Αναζήτηση για περισσότερες από 6245 εγγραφές

Return

από dragon
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 13:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Είναι εντυπωσιακά οτι τα μισθωμένα τρολ στο τουιτερ εκεί που λέγανε μπατίρη τον σαββιδη γιατι δεν δίνει 200 εκ εγγυητική, την ίδια στιγμή δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί πρέπει να πληρώσει ο Μυστακιδης για να πάρει την καε . Εκεί που αποθέωναν ΑΣ γιατί δεν μασάει για το καλό του συλλόγου κ ζητάει ...
από loukas karadimos
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Βολικό επίσης να ξεχάσουμε ότι ο εξαφανισμένος στο Λονδίνο Τελης έχει εμφανιστεί στη ζωή μας δια αλληλογραφίας απ τον Ιούνιο έχει σπάσει τα παπαρια όλων μας και συνεχίζει το ίδιο τροπάρι χωρίς να έχουμε ακούσει τη φωνή του

Μετά την αδιανόητη ασέβεια στον Ιβαν για το θέμα του γηπέδου, ας του ρίξει ...
από Black_Knight
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:10
Jump to forum
Jump to topic

Απο την στιγμη που απο την αρχη εχει συμφωνηθει να αποπληρωθουν ολα τα χρεη και αυτα εχουν πιστοποιηθει απο τον οικονομικο ελεγχο δεν καταλαβαινω γιατι γινεται ολη αυτη η συζητηση. Θα πρεπει να τηρηθουν τα συμφωνηθεντα.

Εγω παντως με οσα εγιναν στην υποθεση της Τουμπας, δεν θα κατηγορησω τον κυριο ...
από DamoN
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:23
Jump to forum
Jump to topic

Χρησιμοποιώ την ρητορική των υπερασπιστών του όλο αυτό το διάστημα .
Σε παραθέτω στην συνέντευξη τύπου του ερασιτέχνη .
Στην παρουσίαση του από την κυρία δικηγόρο .
Το Νεάπολη πήγαινε στην πιο ΠΑΟΚ περιοχή που σκέφτηκα γιατί αυτό το Θεσσαλονικευς μου γυρνάει τα αα.
Δεν έκανες λάθος πάντως βγάζω φουλ ...
από magdy
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:37
Jump to forum
Jump to topic

Έχουμε διαβεβαιώσει τους πωλητές και ρητώς διασφαλίζουμε με την παρούσα αλληλογραφία ότι, όταν και αν αναλάβουμε τον έλεγχο της ΚΑΕ, θα πληρώσουμε όλες τις ΝΟΜΙΜΕΣ υποχρεώσεις.
Δικη μου ερμηνεία:
«Οταν και αν αναλαβουμε» σας απειλω αμεσα οτι αν δεν το κανετε οπως θελω δεν θα αναλαβω
«ΝΟΜΙΜΕΣ ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

Ξαναδιάβαστε τις ανακοινώσεις για τελευταία φορά το λέω.
Η μία λέει ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ. Δεν λέει πριν.
Η άλλη λέει ΟΤΑΝ ΘΑ. Δηλαδή στο μέλλον.
Είναι απλά Ελληνικά...
από Agopian
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδη ρε μάγκες για να καταλάβω , πας αγοράζεις ενα μαγαζί κ πληρώνεις τς χρέη πριν παρεις το μαγαζί??
Μαλλον καποιοι μας περνάνε για χαζους

Αρα μας κοροιδευει ο Χατζοπουλος??

Και για να συμπληρώσω: δηλαδή έχουμε δύο πλευρές, από τη μια το Χατζόπουλο κι από την άλλη την την "alpha sports ...
από Taseos
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:53
Jump to forum
Jump to topic

Αν εσύ πιστεύεις ότι ο κόσμος θα δεχτεί ελαφρά τη καρδία ένα ενδεχόμενο ΚΑΖΟ όσον αφορά το ιδιοκτησιακό, είσαι γελασμενος.

Ήδη οι κάτω γελάνε μαζί μας. Κατάφεραν ΠΑΛΙ να διχάσουν τον κόσμο. Συγχαρητήρια

Και τι θα κάνει; Θα δείρει τον χατζοπουλο;

Θα του φωνάξουμε το όνομα φιλαράκι. Σε ...
από leomatos88
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:54
Jump to forum
Jump to topic

Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:26 Συνεχίστε έτσι, και το αυριανό sold out πολύ σύντομα θα γυρίσει boomerang
Θα ακουστεί και το βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα;
από Equalizer
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:56
Jump to forum
Jump to topic

Όχι τίποτα άλλο, μα έσπευσαν πολλοι να αποθεώσουν το Χατζόπουλο προχτές, και τώρα δεν ξέρουν πώς να τον βαφτίσουν πουτανακι του Ιβάν πάλι. Ε ρε γαμωτο.

Να ρωτήσω εγώ ο περίεργος: ο Σαββίδης στο τωρινό πρόβλημα πως προκύπτει;

Μα κι αν προκύπτει, πως συμπεραίνουμε ότι έκανε κάτι λάθος;

Και ο ...
από DamoN
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:56
Jump to forum
Jump to topic

Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:51 Φτάσαμε στο σημείο ο Χατζόπουλος να αντιμετωπίζει έναν επιχειρηματία του βεληνεκούς του Μυστακιδη λες και είναι κανένα αφερεγγυο παιδαρελι
Άσε τις εξυπνάδες και μίλα καλύτερα για τον άνθρωπο που όταν σε έσωσε δεν είχες ξανακούσει το όνομα Μυστακίδης
από Black_Knight
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:57
Jump to forum
Jump to topic

Ακομα και τωρα κρυβεται. Εχετε δει ποτε τον Ιβαν Σαββιδη να υπογραφει δηλωση του ως "Dimera Group IKE"; Μονο εμενα μου φαινεται προσβλητικο ολο αυτο;

Θα πρεπει να τηρηθουν τα συμφωνηθεντα. Προσωπικα εχω πολυ μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στον Χατζοπουλο, απο αυτον που ουτε το ονοματεπωνυμο του δεν θελει ...
από Taseos
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:07
Jump to forum
Jump to topic

Φτάσαμε στο σημείο ο Χατζόπουλος να αντιμετωπίζει έναν επιχειρηματία του βεληνεκούς του Μυστακιδη λες και είναι κανένα αφερεγγυο παιδαρελι

Φιλε κοντεψες να με πνιξεις
Ρε τον Μυστα τον βεληνεκη

Χαχαχαχαχχαχα οκ φίλε. Δεν έχει κανενα απολύτως νόημα η προσπάθεια συζήτησης μετα από κάτι ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:08
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν κύριοι ακούστε πως έχουνε τα πράγματα.

1)Πάω εγώ να αγοράσω την εταιρεία του φίλου μου του Μήτσου. Μου λέει ο Μήτσος κάνε έναν έλεγχο, η εταιρεία χρωστάει 50.000 ευρώ. Κάνω εγώ τον έλεγχο και βγαίνει το ποσό αυτό όντως. Δεν πρόκειται ποτέ εγώ να πληρώσω αυτό το ποσό πριν πάρω την εταιρεία ...
από dragon
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:12
Jump to forum
Jump to topic

Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:51 Φτάσαμε στο σημείο ο Χατζόπουλος να αντιμετωπίζει έναν επιχειρηματία του βεληνεκούς του Μυστακιδη λες και είναι κανένα αφερεγγυο παιδαρελι
Εδώ κούναγε μπουκαλια ο πουθενας