Η αναζήτηση βρήκε 794 εγγραφές
- Τρί 21 Οκτ 2025, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Κάτι άσχετο. Να ρωτήσω αν η έκταση που έχει αγοράσει η ΠΑΕ για το προπονητικό κέντρο είναι τόση ώστε να ανεγερθεί γήπεδο ποδοσφαίρου;
Μάλλον είναι αρκετή, αλλά το μέγεθος της έκτασης είναι μόνο μία από πολλές προϋποθέσεις που πρέπει να ικανοποιούνται για να γίνει γήπεδο. Τροποποίηση ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 11:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι συμβαίνει είναι η εικόνα του 1980 που είχε ο ΠΑΟΚ πριν την έλευση σαββιδη. Αυτο για να βλέπουμε και το τι συμβαίνει από στελεχιακό δυναμικό. Θα είχε ενδιαφέρον να μείνουμε τον μέσο όρο ηλικίας των μελών του ας. Του μόνου ας παγκοσμίως που δεν ενδιαφέρεται να ανοιχτεί στην κοινωνία ούτε να ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 11:50
- Jump to forum
- Jump to topic
εγω θέλω να δω ...αν χτίσει το γήπεδο κάποιος άλλος εκτος απο τον ιβαν...πως θα πουνε την παε να φύγει για να αρχίσει το χτίσιμο ...
και αν ο ιβαν πει...δεν παω πουθενά............
και αν ο ιβαν πει.....αποσύρω την ομάδα απο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.............
και αν ο ιβαν πει.....χτίζω ...
και αν ο ιβαν πει...δεν παω πουθενά............
και αν ο ιβαν πει.....αποσύρω την ομάδα απο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.............
και αν ο ιβαν πει.....χτίζω ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Χασεκιδης «Ως μέλος του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ θέλω να δηλώσω τα εξής σχετικά με την χθεσινή συνεδρίαση: Ψήφισαν 7 μέλη του ΔΣ σχετικά με τις προτάσεις για το μνημόνιο συνεργασίας της Νέας Τούμπας, μεταξύ των οποίων και εγώ ο ίδιος.
Στη συνέχεια λόγω ενός προβλήματος ξαφνικής αδιαθεσίας ενός μέλους του ΔΣ ...
Στη συνέχεια λόγω ενός προβλήματος ξαφνικής αδιαθεσίας ενός μέλους του ΔΣ ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 12:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μονη πραγματικη λυση στο προβλημα μας ειναι η απομακρυνση ολων αυτων των προσωπων που συνδεονται στενα με τον πρωην προεδρο του ΑΣ. Την κυρια Γιαννακοπουλου την διεψευσε ο κυριος Χασεκιδης, δεν ειναι πρωτη φορα που κανει "περιεργους" ισχυρισμους (το λεω πολυ light). Για μενα εκλογες εδω και τωρα ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνεχίζεται ο θίασος με νέα παράσταση.
Δεν ξέρεις ποιον και τι να εμπιστευτείς, πλέον. Η υπόληψη τους ψάχνει διέξοδο μπας και σωθεί από μόνη της.
Καλά καλά δεν βγάζουν άκρη μεταξύ τους και θέλουν να έχουν και τα ηνία ενός ολόκληρου συλλόγου.
Που είστε ρε "βαριά βαριά";
Ειλικρινά σας αρέσει αυτός ...
Δεν ξέρεις ποιον και τι να εμπιστευτείς, πλέον. Η υπόληψη τους ψάχνει διέξοδο μπας και σωθεί από μόνη της.
Καλά καλά δεν βγάζουν άκρη μεταξύ τους και θέλουν να έχουν και τα ηνία ενός ολόκληρου συλλόγου.
Που είστε ρε "βαριά βαριά";
Ειλικρινά σας αρέσει αυτός ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουν καταφέρει να διχάσουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ, σε μια χρονια που υποτίθεται θα έπρεπε να είμαστε μια γροθιά. Έχουν καταφέρει να γίνουν εμετικοί με την σύνδεσή τους με ενα συγκεκριμένο μέσο της πόλης που κάνει ανελέητο και ύπουλο πόλεμο στην ΠΑΕ, με ανυπόγραφα άρθρα και τακτικές γκεμπελισμού ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Να συνεχίσω εγώ στα 4-5 τρολ που μας απέμειναν λόγω διπλού στην ΑΕΚ, αυτό που λέω κάνα δίμηνο: ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ. Θα το πιείτε το ποτήρι μέχρι τέλους
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:33
- Jump to forum
- Jump to topic
εγω θέλω να δω ...αν χτίσει το γήπεδο κάποιος άλλος εκτος απο τον ιβαν...πως θα πουνε την παε να φύγει για να αρχίσει το χτίσιμο ...
......
...
θα έχει πολυ γέλιο...... ισως και φαπες ...
Ε ναι ρε ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα παιδια που έλεγαν θελουμε τώρα γηπεδο και δεν μπορούμε να περιμένουμε αλλο που ειναι να μας πουν την γνώμη τους για όλοι αυτήν την κατάσταση με την πισπιριγκου και την καθυστέρηση?
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το ξεφτιλίκι δεν ξεπλένεται για τους ΡΟΥΦΣ του Ass Sigma ούτε αν οικοδομήσει ο Μύσταξ το νέο Μαρακανά στην Τούμπα. Εμετική υποκρισία, κρυφτούλι, εξόφθαλμα και απροκάλυπτα πλέον ψέματα.. Δε σώζεται με τίποτα αυτό το πράγμα. Είναι ξεκάθαρο πλέον στα μάτια μου ότι αυτά τα ανθρωπάκια πλέον ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ, με την στάση του λαού του ΠΑΟΚ, ντρέπομαι που είμαι μέρος του. Παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας μας και διαχειρίζονται την περιουσία μας, σαν να είναι το σπίτι τους, κι εμείς δεν κάνουμε τίποτα για να προστατεύσουμε την ομάδα μας. Θα ντρεπόμουν περισσότερο αν ήμουν οργανωμένος.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την αρχή της ιστορίας, πολλά πράγματα δεν μου κολλάνε.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είτε στον ΑΣ είναι όλοι τους εξαιρετικοί ηθοποιοί σε επίπεδο για όσκαρ, είτε η ενημέρωση που έχουμε από ορισμένες πλευρές είναι τουλάχιστον ελλιπής (για να μην πω κάτι άλλο).
Τελευταίο παράδειγμα αυτό που έγινε πριν ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά από όλο αυτό, θέλουμε Τέλη στο μπασκετ ? Πιστεύουμε ότι θα αρκεστεί σε αυτό ή οτι θα συνεχιστει ο πόλεμος αφού ίσως αυξάνει τους υποστηρικτές του ?
Μονη λύση να κατεβει ο Ιβαν και να είναι εδω ενεργός έως ότου δρομολογηθούν οι καταστάσεις.
Σε ποια αλλή παε κατι ανθρωπακια σαν του ασ θα τα ...
Μονη λύση να κατεβει ο Ιβαν και να είναι εδω ενεργός έως ότου δρομολογηθούν οι καταστάσεις.
Σε ποια αλλή παε κατι ανθρωπακια σαν του ασ θα τα ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Έναν σκακιστή δεν τον προκαλείς ποτέ σε μια παρτίδα σκάκι ενώ δεν ξέρεις καν πως κινούνται τα πιόνια
Βλέπω κάνα δυο που με ειρωνεύονταν στο μιη βιάζεστε πριν κάνα δίμηνο έχουν εξαφανιστεί. Περίεργο. Θα έλεγε και κάποιος κακεντρεχής .
Βλέπω κάνα δυο που με ειρωνεύονταν στο μιη βιάζεστε πριν κάνα δίμηνο έχουν εξαφανιστεί. Περίεργο. Θα έλεγε και κάποιος κακεντρεχής .