Αναζήτηση για περισσότερες από 1345 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Φερθείτε σαν άντρες. Τελικά τους έβαλε μέσα στο βρακί της. Το βλέπω να έρχεται,η ομάδα θα παίζει στη τούμπα και συγχρόνως θα φτιάχνεται το νέο γήπεδο. Αλήθεια, αυτοί του ΑΣ έχουν κάτι σαν την βουλευτική ασυλία; Γιατί στο τέλος θα πρέπει κάπου να λογοδοτήσουν. Τυχοδιώκτες, αναγωγοι,τι θα πείτε στα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω ο κακομοιρης,ακομα περιμενω να μαθω απο τον ΑΣ τι ηταν αυτο που συμφωνησαν με τον Τελη.
Πολυ μουγκα στην στρουγκα κ αυτο μονο καλο δεν ειναι γι αυτους.
Πολυ μουγκα στην στρουγκα κ αυτο μονο καλο δεν ειναι γι αυτους.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
θα συμφωνουσα αν είχαμε με εναν ουδετερο επιχειρηματια που ειχε σκοπο το κερδος, αλλα εδω μιλαμε για κερκοπορτα στη ΠΑΕ
Επομένως θα έλεγα να τα αφησουν αυτα, ουτε PoF ουτε εγγυητική για όλο το ποσο ειναι λογικο για εναν ανθρωπο που ξερεις τοσα χρονια.
Κι ας μην έχει ολα τα λεφτα τωρα χεστηκα, που ...
Επομένως θα έλεγα να τα αφησουν αυτα, ουτε PoF ουτε εγγυητική για όλο το ποσο ειναι λογικο για εναν ανθρωπο που ξερεις τοσα χρονια.
Κι ας μην έχει ολα τα λεφτα τωρα χεστηκα, που ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά λυπάμαι πολύ, λυπάμαι. Τελικά παίζει ο Σαββίδης να είναι ο μεγαλύτερος θεματοφυλακας του ΠΑΟΚ και μανα του συλλόγου!
Και η πιο σιγουράντζα. Έχει βάλει ένα σκασμό λεφτά, τα έχει βάλει με όλη την Αθήνα, τους έκλεισε το σπίτι δύο φορές πέρυσι με μεγάλη παρτίδα πήρε εκδίκηση στον ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα τελευταίο και κλείνω. Στην επόμενη συνεδρίαση ΑΣ πόσοι πρέπει να είναι απ'έξω. Γιατί όχι μόνο επισκέψεις στην Νέα Μεσημβρία; Γιατί όπως λένε οι καλοπροαίρετοι τελευταία, αναγκάστηκε ο Σαββίδης και κάνει ότι κάνει. Μήπως λέω αναγκαστού(όπως και ο μεγαλομέτοχος όπως λένε οι ίδιοι)να κάνουν αυτά ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Το άλλο το μεγκατρολ που παραδόξως έχει επιβιώσει κανά μηνα μέσα εδώ , είπε υπάλληλο τον Αναστασιάδη.
Κι όταν του την έπεσαν γύρισε τη μπιφτέκα και έψαχνε τη σύμβαση εργασίας που έχει με τη ΠΑΕ για να συνεχίσει να μας κοροιδεύει στα μούτρα μας.
Τι ζούμε ρε πούστη μου
Κι όταν του την έπεσαν γύρισε τη μπιφτέκα και έψαχνε τη σύμβαση εργασίας που έχει με τη ΠΑΕ για να συνεχίσει να μας κοροιδεύει στα μούτρα μας.
Τι ζούμε ρε πούστη μου
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
<..Για το λόγο αυτό, έχοντας πλήρη αίσθηση της ιστορικής ευθύνης, δίνουμε στον Ιβάν Σαββίδη το εύλογο χρονικό διάστημα έως 31/12/2025 να παρέχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις, (όπως αυτές θα συγκεκριμενοποιηθούν από την τεχνοκρατική επιτροπή που θα συσταθεί) ανάλογες της τάξης και του ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
17000 οπαδοί του ΠΑΟΚ εμπιστεύονται το όραμα σου φέτος που δεν έχει προκριματικά τσάμπιονς λιγκ μεγάλε Ιωάννη σαββιδη του ιγνατιου. Πιθανότατα θα ξεπεράσουμε τα περσινά. Γιατί ο λαός δεν ξεχνά ! Δε θΕΛΟΥΜΕ ΘΛΙΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ !
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Η πουστια σε όλη αυτήν την υπόθεση (καλά, μεταξύ όλων των άλλων) είναι ότι περνάει στο ντουκου πως ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ να έχει ο Σαββίδης ΤΩΡΑ (ναι ναι ξέρω, σε έξι μήνες) τα λεφτά, ειδάλλως ΤΕΚΜΑΊΡΕΤΑΙ ότι δεν είναι άξιος να κάνει το γήπεδο και άρα πρέπει να ΣΠΕΎΣΟΥΜΕ να βρούμε αλλον
Ξαφνικά γειωνουμε ΟΛΕΣ ...
Ξαφνικά γειωνουμε ΟΛΕΣ ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ως τώρα ξέρουμε για δύο μνημόνια, ένα που υπέγραψαν ΑΣ και Μυστακίδης και ένα που πρότεινε η ΠΑΕ αλλά δεν υπέγραψε ο ΑΣ.
Το δεύτερο το είδαμε δημοσιευμένο.
Το πρώτο δεν το έχει δει κανείς μας, εκτός κι αν είναι μέλος του ΔΣ του ΑΣ ή η δικηγόρος του.
Επίσης, έχουμε μια βεβαίωση από ελβετική τράπεζα ...
Το δεύτερο το είδαμε δημοσιευμένο.
Το πρώτο δεν το έχει δει κανείς μας, εκτός κι αν είναι μέλος του ΔΣ του ΑΣ ή η δικηγόρος του.
Επίσης, έχουμε μια βεβαίωση από ελβετική τράπεζα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν είχε κάνει όλες τις προηγούμενες μαλακίες ο ΑΣ μπορεί και να τυγχανε λογικής αποδοχής το σενάριο της απλής αυτοπροστασίας του
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026
Δυστυχώς στο φόρουμ έχει ποτίσει η τοξικότητα όπως στα ράδια και στα fb. 5-6 λογαριασμοί που μιλάνε μεταξύ τους σε όλα τα νήματα τα έχουν κάνει κώλο.
Αντε να ξεκινήσει η σεζόν να αλλάξει λίγο το κλίμα. Ένα καιρό η μεταγραφική περίοδος ήταν πανηγύρι. Τέτοιο πράμα σαν το φετινό δεν έχω ξαναδεί.
Στα ...
Αντε να ξεκινήσει η σεζόν να αλλάξει λίγο το κλίμα. Ένα καιρό η μεταγραφική περίοδος ήταν πανηγύρι. Τέτοιο πράμα σαν το φετινό δεν έχω ξαναδεί.
Στα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάμε άλλη μια, άλλο έγγραφο είναι η εγγυητική άλλο το proof of funds, άλλο η απόδειξη του ATM. Δεν υφίσταται κατάθεση εγγυητική εάν δεν προηγείται έστω κάποιου είδους προσύμφωνο για την οποια αγοραπωλησία/αναδοχή έργου. Η εγγυητική αποτελεί και δέσμευση με συγκεκριμένες επιπτώσεις εφόσον δεν τηρηθεί ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Γιατί έπαψες όραμα να θυμίζεις...
Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε σαν λυτρωτής στις ψυχές εκατομμυρίων ΠΑΟΚτσήδων και κατάφερε να βγάλει την ομάδα από την ανυπαρξία. Πλήρωσε τα χρέη, έβαλε λεφτά φέρνοντας παίκτες και προπονητές, πάλεψε ώστε το πρωτάθλημα να παίζεται επί ίσοις όροις και κατέκτησε λίγους ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλω να με απάντηση κάποιος που γνωρίζει 100%.αν κάποιος έχει 150Μ σε τράπεζα της Ρωσίας μπορεί να τα φέρει Ελλάδα να κάνει μια δουλειά ;για να μαθαίνουμε κιόλας.γιατι αν υπάρχουν αυτά τα λεφτά σε τράπεζα της Ε.Ε δεν νομίζω να είναι δύσκολο να στείλει το ίδιο χαρτί με τον τέλη ο Σαββίδης κ να ...