στραβα το πας κυρ Τελη κι ο ΠΑΟΚτσης δε τη γουσταρει την αδικια.Την εχει νοιωσει στο πετσι του δεκαετιες και τη συχαινεται.Να τα βρασω τα λεφτα σας.
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ?
Στραβα το πας κυρ Τελη κι ο ΠΑΟΚτσης δε τη γουσταρει την αδικια.Την εχει νοιωσει στο πετσι του δεκαετιες και τη συχαινεται.Να τα βρασω τα λεφτα σας.