Αναζήτηση για περισσότερες από 1499 εγγραφές

Return

από Equalizer
Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

τι μπαν ειναι αυτα ρε με οποιον διαφωνει ο μοντ τον μπαναρει? να ακουγεται δηλαδη μονο η μια πλευρα

λιγη ντροπη

αν ειναι κλειστε το φορουμ και καντε μονο αρθρα υπερ ιβαν

equalizer απαραδεκτος

Με εκατό άτομα διαφωνώ. Δεν τους μπαναρα

Με ποιον με θεωρεί μαλακα και μου λέει προσβλητικά για ...
από Equalizer
Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:58
Jump to forum
Jump to topic

Άσε ρε Γκίκα άσε τις εξυπνάδες

Τη δική ΜΟΥ νοημοσύνη προσέβαλε; Όλων των άλλων τη σεβάστηκε;

Πόση τρέλα νομίζει ο καθένας ότι μπορεί να πουλάει;

Ποιον κανόνα παραβίασε; Τον πρώτο και βασικότερο, του σεβασμού της ομάδας

Πιστωτής ο ΑΣ και οφειλέτης ο Χατζόπουλος

Ρε δεν είμαστε στα καλά μας ...
από Ele24
Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:44
Jump to forum
Jump to topic

Παρακολουθώ το site τουλάχιστον 17 χρόνια. Δεν μπήκα ποτέ στον κόπο να δημιουργήσω λογαριασμό. Το έκανα όμως τώρα, μόνο και μόνο για να γράψω τρία λόγια.

Είμαι 36 χρονών. Ο Ιβάν Σαββίδης — αρέσει δεν αρέσει, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός — είναι ο ευεργέτης του συλλόγου. Μας ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Κάποτε λέγατε :ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τα πρωταθλήματα..
Μάλλον σωστό ήταν , γιατί μόλις πήρατε πρωταθλήματα γίνατε γαύροι. Χειρότεροι από γαύρους σε ορισμένα θέματα.
Είναι προφανές οτι αυτό το πράγμα δεν είναι ΠΑΟΚ, ή δεν είναι ΠΑΟΚ όπως τον ξέραμε.
Το πιο πονηρό φυσικά είναι το όμορφο: Δεν παίρνω ...
από eorptol1
Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

χωρικε θα ηθελα παρα πολυ να ειμαστε διπλα στους αγωνες του ΠΑΟΚ ..... :pano: :pano:
από Rexaris
Κυρ 03 Αύγ 2025, 01:00
Jump to forum
Jump to topic

Πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου ανώδυνο να προσβάλει κανείς τον Χατζόπουλο και τους περί αυτού και την προσπάθεια που κάνουν να σώσουν την ΚΑΕ. Μπορώ να σας πω οτι είναι 100 φορές χειρότερα να προσβάλεις τον Χατζόπουλο παρά τον Σαββίδη επειδή δεν μπορεί να του προσάψει κανείς κανένα κέρδος (λιμάνια ...
από Rexaris
Κυρ 03 Αύγ 2025, 02:25
Jump to forum
Jump to topic

Δεν πέρασε δα και πολύς καιρός που ο Ιβάν προσέλαβε τον κοντό να υπερασπιστεί την Ομάδα.
Είχε γίνει ένα τζουτζουμπρουντζου τότε σχετικά με την ηθική και τις αξίες που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ.
Δεν είναι α λα καρτ αυτές οι αξίες.
Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σου Rexaris

Και τι σημαίνει αυτό εκτός από ...
από loukas karadimos
Κυρ 03 Αύγ 2025, 03:54
Jump to forum
Jump to topic

Πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου ανώδυνο να προσβάλει κανείς τον Χατζόπουλο και τους περί αυτού και την προσπάθεια που κάνουν να σώσουν την ΚΑΕ. Μπορώ να σας πω οτι είναι 100 φορές χειρότερα να προσβάλεις τον Χατζόπουλο παρά τον Σαββίδη επειδή δεν μπορεί να του προσάψει κανείς κανένα κέρδος (λιμάνια ...
από ampaoumpa
Κυρ 03 Αύγ 2025, 04:42
Jump to forum
Jump to topic

Αλλά όχι, έχω άποψη. Όταν σου έχει δώσει δάνειο ο Σαββίδης, δάνειο, μη απαιτητό αλλά δάνειο, δεν βγαίνεις να μιλήσεις και να πάρεις θέση.

Γιατί αν το προφορικά μη απαιτητό δάνειο, το απαιτήσει επειδή εκνευρίστηκε ο Σαββίδης, γιατί δεν τον στηρίζεις, τότε γεια σας.

Τι λέτε ρε? Τι καραμέλα ...
από astral
Κυρ 03 Αύγ 2025, 06:27
Jump to forum
Jump to topic

Μακαρι να υπάρξει ψυχραιμία γιατί όλα αυτά θα συμπέσουν με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και με τον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο ...

Δυστυχώς, οι ενέργειες του ΑΣ ως τώρα μου δείχνουν ότι δεν τους ενδιαφέρει ούτε το αγωνιστικό, ούτε ο κόσμος, ούτε καν το γήπεδο.

Special 4 δεν είναι ...
από Λεμεσος4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 07:51
Jump to forum
Jump to topic

Ουτε εμενα μου αρεσουν τα μπαν αλλα τι θελειτε να κανει ενας Mod;
ΝΑ αφησει να εργαλοποιηθει το Forum εναντιων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Να βαφτισουμε αντιθετη αποψη τις συκοφαντιες σε ατομα που ειναι χρονια στον ΠΑΟΚ.
Να βαφτισουμε αλλαγη το πραξικοπημα γιατι ο πρεσβης του Αμερικα δεν θελει το Σαββιδη.
Αν ο ...
από george188
Κυρ 03 Αύγ 2025, 09:20
Jump to forum
Jump to topic

Στηρίζω Χατζόπουλο, αλλά όπως είναι λαλίστατος τώρα, θα τον ήθελα περισσότερο λαλίστατο όταν μας "έσφαζε" η άεχ και ο κολοσσός φέτος.

Εκεί δεν μίλησε όμως. Και τώρα παίξε ΠΑΟΚ προκριματικά, μετά τις "σφαγές"...

Για να μην θυμηθώ τότε που σώθηκε η χάρτινη των χιλίων μπαν από υποβιβασμό, με την ...
από giapas
Κυρ 03 Αύγ 2025, 09:40
Jump to forum
Jump to topic

Ο οφειλέτης και ο πιστωτης. Μάλιστα.

Η ΚΑΕ να μη μιλάει γιατί έχει δεχτεί δάνειο από τον Ιβάν άρα -αν μιλησει και παρει θεση- τη θεωρούμε στημένη και κατευθυνόμενη από το Σαββίδη. Μάλιστα

Το έκανα πενηνταρακια γιατί με το γλυκομιλητο και συνετό και ενωτικό ύφος γραφής χάνουμε και το νόημα.

Ο ...
από Ιάσονας
Κυρ 03 Αύγ 2025, 09:42
Jump to forum
Jump to topic

Πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου ανώδυνο να προσβάλει κανείς τον Χατζόπουλο και τους περί αυτού και την προσπάθεια που κάνουν να σώσουν την ΚΑΕ. Μπορώ να σας πω οτι είναι 100 φορές χειρότερα να προσβάλεις τον Χατζόπουλο παρά τον Σαββίδη επειδή δεν μπορεί να του προσάψει κανείς κανένα κέρδος ...
από Elkjaer
Κυρ 03 Αύγ 2025, 10:50
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ είμαι πια απολύτως υπέρ του να κατασκευαστεί γήπεδο από την ΠΑΕ σε άλλο μέρος και όχι στην Τούμπα. Η ΠΑΕ ειναι η ΠΑΕ και ο ΑΣ ο ΑΣ. Έτσι δεν θα μπαίνει ο ένας σε υποθέσεις του άλλου και δε θα υπάρχουν γκρίνιες. Ας κάνει ο ΑΣ γήπεδο στην Τούμπα όπου θα μεγαλουργήσουν όλα τα τμήματα που έχει υπό ...