Καλα ολα αυτα???οι υπολοιποι συνδεσμοι τι φαση??τους αρεσει ολο αυτο??θα μιλησουν??θα παρουν θεση μετα τα οσα διαδραματιζονται??
Ιβαν πες ναι σε ολα...Ναι σε οτι γουσταρουν κωλοτρυπιδες του ΑΣ...να βρεθειτε οποτε σου πουν...κ τη μερα της συναντησης 3.000 κοσμος εξω απο τα γραφεια...ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ...
Η αναζήτηση βρήκε 794 εγγραφές
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 17 Οκτ 2025, 00:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Το γήπεδο δοσμένο είναι καθώς φαίνεται και απλά προσπαθούν να βρουν κάτι να το δικαιολογήσουν.
Στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε τον Ιβαν να ανακοινώνει νέο γήπεδο στην έκταση που πήρε για το προπονητικό.
Στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε τον Ιβαν να ανακοινώνει νέο γήπεδο στην έκταση που πήρε για το προπονητικό.
- Παρ 17 Οκτ 2025, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα στους οπαδούς του δικού μας ΠΑΟΚ – και στους υπόλοιπους, ειτε μας διαβαζουν κρυφα, ειτε φανερα, ειτε γραφουν εδω μεσα, ειτε...
Προμηνύεται πολύ σκληρό ροκ, αν επιβεβαιωθεί ότι το γήπεδο έχει δοθεί οριστικά και αμετάκλητα στον Τέλη. Ο Ιβάν φαίνεται να έχει μείνει εντελώς μόνος του θεσμικα ...
Προμηνύεται πολύ σκληρό ροκ, αν επιβεβαιωθεί ότι το γήπεδο έχει δοθεί οριστικά και αμετάκλητα στον Τέλη. Ο Ιβάν φαίνεται να έχει μείνει εντελώς μόνος του θεσμικα ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιθυμώντας δεδομένα το καλό του μπάσκετ, γνωριζοντας όμως ταυτόχρονα οτι η καθόλα ύποπτη (για να μην πω κάτι πιο χοντρό) στάση του ερασιτέχνη βρίσκεται σε προφανή σύμπλευση με τον υποψήφιο αγοραστή της ΚΑΕ ( και υποψήφιο για να χτίσει το γήπεδο ... τώρα πώς αυτό μπορει να γίνει από αλλον πλην του ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε αλλες εποχες, αυτα τα καρτουν, δεν θα τολμουσαν να κυκλοφορουν αναμεσα μας.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς πλάκα τώρα
Η κατάσταση εχει ΧΟΝΤΡΥΝΕΙ παρα πολύ
Πρέπει να γίνει νομική ενέργεια κατα του ΕΧΘΡΙΚΟΥ και ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟΥ ΔΣ του ΑΣτίγμα
Μιλαμε για μεγαλους κατσιαπλιαδες πλέον
Δεν ξέρω (υποθέτω όμως) πως τους εχει "δεμενους" ο Τέλης και ουτε με νοιάζει
πρέπει να "τελειώσουν" χθες
Κάποτε φαγανε ...
Η κατάσταση εχει ΧΟΝΤΡΥΝΕΙ παρα πολύ
Πρέπει να γίνει νομική ενέργεια κατα του ΕΧΘΡΙΚΟΥ και ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟΥ ΔΣ του ΑΣτίγμα
Μιλαμε για μεγαλους κατσιαπλιαδες πλέον
Δεν ξέρω (υποθέτω όμως) πως τους εχει "δεμενους" ο Τέλης και ουτε με νοιάζει
πρέπει να "τελειώσουν" χθες
Κάποτε φαγανε ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια, ήταν να ασχολούμαστε όλοι μας πολύ περισσότερο με τον ΑΣ.
Για να μην λέμε μ@λακίες και κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, παρατημένο τον είχαμε, όπως επίσης μια χαρά τον βόλευε τον Ιβάν η παρουσία του Κατσαρή και μια χαρά τον στήριζε μέχρι να γίνει η κέντα.
Αυτά δεν ...
Για να μην λέμε μ@λακίες και κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, παρατημένο τον είχαμε, όπως επίσης μια χαρά τον βόλευε τον Ιβάν η παρουσία του Κατσαρή και μια χαρά τον στήριζε μέχρι να γίνει η κέντα.
Αυτά δεν ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
ο ΑΣ εχει αποφασισει και κρυβεται....ο τελης με τον ΑΣ #ΠΑΟΚ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!ΤΕΛΟΣ
- Δευ 20 Οκτ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε άλλες εποχές δεν θα τολμούσαν καν να κάνουν κάτι τετοια αλλα τώρα άλλαξαν η εποχέςCylon-4 έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 21:27 Σε αλλες εποχες, αυτα τα καρτουν, δεν θα τολμουσαν να κυκλοφορουν αναμεσα μας.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
διεκοψαν την ψηφοφορια γιατι δεν τους βγαιναν τα κουκια, αυτο εγινε.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα πράγμα μόνο έχω να πω για μας τους οπαδούς. ΦΛΩΡΟΙ!!!!!!!
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που είναι σε όλο αυτό;
Δεν μπορώ να πιστέψω αυτο που συμβαίνει και οι οπαδοί είναι απλά απών
Δεν μπορώ να πιστέψω αυτο που συμβαίνει και οι οπαδοί είναι απλά απών
- Τρί 21 Οκτ 2025, 08:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτοί που επιμένουν στο 31.12 θέλω να δω πότε θα καταλάβουν πως αντί για πίεση στον Ιβάν θα τους γυρίσει μπούμερανγκ..
Θέλω να τους δω την 1.1 να βγαίνουν κ να ανακοινώνουν, πως παρήλθε η ημ/νια, δεν μας παρέδωσε κάτι ο Ιβάν, η μπουλντόζα που ανεβαίνει τη Λαμπράκη τώρα είναι του κ. Τέλη κ πάει να ...
Θέλω να τους δω την 1.1 να βγαίνουν κ να ανακοινώνουν, πως παρήλθε η ημ/νια, δεν μας παρέδωσε κάτι ο Ιβάν, η μπουλντόζα που ανεβαίνει τη Λαμπράκη τώρα είναι του κ. Τέλη κ πάει να ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 08:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει και πιο κάτω για τον ας και τον Ησαιαδη; Δυστυχώς έχει
Το… περίεργο αίτημα Ησαϊάδη
...Ένταση δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ του ΑΣ, όταν ο πρόεδρος Άλκης Ησαϊάδης, ζήτησε από τα υπόλοιπα μέλη να παραστεί στην αυριανή συνεδρίαση του ΔΣ ο εκπρόσωπος του Τέλη Μυστακίδη ...
Το… περίεργο αίτημα Ησαϊάδη
...Ένταση δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ του ΑΣ, όταν ο πρόεδρος Άλκης Ησαϊάδης, ζήτησε από τα υπόλοιπα μέλη να παραστεί στην αυριανή συνεδρίαση του ΔΣ ο εκπρόσωπος του Τέλη Μυστακίδη ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 09:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα, ειλικρινά κι εγώ όπως πολλοί συνοπαδοί μου ντρέπομαι για όσα συμβαίνουν. Δεν ήμουν ποτέ οργανωμένος μόνο γήπεδο ή εκδρομή κατά μόνας, διαρκείας και ΠΑΟΚΑΡΑ. Κι εδώ να γράψω κοντά 10 χρόνια είχα. Κακώς, πολύ κακώς δε γραφτηκα στον ΑΣ αν και πολλές φορές που γινόταν εκλογές και καλούσαν νέα ...