Αναζήτηση για περισσότερες από 1480 εγγραφές

Return

από Χωρικός
Τετ 06 Αύγ 2025, 19:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Φίλτατε @Rexaris αφού κάνεις υποθέσεις, ας μου επιτραπεί να κάνω και εγώ μία υπόθεση εργασίας.

Το Μαράκι, που είναι αναντικατάστατο, μπορώ εγώ να υποθέσω ότι είναι η εντεταλμένη του Πούτιν, που ελέγχει τον Ιβάν Σαββίδη, ώστε να μην κάνει παραπάνω έξοδα στην Ελλάδα ενώ η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο ...
από Taseos
Τετ 06 Αύγ 2025, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Άλλος παπατζης. Δεν υπάρχουν θυγατρικές των ΠΑΕ. Υπάρχουν συνδεδεμένες και αυτό φαίνεται και στις οικονομικές καταστάσεις των ΠΑΕ όπως και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Φτάνει με τα ψέμματα και την παραφιλολογία. Φτάνει με τους αυτόκλητους σωτήρες του ΠΑΟΚ που δεν έχουν διαχειριστεί ούτε παντοπωλείο στη γειτονιά ...
από Taseos
Τετ 06 Αύγ 2025, 20:56
Jump to forum
Jump to topic

Μα τώρα τι συζητάμε σοβαρά; Ότι θα φτιάχνει ομαδάρα ο σαββιδης για να οικονομάει ένα τρίτος επειδή ο σαββιδης θα φέρνει 35000 κόσμο στο γήπεδο; Σοβαρά τα πιστεύετε αυτά;
από Taseos
Τετ 06 Αύγ 2025, 21:44
Jump to forum
Jump to topic

https://www.opengov.gr/cultureathl/?p=9096

Βρες βρε χριστιανέ μου μια ΠΑΕ να έχει μπουτίκ. Μια. Ξέρεις 4 μεγάλες ΠΑΕ . Βρες μου μια γαμημενη. Όλες θέλουν να κλέψουν τον ΠΑΟΚ . Παγκόσμια συνομοσια. Τραβάτε σε κάνα φοροτεχνικό να σας μάθει τα βασικά. Είπε ένας στο χ μια μαλακια και πρέπει ...
από trouman
Πέμ 07 Αύγ 2025, 12:50
Jump to forum
Jump to topic

Η επιστολή που έστειλε η ΠΑΕ σε πρωθυπουργό και Άρειο πάγο την προηγούμενη εβδομάδα. Την ανέβασε το parallaxi.

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ

Με την παρούσα επιστολή σας απευθύνουμε έκκληση εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και χιλιάδων φίλων του ΠΑΟΚ και πολιτών της Θεσσαλονίκης. Όπως προκύπτει από ...
από loukas karadimos
Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:20
Jump to forum
Jump to topic

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ πως οταν καποιος καθεται και γραφει μια επιστολη με αποδεκτη των πρωθυπουργο και τον Αρειο Παγο δεν γραφει πραγματα τα οποια δεν μπορει να υποστηριξει με στοιχεια.

που αν οντως ειναι ετσι και εγω το πιστευω, αυτη η επιστολη δεν περιγραφει τιποτα λιγοτερο απ οσα βλεπουμε ολοι μας. και το ...
από trouman
Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ πως οταν καποιος καθεται και γραφει μια επιστολη με αποδεκτη των πρωθυπουργο και τον Αρειο Παγο δεν γραφει πραγματα τα οποια δεν μπορει να υποστηριξει με στοιχεια.

που αν οντως ειναι ετσι και εγω το πιστευω, αυτη η επιστολη δεν περιγραφει τιποτα λιγοτερο απ οσα βλεπουμε ολοι μας. και ...
από iremidynami 4+
Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:13
Jump to forum
Jump to topic

Η Τουμπα μίλησε ή μου φάνηκε;
από Taseos
Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

Δεν τους χάλασε Γιανναρε η αποθέωση. Ξαφνιάστηκαν οι φτιάχνω τόσο καιρό κλίμα!! Έσφιξαν γροθιά στις αποκρούσεις του πάνελ κα. Δάγκωσαν χείλη. Τι καλά να έμπαιναν είπαν. Αλλά δεν μπήκαν! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ! κοκομπλοκο τα τρολ
από Montrealiotis
Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:05
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω ότι μίλησε ο κόσμος.
Δεν χρειάζεται να πουν τίποτα. Απλα να παραιτηθούν.
Ήλπιζαν ότι κάτι θα στράβωνε κάτι στην Τούμπα.
από Equalizer
Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:14
Jump to forum
Jump to topic

Το τι άγχος είχα σήμερα δεν περιγράφεται

Χεσμενο το έχω το αποτέλεσμα του ματς μπροστά σε όσα επιχειρήθηκαν, και συνεχίζουν να επιχειρούνται

Ευτυχώς ο κόσμος στη συντριπτική του πλειοψηφία ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ, μίλησε και έδειξε

Έδειξε πρώτον τα μεζεα του στα νοσηρα μυαλά που επιχείρησαν την ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Παρ 08 Αύγ 2025, 07:13
Jump to forum
Jump to topic

Χθες υπηρχαν πολυ πιο σημαντικα πραγματα να κριθουν απο ενα παιχνιδι.

Πρωτα απο ολα η ΕΝΟΤΗΤΑ. Οχι μονο δεν εγινε το παραμικρο,
αλλα οι οπαδοι μας σύσσωμοι απέδειξαν ότι ειμαστε ενωμενοι.

Δευτερον η εμφανιση του Ιβαν στο γηπεδο απεδειξε ποια ειναι
η θεση του συνολου των οπαδων του ΠΑΟΚ. Η ιαχη ...
από Equalizer
Παρ 08 Αύγ 2025, 11:06
Jump to forum
Jump to topic

Ήταν κανείς από εσάς γήπεδο χθες? Γιατί αυτά που λέτε δεν ισχύουν. Τι άλλο να γίνει απ το ότι βρέθηκαν 5-10 να την πέσουν στον Τσαλοπουλο 5 λεπτά μετά την λήξη του αγώνα? Τι άλλο να γινει που στην Α όλοι φώναζαν τι φωνάζετε ρε όταν ακούστηκε Ιβάν Σαββίδης και εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και κάτι τέτοια ...
από george188
Παρ 08 Αύγ 2025, 11:15
Jump to forum
Jump to topic

Ήταν κανείς από εσάς γήπεδο χθες? Γιατί αυτά που λέτε δεν ισχύουν. Τι άλλο να γίνει απ το ότι βρέθηκαν 5-10 να την πέσουν στον Τσαλοπουλο 5 λεπτά μετά την λήξη του αγώνα? Τι άλλο να γινει που στην Α όλοι φώναζαν τι φωνάζετε ρε όταν ακούστηκε Ιβάν Σαββίδης και εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και κάτι τέτοια ...
από Equalizer
Παρ 08 Αύγ 2025, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

Θα προσπαθήσω να μην εκφραστω άλλο για το ζήτημα μέχρις ότου ξεκαθαρίσουν οι "αρμόδιοι" ποιοι σκατα ήταν οι λόγοι και οι δικαιολογίες τους

Όπως έχω πει πολλάκις για μένα το θέμα δεν είναι ποιος επιχειρηματίας θα κερδίσει αλλά το εγκλημα εις βάρος του κόσμου.

Όποιος παριστάνει τον τόσο ηλίθιο ώστε ...