Αναζήτηση για περισσότερες από 1347 εγγραφές

Return

από Equalizer
Τετ 30 Ιούλ 2025, 10:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Αμα είναι να συνεχίσουν να βγάζουν ανακοινώσεις με σκεπτικό και βάθος έκθεσης δημοτικού, αφήνοντας ένα κάρο ερωτήματα σχετικά ΚΑΙ με τη δική τους στάση (πολλώ δε μάλλον όλων των αρμόδιων) και χωρίς πραγματική ομόνοια, σύμπνοια και συνεργασία μεταξύ τους, τότε καλύτερα να μην πουνε τίποτα

Τα ...
από anatolikos2
Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:15
Jump to forum
Jump to topic

Η εξαφανισμένη πλευρά έχει τοποθετήσει τον ωρολογιακό μηχανισμό και παραμένει αφανής μέχρι αυτός να σκάσει.

Κανένας αποκλεισμός θα είναι ο πυροκροτητής; Κανένα αναπάντεχο Χ; Κάτι θα συμβεί, νομοτελειακά.

Έτσι, θα χρειαστεί να γκρεμίσουμε τη Γάζα κι ύστερα θα έρθουμε επάνω στο άλογο να την κάνουμε ...
από Andrew R
Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Επειδή έχω διαβάσει με προσοχή όλα τα ποσταρισματα του θέματος κι επειδή ήμουν κι ο μοναδικός που σας έγραψε στην σελίδα 299 στο νήμα του κωνσταντελια τι ακριβως θα συνέβαινε στην περίπτωση του Γιάννη , νομίζω ότι πρέπει να πούμε κάνα δυο πραγματάκια για το πως πραγματικά λειτουργεί η ΠΑΕ και όχι ...
από nunies4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:58
Jump to forum
Jump to topic

Τι υπέγραψες ρε Κατσαρή ήθελα να'ξερα και ο άλλος κάνει τέτοιες κινήσεις;
από Equalizer
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχει ούτε ένα επίπεδο, ούτε ένας τομέας, ούτε ένα στάδιο, ούτε μια οπτική γωνία ΟΛΟΥ αυτού του θέματος που να είναι ΒΡΩ ΜΕ ΡΟ

Αισχος ντροπή και ξεφτίλα και σε αυτούς τα κάνουν, και σε αυτούς που χειροκροτανε

Απλά και μόνο την αγωνία και τη σύγχυση που μας προκαλούν, αρκεί να αναφέρουμε ως ...
από Azrael
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

Για αλλη μια φορα φαινεται οτι ο ΑΣ μας δουλευει ψιλο γαζι τοσο καιρο...
από Panostas1995
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Αν κάνει το γήπεδό ο Τέλης και το μίσθωμα για την ΠΑΕ ειναι σε νορμάλ πλαίσια, τι πρόβλημα υπάρχει? Ειναι άδικο για τον Ιβάν να χάσει το φιλέτο, αλλά ο ΠΑΟΚ πώς ζημιώνεται? Μάλλον ξενερώνει ο Ιβάν και δεν τα χώνει στην ομάδα? Μήπως δεν πάρει πολλούς χώρους ο ΑΣ για εκμετάλλευση?

Σε άλλο κόσμο ...
από NIKOS1972
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Τι φιδια τρεφαμε στον κορφο μας ρε που@τη μου
από Psagmenos4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:42
Jump to forum
Jump to topic

Αν κάνει το γήπεδό ο Τέλης και το μίσθωμα για την ΠΑΕ ειναι σε νορμάλ πλαίσια, τι πρόβλημα υπάρχει? Ειναι άδικο για τον Ιβάν να χάσει το φιλέτο, αλλά ο ΠΑΟΚ πώς ζημιώνεται? Μάλλον ξενερώνει ο Ιβάν και δεν τα χώνει στην ομάδα? Μήπως δεν πάρει πολλούς χώρους ο ΑΣ για εκμετάλλευση?

Αν χάσει το ...
από astral
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:43
Jump to forum
Jump to topic

Δεν τους ενδιαφέρει ουτε ο κόσμος ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε το γήπεδο.

Στόχος είναι ο Σαββίδης και το λιμάνι.
από Napoli4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:55
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα πλέον θα πρέπει να μιλήσουν οι σύνδεσμοι και το γήπεδο.

Θα με νοιάζει αν κάποιος είναι υπέρ ή κατά του Ιβάν. Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚτσής να δέχεται κάποιος να μπαίνει και να αποφασίζει για τα συλλογικά του ΠΑΟΚ χωρίς να έχει απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας. Δεν γίνεται να βρέθηκαν 5 άτομα σε ...
από zissos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Αν έχει γίνει τέτοιο πράγμα, είναι ότι πιο αντι-ΠΑΟΚ έχω ακούσει στην ζωή μου. Ειναι1000% μπινια.
από Kabamaru11
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Ρε τωρα σοβαρα,εσεις οι 2,ξερετε ποιοι,θεωρειται ολο αυτο το κρυφτουλι ηθικα σωστο;Ηθικα απεναντι στον λαο του ΠΑΟΚ οχι στον Σαββιδη και υποστηριζεται την πλευρα Μυστακιδη;

Εμενα προσωπικα μου βγαζει πλεον μια αηδια κ μονο το ακουσμα του ονοματος του.

Ο Κατσαρης τελικα "παραιτηθηκε",πολυ καλα τον ...
από Σουριναμέζος
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Κάποτε πιστεύαμε πως οι εξουσίες του ΑΣ λειτουργούν ως ασπίδα, προστατεύοντας την ομάδα από τον κίνδυνο να πέσει στα χέρια κάποιου παλαβού μεγαλομετόχου — κάποιου που θα μπορούσε να κάνει ό,τι του κατέβει: να αλλάξει χρώματα, έδρα ή έμβλημα κατά το δοκούν, όπως έχει συμβεί σε άλλους συλλόγους ...
από zissos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:26
Jump to forum
Jump to topic

Αν φιλε καμπαμαρου ειμαι ενας απο τους 2, εχω πει αρκετες φορες οτι δεν μου αρεσει που δεν εχει μιλησει ο Μυστακιδης, ασχετα εαν το θεωρω εξυπνη κινηση επιχειρηματικα.

Όπως πολύ έξυπνη κίνηση πολιτικά ήταν και η υπόθεση του οπεκεπε που έβαψε μπλε την Κρήτη, απορώ πως δεν την αποθεωνουμε ...