Αναζήτηση για περισσότερες από 1499 εγγραφές

Return

από iremidynami 4+
Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΎΛΑΞΗ ΤΩΝ ΌΣΩΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ,
Νομίζω πως είναι εντελώς ξεκάθαρο ότι ο ΑΣ έχει διαλέξει στρατόπεδο.
Επισης ξεκάθαρο νομίζω πως είναι το ότι η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου του ΠΑΟΚ σέβεται, αγαπάει, εκτιμαει κ στηρίζει τον ιβαν για όσα έχει κάνει για τον ΠΑΟΚ μας.
Θα ήμουν ...
από trouman
Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:19
Jump to forum
Jump to topic

Η ιστορία του ΠΑΟΚ έχει πολλά τρυπήματα και προδοσίες. Τα πιο επώδυνα, από μέσα. Αυτό ζούμε και τώρα. Υπάρχουν συχνά ( δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε πρόσωπα) διαθέσιμοι για να υπηρετήσουν μι προδοσία. Το γιατί ας το απαντήσει ο καθένας.

Τα προηγούμενα χρόνια αν δει τι περάσαμε, Ξανθες κλπ ...
από epitropos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:43
Jump to forum
Jump to topic

@paokizein

Πολύ αλαζονικό το ύφος σου αδερφέ για πράγματα που δεν γνωρίζεις. Οι πρώτες επαφές για την κατασκευή του γηπέδου έγιναν το 2018. Το 2020 όλες αυτές οι επαφές και συζητήσεις άρχισαν να μετουσιώνονται σε επίσημα έγγραφα και το 2022 εκδόθηκε το ΠΔ. Έτσι χτίζεται νέο γήπεδο μέσα στον ...
από epitropos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:34
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή είμαι απλας, 20000 διαρκείας πέρυσι επί 400€ μέσω όρο 8.000.000€ , το 10% είναι 800.000.. η χρόνια ήταν ελλειμματική αν δεν κάνω λάθος γτ έκλεισε με μια μικρή ΑΜΚ οπότε τα έσοδα από την τελευταία χρήση δεν υπήρχαν, προφανώς βάση καταστατικού δε συμμετέχουν στα ελλείμματα οπότε η ΑΜΚ ...
από Iznogoud4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:07
Jump to forum
Jump to topic

Περισσότερο απ' όλους (ΑΣ, συνδέσμους, παλαίμαχους κλπ.), περισσότερο και από τον ίδιο τον Ιβάν εγώ εμπιστεύομαι τον Χατζόπουλο. Και ο Χατζόπουλος πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ Ιβάν και κατά ΔΣ ΑΣ.

ΥΓ: Τη ρουφιανιά πολύ αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς...
από trouman
Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:11
Jump to forum
Jump to topic

fidel έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:02 Αυτό που γράφεις εχει διπλή ανάγνωση και πάλι θέτεις τις βάσης για 2 στρατόπεδα....Ένα είναι το στρατόπεδο και ονομάζεται ΠΑΟΚ
Φαίνεται ότι πιστεύεις ότι ένα το στρατόπεδο και το υπηρετείς πίστα...

Συνδεσμιτης;
από Guitarman
Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:15
Jump to forum
Jump to topic

Εσείς οι "μόνο ΠΑΟΚ" που έχετε κατακρεουργησει καθε έννοια λογικής:

Μετρήστε τρόπαια και διακρίσεις του αγαπημένου σας ΑΣ ΠΑΟΚ προ και μετά έλευσης Σαββίδη. Αφήστε έξω το αντρικό ποδόσφαιρο. Δείτε όλα όσα κέρδισε ο ΑΣ με τα λεφτά που έφερε η ΠΑΕ στον ΑΣ. Ίσως μετά καταλάβετε τι ξεφτίλα είναι να ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:57
Jump to forum
Jump to topic

trouman έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:13
Special 4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:05 Έτσι ακριβώς @fidel .

Κανένας διχασμός. Μόνο ΠΑΟΚ.
Προσωπικά, χωρίς ειρωνεία θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τον ρόλο σου , που υπηρετείς πιστά τον ΠΑΟΚ, χωρίς να υποστηρίζεις τους μεν ή τους δε. Εύγε.
μονο ΠΑΟΚ

Αυτήν την περίοδο εχει μετατραπεί στον φερεντζέ του ΥΠΟΚΡΙΤΗ
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:07
Jump to forum
Jump to topic

Συνεχίστε παιδιά να συζητάτε και
να αναλύετε. Αν δε τελειώσει άμεσα
το ζήτημα όπως πρέπει, δε θα γυρίσουμε απλά σε εποχές Βουλινου και Γουμένου. Μακάρι να ήταν έτσι.

Ακόμη και αν αύριο το ΔΣ ζητήσει
συγνώμη και ακυρώσει την οποιαδήποτε συμφωνία κάτι
που αυτή τη στιγμή φαντάζει
έως απίθανο, έχει ...
από Ιάσονας
Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:04
Jump to forum
Jump to topic

fidel έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:20 Θα πρέπει να ντρέπεται ο πιστωτής και όχι ο οφειλέτης, μάλιστα...
Για επαγγελματικό τμήμα μιλάμε σωστά ή για ερασιτεχνικό (ΚΑΕ) ?
Η ΚΑΕ έχει διοίκηση πρωτοδικείου φίλε και ο Κατσαρής την παρέδωσε με 7,2 χρέη.
Μάλλον το μπάσκετ δεν είναι ΠΑΟΚ.
Η ντροπή τελικά δεν έχει όριο
από Dimitrisou
Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:47
Jump to forum
Jump to topic

Εντελως τραγικο να το γραψεις αυτο σε ανακοινωση οτι και να λεει ο καθενας..και τιποτα να μην ειχανε δωσει φετος εδω και εντεκα χρονια αυτοι τους στηριζουν..τοτε ομως δεν βγηκε καμια ανακοινωση..τωρα για να δικαιολογησεις οτι ειπες ψεμματα εξαρχης για την χορηγια του Μυστακιδη(που δεν ειχες και ...
από flash4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:09
Jump to forum
Jump to topic

Η τελευταία ανακοίνωση του ΑΣ είναι τραγελαφική. Στην τελευταία παράγραφο γράφουν για το πρότζεκτ με χορηγίες από 100 ΠΑΟΚτσήδες για τα 100 χρόνια, το οποίο έχει λένε σχεδόν καλυφθεί, αλλά αυτοί επιλέγουν να κάνουν ειδική μνεία μόνο σε έναν, ο οποίος προσπαθεί να μπει από το παράθυρο στα του ΠΑΟΚ ...
από paokkerkir
Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ξέρω αγαπητό ΔΣ του ΑΣ, ότι θα με κάνετε να κουβαληθώ από την Κέρκυρα την Πέμπτη για να φωνάξω Ιβαν Σαββίδης.

Η ιδέα του ΠΑΟΚ, το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για μένα, μάλλον δεν συμβαδίζει με το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για τους θεματοφύλακες του συλλόγου.

Μπορεί να είμαι εγώ λάθος, δε βαρίεσαι.
από leomatos88
Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:17
Jump to forum
Jump to topic

Γεια χαρά σε όλους τους πραγματικούς ΠΑΟΚτσήδες, της προσφυγιάς, της ξενιτιάς και της ανταρσίας.

Τις καλύτερες ημέρες και νύχτες μας τις ζήσαμε ήδη. Οι πιο πολλές ήταν ανάμεσα σ' αυτά τα 13 χρόνια. Που πατήσαμε κάτω τους τρεις βρικόλακες, τις κυβερνήσεις τους, τ' αφεντικά τους, τους υπαλλήλους τους ...
από DamoN
Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:42
Jump to forum
Jump to topic

Γεια χαρά σε όλους τους πραγματικούς ΠΑΟΚτσήδες, της προσφυγιάς, της ξενιτιάς και της ανταρσίας.

Τις καλύτερες ημέρες και νύχτες μας τις ζήσαμε ήδη. Οι πιο πολλές ήταν ανάμεσα σ' αυτά τα 13 χρόνια. Που πατήσαμε κάτω τους τρεις βρικόλακες, τις κυβερνήσεις τους, τ' αφεντικά τους, τους υπαλλήλους ...