Όταν δεν έχεις όραμα, ίσως να καλύπτονται μόνο με πωλήσεις. Αν είχες όραμα δε θα πουλούσες τον Άκπομ πριν το πιο κρίσιμο ματς της ιστορίας σου.
Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι.
Η αναζήτηση βρήκε 276 εγγραφές
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 16:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Το αμα η Θεσσαλονίκη και σε ένα βαθμό αναγκαστικά και ο ΠΑΟΚ ως κομμάτι της, φέρεται σαν κουτσομπόλες σε κομμωτήριο, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι ευθύνη του Σαββίδη
Ας αρχίσουν οι "αυθεντικοί" να μιλάνε σταράτα και κιμπάρικα καμία φορά εντός του τρέχοντος αιώνα, και όλα θα πάνε καλύτερα
Όλοι έχουν ένα στόμα ...
Ας αρχίσουν οι "αυθεντικοί" να μιλάνε σταράτα και κιμπάρικα καμία φορά εντός του τρέχοντος αιώνα, και όλα θα πάνε καλύτερα
Όλοι έχουν ένα στόμα ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 06:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
αν με αυτες τις πωλησεις παικτων ο ιβαν εχει προβλημα με τα νουμερα να κοιταξει την διοικηση του ολες τις αποφασεις αυτος τις παιρνει.
εγω ειμαι οπαδος βλεπω δυστοκια σε επιλογη παικτων και αδυναμια υλοποιησης επενδυσεων.
ισως αλλοι εχουν καλυτερους λογιστες....
εγω ειμαι οπαδος βλεπω δυστοκια σε επιλογη παικτων και αδυναμια υλοποιησης επενδυσεων.
ισως αλλοι εχουν καλυτερους λογιστες....
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 09:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα σε όλους
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι όλη η διαφωνία ανάμεσα στα μέλη του φόρουμ έγκειται στην μεταγραφική πολιτική της ΠΑΕ.
Και εσχάτως προέκυψε το θέμα με το γήπεδο.
Το θέμα του γηπέδου καλό είναι να το αφήσουμε λίγο καιρό ακόμα εκτός αφ'ενός γιατί από τον ΑΣ παραμένει εντελώς ...
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι όλη η διαφωνία ανάμεσα στα μέλη του φόρουμ έγκειται στην μεταγραφική πολιτική της ΠΑΕ.
Και εσχάτως προέκυψε το θέμα με το γήπεδο.
Το θέμα του γηπέδου καλό είναι να το αφήσουμε λίγο καιρό ακόμα εκτός αφ'ενός γιατί από τον ΑΣ παραμένει εντελώς ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
απο το 1972 που παρακολουθω τον ΠΑΟΚ ακουγα το γνωστο παραμυθι....Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ....πως γινετε το μαγαζι γωνια μεχρι να ερθει ο ΙΒΑΝ τραβουσε μονο λαμογια και τυροπιταδες που ελεγε ο Μαναβης ειναι αποριας αξιο.....
Παρακολουθεις τον ΠΑΟΚ από το 1972 αλλά απ΄οτι φαίνεται δεν έχεις ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης το βασικότερο
Άμεση πίεση για το Καυτατζογλειο χωρίς πολλά πολλά
Άμεση πίεση για το Καυτατζογλειο χωρίς πολλά πολλά
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι γίνεται πόλεμος - κυριολεκτικά - και οι εμπλεκόμενοι θα παίξουν τα ρέστα τους. Ο ΠΑΟΚ μετράει, ακριβώς γι' αυτό που ανέφεραν ορισμένοι συνοπαδοί πριν. Γιατί έχει την δυνατότητα να βγει ο κόσμος με έτσι κι αλλιώς και αλλιώτικα και να πιέσει και τον Ιβάν (ή τον Τέλη ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Με δεδομένο ότι το χρονοδιάγραμμα προβλέπει να ξεκινήσουν τα έργα μετά από περίπου 14 μήνες το αργότερο, μήπως από αύριο το πρωί θα πρέπει να ξεκινήσει η πίεση στην 'κυβερνηση' από Διοίκηση και Λαό για να έχει παραδοθεί το Καυτανζόγλειο φτιαγμένο όπως πρέπει στην ώρα του ;
Πότε θα γίνουν οι μελέτες ...
Πότε θα γίνουν οι μελέτες ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρεπει να διευκρινιστεί αυτό με τους 12+4 μήνες που λένε τα παιδιά παραπάνω και επίσης πρέπει να διευκρινιστεί αν θα διεκδικηθούν κοινοτικοί και κρατικοί πόροι και πώς η διεκδίκηση αυτή επηρεάζει το χρονοδιάγραμμα. Γενικά το χρονοδιάγραμμα πρέπει να είναι σαφές.
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
alexgarcia
Αυτή είναι η δουλειά που πρέπει
να κάνει το ΔΣ του ΑΣ.
Και στη συνέχεια η ΓΣ.
Κάθε μέλος στην ΓΣ, έχει δικαίωμα
να προτείνει το οτιδήποτε
και να τεθεί σε ψηφοφορία.
Επειδή το θέμα θα τραβήξει
χρόνια, νομίζω ότι όλοι μας πρέπει
να γράφουμε στον ΑΣ ΑΜΕΣΑ για να μπορούμε να παρακολουθούμε ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Η έκδοση της οικοδομικής άδειας δεν εχει να κάνει σε τίποτα με πραγνατα όπως πχ αρχαία. Αρχαιολογία θα περάσει σε πρώτη φάση και στη συνέχεια τυχόν καθυστέρηση θα υπάρξει μετά την κατεδάφιση. Με βάση το ΠΔ ειναι σχεδόν αδύνατο να προκύψει θέμα με την έκδοση της οικοδομικής άδειας.
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτός είναι ο στόχος και ο σκοπός ενός ΠΔ. Να εμποδίσει τυχόν κολλήματα από προσφυγες και γενικά κακόβουλες ενέργειες τρίτων. Η δημόσια διαβούλευση και το περιθώριο προσφύγων καλύφθηκαν εντός διαστήματος έκδοσης του ΠΔ.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλλά τώρα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει ο Α.Σ. να υπογράψει μνημόνιο με τον Ιβάν, για το γήπεδο χωρίς εγγυημένη χρηματοδότηση, με τα λεφτά σε ευρωπαϊκή τράπεζα, εκτός Ρωσίας.
Το ίδιο ισχύει και για τον Τέλη Μυστακίδη.
Αν είναι να υπογραφεί μνημόνιο με τον Τέλη ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:11
- Jump to forum
- Jump to topic
https://paoktoday.gr/world/greece-today/o-savvidis-xekinaei-tin-provlita-6-sto-limani-vazei-190-ek-evro-kai-anoigei-4-000-theseis-ergasias/?fbclid=IwQ0xDSwLy22FjbGNrAvLbAGV4dG4DYWVtAjExAAEeilCiFO8CtalsX6ac9AxT8ZdGBqAs2mJF-cuieeoZNAebIMcHCWWvcaV_nmQ_aem_jQ_WYxzRLuHWqp6QSR9s6g
Επένδυση Ιβάν 190εκ ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:57
- Jump to forum
- Jump to topic
@Special 4 ποια είναι η άποψη σου για την σταθερή, ξεκάθαρη και ευρέως αποδεκτή προϋπόθεση που έθεσε εδώ και πολλά χρόνια ο ΑΣ ΠΑΟΚ λέγοντας (μέσες άκρες, δεν θυμάμαι τις ακριβείς λέξεις γιατί η δήλωση έγινε μεσημέρι και... κοιμόμουν) "πρώτα θα δούμε επί σειρά ετών έργα από κάποιον και μετά θα ...