Αυτό ακριβώς είναι όλο το ζουμί .
Για να λύσεις ένα πρόβλημα πρέπει να το κατανοήσεις .
Αν από την αρχή δεν συσχετίζεις αυτά τα 2 γεγονότα (γηπεδικό- ΚΑΕ ) και θεωρείς ότι είναι τελείως άσχετα μεταξύ τους προφανώς τώρα στο τέλος βγάζεις άλλα συμπεράσματα .
Αν θεωρείς ότι στόχος ήταν το πρώτο και το ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 6187 εγγραφές
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:27
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Τον τύπο που έχει τη σελίδα PAOK Basketball Retro δεν τον γνωρίζω, ουτε κόβω το χέρι μου πως όσα λέει ειναι πραγματικά.
Επειδή όμως εδώ και τόσα χρόνια εκτιμώ την επαφή που έχει με το τμήμα και έχω πειστεί πως ειναι πολυ πιο κοντά απο τον μέσο οπαδό, παραθέτω τα όσα ανεβασε εχθές και ας βγάλει ο ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Φοβάται ο Χατζόπουλος ότι θα τον κυνηγήσει ο Ιβαν να πληρώσει το δάνειο χορηγία; Χμμ
Φοβάται ο ένας, φοβάται ο άλλος, φοβάται ο παράλλος.
Ας το αντιστρέψω, ο κ. Μυστακίδης τί φοβάται δηλαδή, μην πληρώσει και του πούνε τσούκου τώρα δε σου δίνουμε;
Εντάξει παιδιά, συνεχίστε το δούλεμα, δεν ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε έχετε ξαναδεί τη μέρα που ΕΕΑ εγκρίνει φάκελο ο πωλητής να βγαζει ανακοινωση του στυλ και του περιεχομένου που έβγαλε η ΚΑΕ; Σας εμοιαζε αυτή ανακοινωσω ανθρωπων που θέλουν διακαώς να δώσουν την ΚΑΕ; Οποισδηποτε άλλος θα καλούσε το τιμ Μυστακιδη σε συνάντηση για ολοκλήρωση χωρίς σάλια.
Αυτά ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Αμα τελειωσουν τα 500 χιλιαρικα απο το δημοσιο θα μιλαμε αλλιως. Micic και Nunn θα φερουμε. Του χρονου μπορει απλα να μας παρει καναν παικτη ο βικος και η (ενδοξη) Χαλκιδα.
Θωμά γιατί συνεχίζεις να πετάς αγωνιστικές μπηχτές, σε ένα ζήτημα διοικητικό;
Καλή είναι η επίκληση στο συναίσθημα, αλλά ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή παρακολουθώ ΠΑΟΚ σε ποδόσφαιρο μπάσκετ και βολλευ πριν το 1980 και με αφορμή το παραληρημα καποιου paok retro ξερω γω ενταξει να πούμε 5 πραγματάκια:
"Τα παιδάκια στο γήπεδο μας να περιμένουν μετά τη λήξη του αγώνα να βγουν φωτογραφίες με τον Ναν και τον Βεζένκοφ κι εμείς να χειροκροτάμε την ...
"Τα παιδάκια στο γήπεδο μας να περιμένουν μετά τη λήξη του αγώνα να βγουν φωτογραφίες με τον Ναν και τον Βεζένκοφ κι εμείς να χειροκροτάμε την ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι δεν υπάρχουν 2 δρόμοι φίλτατοι η πληρώνει τα χρέη ή φεύγει..,
Υπάρχει και ο 3ος που πιθανόν θα αναγκαστεί να κάνει γιατί βρήκαμε παπά να θάψουμε 2-3 πλέον είναι στη ΚΑΕ…
Τον οικονομικό έλεγχο τον έκανε η καε η ο ταλιροπαγιδας? Γιατί όλοι ξέραμε οτι τα χρέη ειναι γύρω στα 5 εκ και που χρωστάει ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αυτό που κρατάω μέχρι στιγμής είναι μονο ότι η όποια παρουσία Μυστακίδη στα κοινά της ομάδας μέχρι στιγμής το μόνο που έχει φέρει είναι ακραία τοξικότητα και μίσος και να με σχωραει ο μελλοντικός συνέταιρος μου στην ΚΑΕ αλλά μπραδερ τέλη μάλλον μισείς τον ΠΑΟΚ με αυτή τη συμπεριφορά σου μέχρι ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανώς και δεν είναι αυτό…
Αλλιώς θα είχε βγει ήδη ο ιβαν και θα έλεγε ..
Χαρισμένα αυτά από μένα , εσύ ήσουν που θα μου έπαιρνες το γήπεδο;
2 μυρια θα δώσω στον κηπουρό για το γκαζόν την νέας τούμπας .
Και μετά ένα ρωσικό ρητό
Αλλιώς θα είχε βγει ήδη ο ιβαν και θα έλεγε ..
Χαρισμένα αυτά από μένα , εσύ ήσουν που θα μου έπαιρνες το γήπεδο;
2 μυρια θα δώσω στον κηπουρό για το γκαζόν την νέας τούμπας .
Και μετά ένα ρωσικό ρητό
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή λατρεμενε μου Νίκο Βεζυρτζη δεν βρήκες τον χρόνο να μιλήσεις με τον "φίλο" σου Θανάση Χατζόπουλο για να καταλάβεις που είναι το πρόβλημα επειδή όπως λες δεν έχεις θεσμικό ρόλο, αλλά βρήκες τον χρόνο να κλείσεις 3 παίκτες...ως τι; Εκεί η μη ύπαρξη θεσμικού ρόλου πάει περίπατο;
Και @@μα τον ...
Και @@μα τον ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 16:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειλικρινά δεν ξέρω πως σκέφτονται κάποια αδέλφια. Θέλω κι εγώ πολύ να τελειώσει θετικά το θέμα της μεταβίβασης της ΚΑΕ στον Μυστακίδη. Θέλω να θέλει να τις πάρει, γιατί αν χαλάσει τώρα σημαίνει ότι ποτέ δεν ήθελε να τις πάρει. Δεν χωράει στην δική μου λογική να πει έρχομαι αλλά τώρα αποφάσισα να μην ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Λέτε όλοι για την πλευρά Μυστακίδη πως ξεκίνησε την διχόνοια αλλά ποιος έβγαλε πρώτος ανακοίνωση με σπόντα , λίγες ώρες μετά την είδηση περί έγκρισης;
Αλήθεια τί εγραφε το γραφειο τύπου ΜετροΤελης, μετά την είδηση περί έγκρισης;
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ
ετσι ξεκίνησε
Ήταν αληθεια ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 16:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Tον Ιουνιο οταν εσκασε η βομβα καποιοι εδω μεσα μας κουνουσαν το δακτυλο και μας ελεγαν να κανουμε υπομονη και πως θα κανουν συνεντευξη τυπου οπου και εννοειτε θα τα εξηγησουν ολα. Η οποια και φυσικα πηρε ΜΗΝΕΣ να γινει και ηταν τσιρκο.
Και δε μπορειτε μερικοι να κανετε υπομονη μια μερα να δωθει ...
Και δε μπορειτε μερικοι να κανετε υπομονη μια μερα να δωθει ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
ψευτης και ο γιουρι....
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 18:55
- Jump to forum
- Jump to topic