Η αναζήτηση βρήκε 422 εγγραφές

Return

από Disharmonic
Τρί 02 Σεπ 2025, 09:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Εγώ δεν βλέπω καμία αλλαγή στους στόχους της ομάδας Μυστακίδη. Απλά άλλαξαν στρατηγική γιατί η αρχική στρατηγική απαξίωσης του Σαββίδη απέτυχε. Τώρα θέλουν την ΚΑΕ ως δούρειο ίππο.
από Equalizer
Τρί 02 Σεπ 2025, 09:53
Jump to forum
Jump to topic

Ωραία όλα αυτά με τα εξαιρετικά νέα, πολύ τριγυρίζει στο κεφάλι μου όμως να υπάρχει πρόθεση "μπαχαλέματος" (ακόμα πιο πολύ από πριν) του ΑΣ με δημιουργία και επισήμως στρατοπέδων (ΠΑΕ - ΚΑΕ)

Μακάρι ειλικρινά να κάνω λάθος
από Guitarman
Τρί 02 Σεπ 2025, 10:34
Jump to forum
Jump to topic

Κυρ-Τελη:

Πρώτα έβαλες τον ΑΣ μπροστινό να βγάζει ανακοινώσεις ότι θα χτίσεις γήπεδο από το πουθενά ελπίζοντας ότι είμαστε χαπατα και θα ενθουσιαστουμε τόσο πολύ που θα διαγράψουμε την μνήμη μας για το τι έχει πετύχει η ομάδα ποδοσφαίρου την τελευταία 10ετια με άλλον στο τιμόνι. Δε σου βγήκε

Μετά ...
από jibbie
Τρί 02 Σεπ 2025, 12:03
Jump to forum
Jump to topic

Ε ρε λαστιχο που γινεται η ηθικη...Το εχω ξαναγραψει,ο Μυστακιδης ηρθε ενω η ΠΑΕ ειναι στα χερια δισεκατομμυριουχου και ειπε εστω και αν στοχος ειναι η αποκτηση της ΠΑΕ,οτι ειναι διατεθειμενος να ξεβαλτωσει το προτζεκτ του γηπεδου, ριχνοντας αμεσα ενα ποσο της ταξης των 150 μυριων και ειναι ...
από leomatos88
Τετ 03 Σεπ 2025, 17:24
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα είναι ΕΝΑ και δεν αφορά μόνο το μπάσκετ (‘’το μπασκετάκι μας’’ που λένε διάφοροι που βγήκαν από γυάλα και νομίζουν ότι όλα αρχίσαν προχθές). Και το θέμα αφορά αποκλειστικά το οργανωμένο σχέδιο να εκδιωχθεί ο Σαββίδης που σημαίνει εσωστρέφεια και διχόνοια για τον πυρήνα του Συλλόγου, δηλαδή ...
από leomatos88
Τετ 03 Σεπ 2025, 17:47
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω πως έχουμε παρανοήσει κάποια πράγματα. Ο "εχθρός" δεν είναι ο Τέλης ή ο κάθε Τέλης, που για τους χ, ψ λόγους θέλει να εμπλακεί στον ΠΑΟΚ. Εκδήλωσε ενδιαφέρον να χτίσει τη Νέα Τούμπα σε μια περίοδο που το θέμα είχε βαλτώσει. Ο "εχθρός" είναι ο ΑΣ, που δεν του ξεκαθάρισε εξαρχής ότι, πριν ...
από Psaras
Τετ 03 Σεπ 2025, 17:57
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν μπορώ να μπω σε ιστορίες συνωμοσίας αδερφέ. Προσπαθώ να διαβάζω τα δεδομένα με όσο πιο αντικειμενική σκοπιά γίνεται, ενώ όλοι γνωρίζετε από τα γραπτά μου ότι υποστηρίζω τον Ιβάν μέχρι κεραίας. Αν, όπως έγραψα, δηλώσει δημόσια ο Τέλης πως για την ΠΑΕ δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον και πως ...
από Kabamaru11
Τετ 03 Σεπ 2025, 21:06
Jump to forum
Jump to topic

Συγνωμη που ρωταω,αυτος ο Κουσης δεν ειναι η γνωστη γρια;
από Guitarman
Τετ 03 Σεπ 2025, 22:28
Jump to forum
Jump to topic

Διαβάζω κάποια παλιά μέλη αποδεδειγμένα πετσια ΠΑΟΚ (τα τρολακια ως διάττοντες αστέρες θα εξαφανιστούν αργά ή γρηγορα κ προφανως να πανε στον αγύριστο...) να γράφουν σαν να βρίσκονταν σε κάποιο χρονοντουλαπο και βγήκαν προχθές. Όσοι εκφράζουμε προβληματισμούς για τον Τέλη, δεν έχει επουδενι να κάνει ...
από Montrealiotis
Τετ 03 Σεπ 2025, 22:35
Jump to forum
Jump to topic

Οι «μπασκετικοί» είστε άλλη ομαδα;
Είστε στο μπάσκετ ΠΑΟΚ και στο ποδόσφαιρο κάτι άλλο;
Δεν καταλαβαίνω αυτόν τον διαχωρισμό
από leomatos88
Πέμ 04 Σεπ 2025, 00:41
Jump to forum
Jump to topic

Να ρωτήσω κάτι τους ‘’μπασκετικούς’’. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι όσοι είμαστε από επιφυλακτικοί μέχρι αρνητικοί με τον Μυστακίδη είμαστε αδιάφοροι για το μπάσκετ; Υπάρχει κάποιος λόγος άμα λέμε κάτι αντίθετο στους ευσεβείς σας πόθους να ξενερώνετε; Επίσης, είναι ποτέ δυνατόν να λέγεται στα σοβαρά ...
από loukas karadimos
Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:33
Jump to forum
Jump to topic

ως μετοχος και κατοχος διαρκειας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, σε ενα αθλημα που η αληθεια ειναι οτι ψιλοσιχαινομαι αλλα το στηριζω γιατι μας εχει αναγκη εχω να πω απλα στον νεο επιδοξο επενδυτη τα παρακατω

οποιος τα βαλει με τον ΠΑΟΚ θα μας εχει απεναντι του, οποιος παλι τον παρει στις πλατες του θα μας εχει απο ...
από Psagmenos4
Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:47
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το πράγμα που αναφερόμαστε στην έλλειψη επενδυτή επί σχεδόν 30 φακινγκ χρόνια λες και είναι καποια θεϊκή κατάρα του τύπου "ε και τι να κάνουμε", θα σταματήσει ποτέ;

Να αναλάβουν τις ευθύνες τους αυτοί που οδήγησαν το τμήμα εδώ. Και αυτό δεν αφορά βεβαίως μόνο τους μεγαλομετόχους αλλά και τον ...
από Equalizer
Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:40
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θυμάμαι καμία φορά στη ζωή μου να συστήθηκα σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ΕΙΔΙΚΑ για δουλειές, βάζοντας μια "ανεξάρτητη" ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ αρχή (ειδικότερα από την άλλη πλευρά, οχι από τη δική μου) να τσιρίζει και να ωρύεται υπέρ μου, φωνάζωντας "ΟΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ...
από ASTNORD2
Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:43
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να θέλει να συστηθεί στον κόσμο μέσω της απόκτησης της ΚΑΕ να κερδίσει την εμπιστοσύνη που τωρα ειναι αμφίβολη και στο μέλλον αν ο Ιβαν αδυνατεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας και τις υποσχέσεις του να θελήσει να πάρει τη ΠΑΕ. Αυτο δεν έλεγαν οι ...