Η αναζήτηση βρήκε 794 εγγραφές

Return

από klainmein
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Έχεις μια γυναίκα που σε φροντίζει και σε προσέχει, σε αγάπησε όταν ήσουν χωρίς δουλειά και 150 κιλά... Σε έκανε να νιώθεις ο πιο σπουδαίος άντρας/σύζυγος του κόσμου. Με τη βοήθειά της στρώνεις, γίνεσαι επιτυχημένος στη δουλειά σου, φτιάχνεις την εμφάνισή σου και ξαφνικά έρχεται μια μουνίτσ@ και ...
από Neiros4
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:30
Jump to forum
Jump to topic

Ενας λαος και μια κοινωνια που διαχρονικα την χαρακτηριζει η αχαριστια. Ενας λαος που εβαλε φυλακη τον Κολοκοτρωνη, που δολογονησε τον καποδιστρια και αλλα τοσα που εχουν καταγραφει δεν θα ειναι αχαριστον για τον Ιβαν και καθε Ιβαν;
Αυτη ειναι η μοιρα μας να τα ισοπεδωνουμε ολα.
Στον συλλογο εχει ...
από Sera4
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:45
Jump to forum
Jump to topic

Η τιμωρία των συγκεκριμένων συνδέσμων, θα είναι ότι αυτά τα ντροπιαστικά λόγια και η στάση τους, απέναντι σε Χατζόπουλο και λοιπούς θα τους συνοδεύουν μια ζωή.

Αυτά τα παιδάκια (μια χούφτα δηλαδή από αυτά που και καλά εκπροσωπούν Σύνδεσμο), δεν τους φτάνουν 5 ζωές για να πλησιάσουν τη συνεισφορά ...
από Black_Knight
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:54
Jump to forum
Jump to topic

Το οτι καποια σκουπιδια, σητιζομενα ισως απο διαφορους καλοθελητες, νομιζουν οτι μπορουν να πιανουν στο στομα τους ανθρωπους που εβαλαν το κεφαλι τους στο ντορβα και κατεστρεψαν την υγεια τους για τον ΠΑΟΚ με ξεπερναει.

Για οποιον δεν καταλαβε, οι τυποι πηγαν εκει, για να "ενθαρρυνουν" να βγει η ...
από Azrael
Τετ 22 Οκτ 2025, 13:18
Jump to forum
Jump to topic

Τους εχω σιχαθει ολους! Και τον ΑΣ και τους συνδεσμους και ειμαι κοντα να νοιωθω ετσι και για τον Μυστακιδη! Τι τον περασατε τον ΠΑΟΚ ρε ανεκδιηγητοι; Τι πουστικες συμπεριφορες ειναι αυτες; :redcard: :redcard: :redcard:
από leomatos88
Τετ 22 Οκτ 2025, 13:25
Jump to forum
Jump to topic

Μαύρες κατάμαυρες οι μέρες που ζούμε. Προμελετημένο το έγκλημα, στημένο από την αρχή το παιχνίδι.

Ένας θίασος απατεώνων. Να επιχαίρει που ο αετός γίνεται φίδι, αλλάζοντας το δέρμα του, για να συρθεί ανάμεσά μας.

Να δείχνουμε με το δάχτυλο ο ένας τον άλλον, άλλοι με ψηλά το κεφάλι και άλλοι ...
από Guitarman
Τετ 22 Οκτ 2025, 13:41
Jump to forum
Jump to topic

Γήπεδο χτισμένο από τον Μυστακιδη θα είναι ένας χώρος ντροπής. Ένας χώρος που θα θυμίζει πάντοτε το πώς εκδιώχθηκε ο μεγαλύτερος ευεργέτης του ΠΑΟΚ από τους ίδιους ανθρώπους που λίγα χρόνια πριν φώναζαν ρυθμικά το όνομα του. Πριν λίγο καιρό ο εξαιρετικός κ. Γερασίμου είχε την καλοσύνη να μας ...
από Equalizer
Τετ 22 Οκτ 2025, 14:25
Jump to forum
Jump to topic

Για ολα κ παντα οι οργανωμένοι φταίνε , ευτυχώς ειναι απόψεις απο πληκτρολόγια κ μονο.

Μιας και η αναλογία απόδοσης - ανάληψης ευθυνών για οτιδήποτε, τον τελευταίο ΑΙΩΝΑ είναι περίπου έτσι:

Πλανήτης 100 - σύνδεσμοι ΠΑΟΚ ΜΗΔΕΝ

Βρίσκω λίγο άστοχο να μιλάμε και για θυματοποιηση

Ας ξεκινήσουν ...
από Montrealiotis
Τετ 22 Οκτ 2025, 14:39
Jump to forum
Jump to topic

Α ρε να χαρώ εγώ μάνα… και παγκόσμιο Παοκτση Μυστακίδη…

Τέτοιο διχασμό, εγώ, δεν έχω ξαναδεί στον λαό του ΠΑΟΚ.
Μακαρι να περιορίζετε μόνο στο ίντερνετ, γιατί με όσους μίλησα το καλοκαίρι καταλαβαίναμε τουλάχιστον τα ίδια.
Ίσως να είναι σαν το 41% του Μητσοτακη, που στο ίντερνετ έβλεπαν κόντρα με ...
από GREATANASTASIOS
Τετ 22 Οκτ 2025, 15:03
Jump to forum
Jump to topic

Η ανακοινωση αυτη βγηκε απο Παοκτσηδες η την SUPER 3,ειμαστε σοβαροί.
από loukas karadimos
Τετ 22 Οκτ 2025, 15:07
Jump to forum
Jump to topic

Μαχαιριά στην καρδιά η ανακοίνωση

Δεν έχω λόγια

Που θα με κρατήσουν μέλος αυτού του φόρουμ

Καλησπέρα απ το ασπρόμαυρο Λιλ…
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Τετ 22 Οκτ 2025, 19:02
Jump to forum
Jump to topic

Από την αρχή είχα πει ότι το μνημόνιο που εμφανισε η ΠΑΕ ήταν τραγικά προχειρογραμμενο σε βαθμό που έθετε ανυπέρβλητα εμπόδια και στην ίδια τη ΠΑΕ.

Αυτή ηταν η πρόταση και κάθε πρόταση επιδεχεται βελτιωτικές τροποποιήσεις μετά απο διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο μερών.
Αρκει να υπάρχει καλή ...
από navigator11
Τετ 22 Οκτ 2025, 19:04
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι απορώ γιατί καίτε εγκεφαλικά κύτταρα από τη στιγμή που οι ίδιοι, που επέλεξαν συγκεκριμένα πρόσωπα να φτάσουν σε αυτό το τελικό κείμενο πρότασης προς υπογραφή από την ΠΑΕ, έχουν ήδη καταστήσει σαφές πως κάτι δεν έχει πάει και ... τόσο καλά με αυτό και ενδεχομένως να χρήζει κάποιων ...
από Taseos
Τετ 22 Οκτ 2025, 19:14
Jump to forum
Jump to topic

Από την αρχή είχα πει ότι το μνημόνιο που εμφανισε η ΠΑΕ ήταν τραγικά προχειρογραμμενο σε βαθμό που έθετε ανυπέρβλητα εμπόδια και στην ίδια τη ΠΑΕ.

Διαφωνώ .το μνημόνιο ήταν ότι καλύτερο συνέβη την εποχή σαββιδη όσον αφορά τις επενδύσεις σε παγια. Θα συμφωνούσα αν το προεδρικό διάταγμα και ...
από Montrealiotis
Τετ 22 Οκτ 2025, 20:16
Jump to forum
Jump to topic

Θέλω να πω κάτι ψιλό οφ τοπικ. Διαβάζω στο twitter τα γνωστά πλέον ακαουντ τα οποία καθημερινά εκφραζονται χυδαία για τον Σαββιδη και είμαι σίγουρος πως είναι 1-2-3 άτομα με 5-6 λογαριασμούς ο καθένας. Εγω προσωπικά στον κύκλο μου έχω πάνω από 100 ΠΑΟΚτσηδες, ούτε 1 δεν έχει αυτές τις απόψεις στο ...