Η αναζήτηση βρήκε 276 εγγραφές

Return

από SHREK
Τρί 28 Δεκ 2010, 22:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol

Εδώ και πολύ καιρο τουλαχιστόν μία 12 ετία ακούω γεια καινουργίο γηπεδο γεια εσκαφες στην ΤΟΥΜΠΑ να να κατεβάσουμε της κερκιδες και τώρα ακουγετε καινούργιο γηπεδο στην ΤΟΥΜΠΑ η σε άλλη περιοχή.
Ενοητε πρωσοπικη άποψη θα ήθελα το γηπεδο να γίνει εκτος οικοπεδού του σημερινού γηπεδου.
Καλλή η ...
από Psaras
Τρί 01 Ιούλ 2025, 11:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ο νέος πρόεδρος οφείλει να βγει δημόσια και να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις (αυτές που δεν έδωσε ο Κατσαρής), τόσο στον Σύνδεσμο Βετεράνων όσο και στον απλό κόσμο. Τα ερωτήματα είναι πολλά και δεν μπορούν να μείνουν άλλο αναπάντητα. Η σιωπή δεν είναι επιλογή.

Πάμε με Ιβάν ή με Μυστακίδη για τη Νέα ...
από kayde
Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Ωραιες ερωτησεις,μπραβο φιλε.
από george188
Τρί 01 Ιούλ 2025, 15:58
Jump to forum
Jump to topic

Πρέπει άμεσα ΠΑΕ και ΑΣ
να προχωρήσουν σε κοινή ανακοίνωση.
Ότι έγινε έγινε! Ας πει ένα συγνώμη
τουλάχιστον ο ΑΣ που ξεκίνησε την πατάτα.

Από εκεί και πέρα, να μπούμε όλοι προ των ευθυνών μας
σε ένα κοινό σχέδιο που θα παρουσιάσουν, το οποίο
θα επιδέχεται παρεμβάσεις, συμμετοχή,κλπ.

1. Που θα ...
από thanasakiss4
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 13:44
Jump to forum
Jump to topic

Ένας ξέρει, αυτός που υπέγραψε. Κι εδώ και δύο βδομάδες δεν έχει πει κουβέντα. Έχει βάλει όλο τον σύλλογο σε αναστάτωση και δεν βγαίνει να ξεκαθαρίσει τι υπέγραψε, με τι όρους, αν είναι δεσμευτικό. Κι αφού παραιτήθηκε, οφείλει να βγει το νέο ΔΣ να μας ενημερώσει.
από Montrealiotis
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 13:46
Jump to forum
Jump to topic

Ξεφτιλίκια. Να βγουν να μιλήσουν ΤΩΡΑ.
Ποιοι νομίζουν ότι είναι; Πρέπει να τους πιέσουμε
από alp920
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:25
Jump to forum
Jump to topic

Αν το μισό paokmania γραφτεί στον Ερασιτέχνη, αντί απλά να παρακολουθούμε τις εξελίξεις, θα μπορούμε ακόμα και να τις διαμορφώνουμε με την ψήφο μας στην γενική Συνέλευση.
Δύο μήνες μετά τις εγγραφή ενεργοποιείται το δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες, και ένα χρόνο μετά την εγγραφή αποκτούμε ...
από Ivan Drago
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 10:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Επειδη το διαβάζουμε συνέχεια, πως ο ΠΑΟΚ ανήκει στον Σαββίδη, παραφραζοντας τον Ανδρέα Παπανδρέου θα πω πως ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει σε κανέναν Σαββίδη.

Ο ΠΑΟΚ ανήκει στους ΠΑΟΚτσήδες!
από Psaras
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:09
Jump to forum
Jump to topic

joshua Ο Ιβάν μου δίνει την εντύπωση ότι δεν είναι εύκολα προσεγγίσιμος.
Όμως, όσο κι αν αυτή είναι η εντύπωση μου, μένω στα γραπτά και στις δηλώσεις του.

Και τι είπε;
"Είμαι αυτός που ξεκίνησε με πράξεις την ιδέα της Νέας Τούμπας και θα την ολοκληρώσω.
Σ’ αυτό το εγχείρημά μου, αν κάποιος θέλει ...
από Equalizer
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:34
Jump to forum
Jump to topic

Ρε τι γεφυροποιους και κουμπαγια μου λέτε;

Να διώξει τον Σαββίδη θέλει ο Μυστακίδης και να πάρει την ομάδα. Για τις άλλες επιχειρήσεις δεν ξέρω και δεν με νοιάζει στην τελική

Και ο ΑΣ του έβαλε πλάτη για αυτό ενώ δεν θα έπρεπε να πάρει μέρος.
από Magdi Tolba 4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:38
Jump to forum
Jump to topic

@gika Πόσες φορές να το πούμε, ρε αδερφούλη μου (το αδερφούλη το λέω με αγάπη και σεβασμό, γιατί σε εκτιμώ)
Δεν παίρνουμε θέση ούτε υπέρ του Ιβάν, ούτε του Μυστακίδη. Ούτε ξέρουμε αν βρέθηκαν ή όχι, ούτε τι σχεδιάζει ο ένας ή ο άλλος, ούτε αν ήξερε ή όχι ο Ιβάν.

Αυτό που στιλιτεύουμε είναι ένα ...
από zissos
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή τη στιγμή εγώ καταλαβαίνω ότι ο Ερασιτέχνης με τον Μυστακίδη προσπαθούν να εξωθήσουν τον Σαββίδη από την ΠΑΕ. Με πρόσχημα το γήπεδο.
Από εκεί και πέρα τίποτα.
Κανένα πλάνο για την ομάδα, κανένα για τα τμήματα του ερασιτέχνη. Εγώ δεν μπορώ να δω με καλό μάτι κάτι που στήνεται υπόγεια και ...
από Equalizer
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:59
Jump to forum
Jump to topic

@ΑΜΠΑΛΑΕΑ σόρρυ φίλε, καταλαβαίνω οτι ήθελες να κάνεις πλάκα, αλλά έχει αρκετά "ζόρικα" σημεία το ανέκδοτό σου και δεν γίνεται να μείνει

Έγραψες κι ένα κατεβατό παναθεμασε
από Kabamaru11
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

@ΑΜΠΑΛΑΕΑ αναμενομενο που πηγαινε το ανεκδοτο,αλλα γελασα και παλι,σαν ηλιθιος γιαπωνεζος ιγκα νιντζα.
από trelopaoki444
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:51
Jump to forum
Jump to topic

Παντως το τι λεγεται στα ραδιοφωνα της πολης δεν περιγραφεται. Ο Μυστακιδης λεει ειναι Παοκτσακι κ εχει τραβηχτει για τον ΠΑΟΚ σε εκδρομες δεν ειναι χτεσινος. Κ ο Ιβαν του εκοψε την Τουμπα δεν ειναι ευκολα τα πραγματα :lol: :lol:

Αυτο το Παοκτσακι το τρελο που ηταν ρε παιδια την εποχη που ο ...