Αναζήτηση για περισσότερες από 1350 εγγραφές

Return

από aivas19
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

nunies4 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:58 Τι υπέγραψες ρε Κατσαρή ήθελα να'ξερα και ο άλλος κάνει τέτοιες κινήσεις;
Μην ανησυχεις φιλε, αφου εδωσαν προτεραιοτητα στον Ιβαν
από epitropos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι σκατα χειρισμός του ΑΣ είναι προδοσία για την ομάδα και αποδείχθηκαν ΛΙΓΟΙ και επικίνδυνοι!! Είναι ΝΤΡΟΠΗ να απαιτείς πράγματα (και να τα παίρνεις) από αυτόν που σε συντηρεί 12 χρόνια τώρα , ενώ του τραβάς το χαλί κάτω από τα πόδια... Όλες οι ομάδες προσελκύουν επενδυτές με τα γήπεδα εμείς ...
από Kaizen
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:44
Jump to forum
Jump to topic

Τον ηγέτη δεν τον κάνουν τα λεφτά και πόσο μάλλον οι πουστιες αγαπητα "αδέρφια".

Αυτο πρεπει να μπει σαν μπανερ με τεραστια γραμματα στην κορυφη της σελιδας. Να ειστε αυστηροι με τους εαυτους σας και πιο καχυποπτοι οτι κι αν σας ταζει ο καθενας. Ο Σαββιδης κερδισε τον σεβασμο και την ...
από epitropos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Γελοία πράγματα.

Ο Μυστακίδης πρέπει να βγει και να μιλήσει.

Αρχίζω πάντως να πιστεύω ότι ο ΑΣ έχει κάνει μαλακια και δεν ξερει πως να απεμπλακεί ή πως να τα μαζέψει.

Δεν εχει κατι πραγματικα χειροπιαστο να πει. Και την εταιρια ειδικου σκοπου που εφτιαξε ηταν για να δειξει οτι εγω ειμαι ...
από Michael Scott
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:52
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή οι υποστηρικτές του Μυστακιδη, πιστεύουν οτι αυτός ο άνθρωπος επιζητεί το καλό της ομάδας; Αλήθεια τώρα; Πως το κάνει αυτό; Προσπαθώντας να εισβάλει στα του ΠΑΟΚ απο την κλειδαροτρυπα; Έχοντας κανει τον οργανισμό μπο@@@λο εδω και 2 μήνες;

Μην παρεξηγηθώ, έχει και ο Ιβάν ευθύνες αρκετές και ...
από Unpsofable78
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:54
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό ακριβώς δεν αντιλαμβάνονται κάποιοι.
Η πουστια είναι εναντίον της ΠΑΕ και της μάζας του λαού του ΠΑΟΚ.

Οι σύνδεσμοι αύριο θα πρέπει να είναι τόσο ξεκάθαροι αύριο που δεν θα θέσουν σε κίνδυνο το ματς της Πέμπτης.

Απόλυτα ξεκάθαροι. Ούτε μεν αλλά, ούτε @@, πάρτε θέση να ξέρουμε οι υπόλοιποι με ...
από Мир
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:08
Jump to forum
Jump to topic

Τον ΠΑΟΚ και τον Ιβαν διαχρονικά τον τρυπάνε τα στελέχη του εκ των έσω, για αυτό ανέχεται και τους λεγόμενους κηφήνες, γιατί οι "ληγουριδες" είναι πολύ πιο επικίνδυνοι και δεν έχει ποιον να εμπιστευτεί.
Ο ΊΒαν πίστεψε ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ εκτιμά την προσφορά του και εφησυχάστηκε, έλειπε και εκτός ...
από keep_paokizein
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:10
Jump to forum
Jump to topic

Παραμένει απορία μου πως γίνεται βέβαια η διοίκηση του ερασιτέχνη, μια διοίκηση που μόλις πριν λίγους μήνες τοποθετήθηκε ετσιθελικά από τον Ιβάν, στράφηκε κατά του.

Και δε ξέρω τι θα είναι χειρότερο να ξέρουν κάτι γι αυτόν που δε ξέρουμε ή κάποιος άλλος τους πήρε με το μέρος του κάτω απ τη ...
από astral
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 04:28
Jump to forum
Jump to topic

"Δείξε τα λεφτά" και "δείξε τα λεφτά" λες και δεν υπάρχει απολυτως τίποτα άλλο για να γίνει το γηπεδο.

Κι ας μας τάραξαν στο δούλεμα .....

Τόση αθωότητα?
από DamoN
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 06:44
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε μου δεν μας νοιάζουν αυτά.
Είπε ότι θα κάνει γήπεδο και άργησε 3 χρόνια;
Τότε ας του πάρουμε την ομάδα γιατί κάνει λάθος μεταγραφές και αργεί .
Σόου μι δε μάνι τέλος
δεν είμαστε σαββιδης fc είμαστε ΠΑΟΚ
Βέβαια ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους .
Οπότε αφού με σαββιδη πήραμε όσους πήραμε στα ...
από Equalizer
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:00
Jump to forum
Jump to topic

Ξαναλέω παιδιά ποια κερκοπορτα και ποια προδοσία

Βγαίνει αύριο ο Ιβάν και λέει ορίστε ας έχω το μπακιρι. Πάρτε το. Το δέχεστε?

Ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για το αγωνιστικό της παε για να έχει και τον τελευταίο οπαδό κοντά του

Θα γυρίσει ο οποιοσδήποτε τυχαίος του ΔΣ του ερασιτέχνη να πάει κόντρα ...
από Equalizer
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:23
Jump to forum
Jump to topic

Ξαναλέω παιδιά ποια κερκοπορτα και ποια προδοσία

Βγαίνει αύριο ο Ιβάν και λέει ορίστε ας έχω το μπακιρι. Πάρτε το. Το δέχεστε?

Ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για το αγωνιστικό της παε για να έχει και τον τελευταίο οπαδό κοντά του

Θα γυρίσει ο οποιοσδήποτε τυχαίος του ΔΣ του ερασιτέχνη να πάει ...
από Equalizer
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:41
Jump to forum
Jump to topic

Μπλα μπλα μπλα

Το αγωνιστικό

Ναι ναι ναι

Το αγωνιστικό

Ε δεν είναι το αγωνιστικό το ζήτημα, όταν γίνονται κρυφές συναντήσεις, κρυφές συμφωνίες, ύπουλες διαδικασίες και διχαστικές καταστάσεις από τον ΑΣ

Με το στανιό για μεταγραφές δεν θα μιλάμε

Θα απαντάω σε όσα κρίνω ότι έχουν νόημα

Σαββίδης ...
από Equalizer
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:50
Jump to forum
Jump to topic

Και εγώ λέω ότι βαρέθηκα να βλέπω παιδιά που βγάζουν τα λυσσακα τους κάθε μέρα φωναζωντας για κάθε παραμικρή μαλακιουλα, όταν γίνεται το απόλυτο έγκλημα να σφυρανε αδιάφορα και να λένε "Ε και τι να κανς"

Εδω τα βασικά προσπαθούμε να αναλύσουμε και δεν δίνει σημασία κανείς αφού βλέπω την απαντηση ...
από DamoN
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:57
Jump to forum
Jump to topic

@Odi
Μόνος σου το κάνεις αυτό φίλε στον εαυτό σου.
20 χρόνια εδώ πες μου αν ασχολήθηκα ή ασχολήθηκες μια φορά μαζί μου.
Στα λέει πάνω ο μεγάλος αλλά κανείς πως δεν καταλαβαίνεις . Ασχολείστε με αγωνιστικές μικρές ή μεγάλες μαλακιουλες και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε επανάσταση αλλά για αυτό που ...