Αναζήτηση για περισσότερες από 1497 εγγραφές

Return

από Ιάσονας
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΕΊΜΕΝΟ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΊΑΣ. Αν θέλετε μοντς διαγράψτε το.

Καλά δεν νομίζω να διαβάζει κάποιος αυτά που ανέβασαν τα παιδιά και να πέφτει από τα σύννεφα.
Είναι γνωστό πως υπάρχει καθοδήγηση του ΑΣ από τον Κατσαρή και αυτό είναι αυταποδεικτο από την παραμονή της Γιαννακοπούλου στη θέση ...
από Γερασίμου
Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Τσακμακάς - Κατσαρής- - Πετμεζάς - Καλαφάτης ....ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ:
Ο Βαγέλης Τσακμακάς, απόστρατος αξιωματικός της αστυνομίας, ήταν πρώην επικεφαλής ασφαλείας του Ιβάν Σαββίδη.

Ο ίδιος για ένα χρόνο περίπου ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ήταν επι κεφαλής ...
από navigator11
Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ούτε Τσακμακάδες, μήτε Πετμεζάδες κοκ ξέρω. Μπορεί οι συγκεκριμένες πληροφορίες να είναι παντελώς του ανδρικού μορίου, ανυπόστατες, αποκύημα φαντασίας. Αυτό που ξέρω μετά βεβαιότητας είναι ότι επί 50 μέρες υπάρχει μόνο συσκοτιστική και αδιαφανής στάση και συμπεριφορά από συγκεκριμένη πλευρά. Το ...
από Equalizer
Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:59
Jump to forum
Jump to topic

Ωραία όλα αυτά

Ένα ερώτημα για εμάς του εξωτερικού:

Αυτός ο... καθηγητής που βάλανε εκπρόσωπο στον ΑΣ, ισχύει ότι είναι παραγωγός του Μετροπολις όπως γράφει σε σημερινό του άρθρο ο Κόλκας;

ΑΝ ναι, τι ακριβώς καθόμαστε και συζητάμε; Μόνο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος για να μην βλέπει τι ...
από Agopian
Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

Η ιστορία δε θα γράψει τίποτα. Εδώ και τώρα καταχωρίζει τους εφιάλτες στα πιο μαύρα κατάστιχα. Στην ίδια λίστα με τον Κομίνη, τον Αυγενάκη και τον Κατσαρή, για τη λαμπρή τους προσφορά στο μεγαλείο του Συλλόγου. Και φυσικά οι θεματοφύλακες της πάρτης τους (έστω, της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης ...
από ABOLEYTOI
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:21
Jump to forum
Jump to topic

Μπράβο @Psagmenos4.

Έχουμε πλέον και το κείμενο της συνέντευξης τύπου της Παρασκευής.
από Equalizer
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:22
Jump to forum
Jump to topic

Η κοροϊδία συνεχίζεται αλλά είπαμε τουλάχιστον ο Μυστακίδης είναι ένας τρίτος εκτός συλλόγου με τα δικά του συμφέροντα, ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ δε μπορούμε να του προσαψουμε κάτι τρομερό πέρα από τις ενδείξεις εξαγοράς "ψήφων" και τις φήμες περί στελεχών που μετακινήθηκαν κρυφά κλπ. Λεω για την ώρα καθώς ΑΝ ...
από george188
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:39
Jump to forum
Jump to topic

Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμιδια αλλα οπως ειπε και ο Equalizer και φωνάζω εξαρχής, το θέμα ειναι ο ΑΣ οχι ο μυστακιδης που κάνει την κινηση του με γνώμονα το τι θελει και τι τον συμφερει
από Andrew R
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Φαντάσου "αδύναμος" από τις κυρώσεις και πόλεμο κοβιντ κλπ..

Και μετράμε 1 Πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο, 2 τελικοί κυπέλλου, ευρωπαϊκές πορείες, προπονητικό κέντρο με αγορασμενες εκτάσεις, ολοκληρωμένα σχέδια για γήπεδο.

Φαντάσου λοιπόν οτι με κυρώσεις και ως "αδύναμος", τί μισηγα έπεσε σε κάθε ...
από Eagle1980
Δευ 04 Αύγ 2025, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Το γ'ηπεδο θα το κάνει ο ΙΒΑΝ . :nairepaok:
από Equalizer
Δευ 04 Αύγ 2025, 14:36
Jump to forum
Jump to topic

Αχταρμας ξανά

Κατά αρχάς τα όσα γράφει ο φίλος Νοτοριους είναι γενικώς ας πούμε αποδεκτά. Δεν μπορούμε να τα κρίνουμε ως σωστά ή λάθος αλλά δείχνουν οκ.

Η φράση "το παίζετε μάγκες" προκλητική, αλλά όλοι μας έχουμε γράψει πολλά τόσες μέρες οπότε κλαιν Μάιν

Ο αχταρμας προκύπτει όμως από το ότι ...
από Taseos
Δευ 04 Αύγ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που θέλετε να δείξω την ίδια εμπιστοσύνη σε έναν άγνωστο πλην πλούσιο έναντι ενός ανθρώπου που γέμισε τα δημοτικά της χώρας ΠΑΟΚσακια και τις ψυχές μας αγαλίασή να το ψάξετε μέσα σας. Όσοι είστε ΠΑΟΚ ΒΕΒΑΙΑ. Όσο δεν είστε ψάξτε το στον πάτο σας . Συγγνώμη από το φόρουμ αλλά έσκασα
από astral
Δευ 04 Αύγ 2025, 15:12
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που θέλετε να δείξω την ίδια εμπιστοσύνη σε έναν άγνωστο πλην πλούσιο έναντι ενός ανθρώπου που γέμισε τα δημοτικά της χώρας ΠΑΟΚσακια και τις ψυχές μας αγαλίασή να το ψάξετε μέσα σας. Όσοι είστε ΠΑΟΚ ΒΕΒΑΙΑ. Όσο δεν είστε ψάξτε το στον πάτο σας . Συγγνώμη από το φόρουμ αλλά έσκασα

Καλά όλα ...
από panta
Δευ 04 Αύγ 2025, 15:19
Jump to forum
Jump to topic

Ας γράψω και εγώ 5 σκέψεις και προβληματισμούς που έχω.

Όταν έσκασε η Ανακοίνωση της μαμάς η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν πέτυχε το take over του ΟΛΘ και χρησιμοποιούν τον ΠΑΟΚ. Οσο για την εμπλοκή της κυβέρνησης εγώ προσωπικά έχω πειστεί 99.99 % πως είναι υπαρκτή. Η όλη φάση μου θύμισε την ανιψιά ...
από astral
Δευ 04 Αύγ 2025, 15:39
Jump to forum
Jump to topic

@panta τη σύνδεση γήπεδο - λιμάνι δεν πολυκατάλαβα.
Λες δηλαδή ότι ο Σαββίδης αντί να τα σπρώξει στο λιμάνι θα τα δεσμεύσει για το γήπεδο, όπως έχει προταθεί εδώ μέσα;
Και αν κάνει το αντίθετο; Αν πει κάντε εσείς το γήπεδο, έχω να ασχοληθώ με το λιμάνι εγώ, τι γίνεται;

Ο Σαββίδης θέλει και τα ...