Χθες υπηρχαν πολυ πιο σημαντικα πραγματα να κριθουν απο ενα παιχνιδι.
Πρωτα απο ολα η ΕΝΟΤΗΤΑ. Οχι μονο δεν εγινε το παραμικρο,
αλλα οι οπαδοι μας σύσσωμοι απέδειξαν ότι ειμαστε ενωμενοι.
Δευτερον η εμφανιση του Ιβαν στο γηπεδο απεδειξε ποια ειναι
η θεση του συνολου των οπαδων του ΠΑΟΚ. Η ιαχη ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 4509 εγγραφές
- Παρ 08 Αύγ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ήταν κανείς από εσάς γήπεδο χθες? Γιατί αυτά που λέτε δεν ισχύουν. Τι άλλο να γίνει απ το ότι βρέθηκαν 5-10 να την πέσουν στον Τσαλοπουλο 5 λεπτά μετά την λήξη του αγώνα? Τι άλλο να γινει που στην Α όλοι φώναζαν τι φωνάζετε ρε όταν ακούστηκε Ιβάν Σαββίδης και εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και κάτι τέτοια ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 11:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήταν κανείς από εσάς γήπεδο χθες? Γιατί αυτά που λέτε δεν ισχύουν. Τι άλλο να γίνει απ το ότι βρέθηκαν 5-10 να την πέσουν στον Τσαλοπουλο 5 λεπτά μετά την λήξη του αγώνα? Τι άλλο να γινει που στην Α όλοι φώναζαν τι φωνάζετε ρε όταν ακούστηκε Ιβάν Σαββίδης και εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και κάτι τέτοια ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα προσπαθήσω να μην εκφραστω άλλο για το ζήτημα μέχρις ότου ξεκαθαρίσουν οι "αρμόδιοι" ποιοι σκατα ήταν οι λόγοι και οι δικαιολογίες τους
Όπως έχω πει πολλάκις για μένα το θέμα δεν είναι ποιος επιχειρηματίας θα κερδίσει αλλά το εγκλημα εις βάρος του κόσμου.
Όποιος παριστάνει τον τόσο ηλίθιο ώστε ...
Όπως έχω πει πολλάκις για μένα το θέμα δεν είναι ποιος επιχειρηματίας θα κερδίσει αλλά το εγκλημα εις βάρος του κόσμου.
Όποιος παριστάνει τον τόσο ηλίθιο ώστε ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αυτάρκεια ειναι μια καραμέλα, μια μεγαλειώδης μπαρούφα που δεν ισχύει.
Σε παραπέμπω στα στοιχεία που δημοσιεύονται στο ΓΕΜΥ και σε_σας διαψεύδουν πανηγυρικά.
Σε παραπέμπω στα στοιχεία που δημοσιεύονται στο ΓΕΜΥ και σε_σας διαψεύδουν πανηγυρικά.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
.............. Το ψέμα έχει κοντά ποδαρια
Ρε σκούφε του Λουτσέσκου να σου κάνω τρεις ερωτήσεις?
Εσύ γράφτηκες πριν 'ένα μήνα σε ένα φόρουμ για να μας ανοίξεις όλους τα μάτια (γιατί μπαίνεις λίγο επιθετικά απέναντι σε παιδιά που γράφουν χρόνια εδώ) για το πως ο Σαββίδης το πάει λάθος το καράβι ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα προσπαθήσω να μην εκφραστω άλλο για το ζήτημα μέχρις ότου ξεκαθαρίσουν οι "αρμόδιοι" ποιοι σκατα ήταν οι λόγοι και οι δικαιολογίες τους
Όποιος παριστάνει τον τόσο ηλίθιο ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 18:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να γράφεται χωρίς στοιχεία ότι οι ανατολικοι σύνδεσμοι τα παίρνουν από τον τέλη και οι δυτικοί από τον Σαββίδη, είναι οκ;
Γράψαμε εμείς τέτοιο πράγμα;
Πρώτον συγγνώμη οι "δυτικοί" ποιοι είναι;
Ούτε τους αναγνωρίζω ούτε τους ξέρω. Ούτε τους ανατολικούς
Μιλάμε για ποινικα κολασιμα ποστ ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι εσύ μόλις τσουβαλιασες όλη τη διαχειριστική ομάδα επειδή μερικοί διαφωνούν μαζί σου .
Αν έγιναν όλα αυτά ας κανείς αναφορά, είναι απαράδεκτα. Κι εγώ έχω διαβάσει πράγματα που είναι απαράδεκτα έως και προσβλητικά ή και μηνύσιμα για την ομάδα, τον ιδιοκτήτη και τον κόσμο.
Κάποια πέρασαν ντουκου ...
Αν έγιναν όλα αυτά ας κανείς αναφορά, είναι απαράδεκτα. Κι εγώ έχω διαβάσει πράγματα που είναι απαράδεκτα έως και προσβλητικά ή και μηνύσιμα για την ομάδα, τον ιδιοκτήτη και τον κόσμο.
Κάποια πέρασαν ντουκου ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Βέβαια εδώ να πούμε ότι ο Σαββίδης σας αρέσει δε σας αρέσει είναι μέλος της οικογένειας τηε ΠΑΟΚΑΡΑΣ. Συνεπώς ισχύει ότι ισχύει και για όλα τα μέλη της οικογένειας σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ. Ενώ ο Μυστακιδης οχι, αρα πιο πολυ θα έπρεπε να ενοχλεί ότι περνάνε τα μονοκουστουμος, μπατιρης ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Πω, μερικοί κρατιούνται για να μην εκφραστούν ελεύθερα και χύσουν κριτική (=δηλητήριο στυλ), αλλά από τα σφιγμένα δόντια, φεύγει καμιά σταγόνα...
Σίγουρα η αποθέωση Σαββίδη δεν άρεσε σε κάποιους αλλά ο λαός του ΠΑΟΚ στείλε μήνυμα, ισχυρό, πολύ επιδραστικό, που αναγκάζει σε αναβολές κάποιους. Θα ...
Σίγουρα η αποθέωση Σαββίδη δεν άρεσε σε κάποιους αλλά ο λαός του ΠΑΟΚ στείλε μήνυμα, ισχυρό, πολύ επιδραστικό, που αναγκάζει σε αναβολές κάποιους. Θα ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Μετά το χθεσινό δημοψήφισμα στο γήπεδο και οχι στα ραδια και τα φόρουμ που μπαίνει ο κάθε τυχάρπαστος, έχουμε αποτέλεσμα.
Καλά τα πήρανε τα 50ρικα μερικοί και κόντεψαν να μας βαφτίσουν το ψάρι κρέας αλλά η πλειοψηφία ούτε ξεχνάει ποιος έσωσε τον ΠΑΟΚ απο τον Άδη ούτε είναι ποιος έχει την ομάδα ...
Καλά τα πήρανε τα 50ρικα μερικοί και κόντεψαν να μας βαφτίσουν το ψάρι κρέας αλλά η πλειοψηφία ούτε ξεχνάει ποιος έσωσε τον ΠΑΟΚ απο τον Άδη ούτε είναι ποιος έχει την ομάδα ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 01:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το "μάνα του συλλόγου" που ακούμε συνεχώς τελευταία, έχει αρχίσει και με εκνευρίζει. Η "μάνα του συλλόγου" δεν είναι μια απλή υπογραφή, ούτε όσοι βρέθηκαν σήμερα στις καρέκλες της διοίκησης. Η "μάνα του συλλόγου" ήταν η φλόγα στις καρδιές των ξεριζωμένων ανθρώπων που τον δημιούργησαν, για να ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 07:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Υπάρχει μια παγωμάρα. Ενα άγχος στους οπαδούς της αναμπουμπούλες και του διχασμού. Μερικοί επειδή διαψεύστηκαν όπως εδώ και χρόνια βέβαια , γιατί δεν τους βγήκε το μπάχαλο, αρχίζουν να προεξοφλούν τι θα γίνει σε περίπτωση ήττας στην Αυστρία. Οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι αυτοί. lol. Άλλοι ονειρεύονται ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Θελουμε καθαρες κουβεντες απο τη ΜΑΝΑ του συλλογου, τον ΑΣ! Aν ο Ιβαν μπορει να δωσει εγγυησεις τοτε ξεκιναμε την εκδοση αδειων για την κατασκευη του νεου σπιτιου μας με τον ευεργετη Ιβαν Ιωαννη Σαββιδη! Αλλιως ενεργοποιειται το μνημονιο με τον φιλευσπλαχνο και παγκοσμιο ΠΑΟΚτση, κυριο Αριστοτελη ...