Η αναζήτηση βρήκε 422 εγγραφές
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Τελικα ειναι Παικταρας πραγματι?
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Μας ρημαξες Αμπαλαεα...
Ειπα και εγω εκλεισε καποιος και γραφτηκαν αμεσως 2 σελιδες
Ειπα και εγω εκλεισε καποιος και γραφτηκαν αμεσως 2 σελιδες
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεμεινε Αμπαλαεα. Και θελει να παιξει. Εδω του δινεις ευκαιρια να παιξει να κανει πρωταθλητισμο και να ειναι πρωτο βιολι στο γιουροπα λιγκ. Ψαχνοτανε για αλλα πρωταθληματα και τελικα δε του βγηκε αλλα θελει να παιξει οποτε γιαυτον ειμαστε ξερολουκουμο και ευκαιρια να κανει αριθμους να δειξει οτι ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι απλά συνεισφέρει με τον τρόπο του να πιάσουμε τις 500 σελίδες 

- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αμήχανη στιγμή που βλέπεις 1 εξτρα σελίδα σχόλια μέσα σε δευτερόλεπτα και λες "ε αυτο ήταν κάτι έσκασε"
Και τελικά είναι η το έμμετρο χιαστί ομοιοκατάληκτο δοκίμιο του Αμπαλαέα σε εκατό επανεκτελέσεις
Και τελικά είναι η το έμμετρο χιαστί ομοιοκατάληκτο δοκίμιο του Αμπαλαέα σε εκατό επανεκτελέσεις
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Στον ΑΜΠΑΛΑΕΑ πήγαινε που κόλλησε καμία 10αρια φορές το μήνυμα..embuji έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:39Για την πρεμιερ ηταν ενας οκ παικτης. Καλοστεκουμενος. Για Ελλαδα; Πολυ δυνατος σε ολα. στο συνδιαστικο, το πρεσινγκ, το τελειωμα.

- Τρί 02 Σεπ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΆΘΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΉ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,
Πρώτο και τελευταίο ποστ!!!
Ιθάκη
Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
να εύχεσαι να ’ναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
τέτοια στον ...
Πρώτο και τελευταίο ποστ!!!
Ιθάκη
Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
να εύχεσαι να ’ναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
τέτοια στον ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι χες Γιαννη, τι χα παντα.
Αστειος σχεδιασμος που εξαρτάται οχι απο τις πραγματικες αναγκες της ομαδας αλλα απο τις καυλες του Γιωργη.
Αν δεν ειχαμε λοιπον τις καυλες του δεν θα ειχαμε ουτε τον Ζαφειρη και αν δεν ειχαν προαποφασισει την πωληση Ντελια δεν θα ειχαμε και τον Ιβανουσετς.
Καλοι οι ...
Αστειος σχεδιασμος που εξαρτάται οχι απο τις πραγματικες αναγκες της ομαδας αλλα απο τις καυλες του Γιωργη.
Αν δεν ειχαμε λοιπον τις καυλες του δεν θα ειχαμε ουτε τον Ζαφειρη και αν δεν ειχαν προαποφασισει την πωληση Ντελια δεν θα ειχαμε και τον Ιβανουσετς.
Καλοι οι ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρεπει να βρουμε εναν εκδοτη για τον Αμπαλαεα.
- Τετ 03 Σεπ 2025, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μιχος πριν λίγο είπε ότι ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να προσπαθεί να φέρει τον Neal Maupay
- Τετ 03 Σεπ 2025, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή οι απόψεις είναι οντως σα τις ξέρετε ποιες, ας μιλήσουμε για δεδομένα
Η ομάδα μέσω των επισήμων ΑΡΔ διέρρεε όταν τελείωσε η χρονιά ότι πάμε για ενίσχυση στις κομβικές θεσεις σέντερ Μπακ, χαφ και φορ. Ειδικά για τον 1ο και τελευταίο λέγανε για επένδυση ως 5-6 μυρρια για μεταγραφή και ότι θα ...
Η ομάδα μέσω των επισήμων ΑΡΔ διέρρεε όταν τελείωσε η χρονιά ότι πάμε για ενίσχυση στις κομβικές θεσεις σέντερ Μπακ, χαφ και φορ. Ειδικά για τον 1ο και τελευταίο λέγανε για επένδυση ως 5-6 μυρρια για μεταγραφή και ότι θα ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 01:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Να υποθέσω τον ξέρεις προσωπικά και έχεις δικούς σου λόγους να τον αποκαλείς Τελάρο;
Γιατί για τον ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή είναι ένας άγνωστος, που δημιουργεί και προβλήματα
Γιατί για τον ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή είναι ένας άγνωστος, που δημιουργεί και προβλήματα
- Τρί 02 Σεπ 2025, 08:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλωση-απαντηση του Χατζοπουλου , στην ακατασχετη φλυαρια του Πανακα.
"Αγαπητέ Κωνσταντίνε Πανάκα επέτρεψε μου επειδή θέλεις να γράφεις αλήθειες. Στην πρώτη παράγραφο σου κάνεις ένα μεγάλο λάθος!! Ίσως να μην γνωρίζεις το μετοχολόγιο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αλλά εγώ είμαι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ.
Το ότι ...
"Αγαπητέ Κωνσταντίνε Πανάκα επέτρεψε μου επειδή θέλεις να γράφεις αλήθειες. Στην πρώτη παράγραφο σου κάνεις ένα μεγάλο λάθος!! Ίσως να μην γνωρίζεις το μετοχολόγιο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αλλά εγώ είμαι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ.
Το ότι ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 08:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα στην παρέα! Η δημιουργία της 'Νέας Τούμπας ΑΕ' και ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να μπει στον ΠΑΟΚ επιτρέψτε μου να με κάνουν πολύ επιφυλακτικό. Ακόμη και η διαρροή για το μπάσιμο του στο Μπάσκετ γίνεται λίγα λεπτά αμέσως μετά της ανακοίνωσης του ΑΣ για την επιτροπή. Όλα αυτά δεν είναι ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 08:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Άκουσα κάτι πολύ ωραίο στον τσατσαρο τώρα από ακροατή..... ο Μυστακίδης ζήτησε την μεγάλη κόρη δεν την δώσαμε και ζήτησε την μικρή χαχαχαχα καλό....