Η αναζήτηση βρήκε 370 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Που είναι το κακό δηλαδή να συνεισφέρει ο ΑΣ?
Θεωρείς βοήθεια(πρόταση )ότι πήγαν να πασάρουν το γήπεδο μουλωχτα στον Μυστακίδη?
Ποια θα έπρεπε να είναι η συνεισφορά του ΑΣ;
Έχεις λεφτά; Ξεκίνα να χτίζεις. Έτσι ξέρω εγώ ο χαζός.
Είχα 5 δραχμές στην άκρη, βρήκα ένα σπίτι στα σχέδια, πήγα ...
- Παρ 27 Ιουν 2025, 11:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Παντως ειναι αξιοπεριεργο πως καταφερνουν και βρισκουν αγοραστη σχεδον ολοι, και μονο τον Μουργκ δεν τον θελει κανενας ουτε καν ελευθερο...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 18:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Τειλορ ακουγεται τιποτα αν υπεγραψε;Να ηρεμησει η ψυχουλα μας.
Ελπίζω πως όλα καλά γιατί όντως πέρασαν ώρες και δεν ακούστηκε κάτι. Επίσης απ ότι λένε θα ξανά φύγει σήμερα και θα έρθει την Πέμπτη πάλι
Γιατί ρε παιδιά και οι άλλοι που έρχονται, την επόμενη μέρα ανακοινώνονται (πέραν Μειτε ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Προς το παρον κλεισαμε δυο ελεύθερους με συμβολαιο κατω του εκατομμυριου ανανεωσαμε τον 37χρονο ταισον και καταφέραμε να αποκτησουμε τον Μειτε καταβαλλοντας ρητρα 1 μυριο. Δεν ξοδεψαμε και κατι. Απο τα συμβολαια που ληξαν περισσοτερα εξοικονομησαμε.
Ας περιμενουμε τις επενδυσεις και τα χοντρα φραγκα ...
Ας περιμενουμε τις επενδυσεις και τα χοντρα φραγκα ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή κάποιοι πρέπει να γίνομαστε οι "κακοί",
και επειδή έχω συνηθίσει αυτόν το ρόλο
στη ζωή μου, όταν κανείς δεν τολμάει να μιλήσει,
πρέπει να λέμε τα αυτονόητα και να πιέζουμε
για τα δεδομένα με πρόεδρο Ιβάν......
Πρόταση εννέα (9) εκατομυρια ετοιμάζει
ο βαζελος του Αλαφούζου για Ουναι.
Και ...
και επειδή έχω συνηθίσει αυτόν το ρόλο
στη ζωή μου, όταν κανείς δεν τολμάει να μιλήσει,
πρέπει να λέμε τα αυτονόητα και να πιέζουμε
για τα δεδομένα με πρόεδρο Ιβάν......
Πρόταση εννέα (9) εκατομυρια ετοιμάζει
ο βαζελος του Αλαφούζου για Ουναι.
Και ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:55
- Jump to forum
- Jump to topic
και? του εγινε προταση? ή περιμενουμε να ρθει προταση απο ομαδα για να μας βγαλει απο τη δυσκολη θεση?
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:02
- Jump to forum
- Jump to topic
ε ναι, παιζει ως ο πιο χαμηλομισθος της ενδεκαδας και των αναπληρωματικων, με μισθο οριακα ισο με του Γκομεζ και μικροτερο του Μουργκ και του Πενια. Αλλα οκ δεν παιζει τζαμπα το παιδι. Τελικα μερικοι ειστε Σαββιδης και οχι ΠΑΟΚ.
Βρε πουλα τους ολους να χαρουν εδω μεσα τα παιδια.
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κωνσταντέλιας δεν πρέπει να φύγει φέτος με τίποτα. Πρώτον, γιατί δεν πρόκειται να μπορέσουμε να τον αντικαταστήσουμε όχι με ισάξιο, αλλά ούτε καν με παίκτη ένα επίπεδο κάτω και δεύτερον, γιατί με league stage Eu. L. θέλω να πιστεύω συν αγώνες Εθνικής ομάδας για προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, η ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά δεν μπορώ να πω πως γνωρίζω τι μπορεί να είπε ο Σαββίδης στους συνδεσμίτες σχετικά με τον Ντέλια, ούτε βλέπω και τον λόγο να τους κρατά ενήμερους επί του θέματος.
Όμως όπως όλοι μας, έχω και εγώ μία άποψη.
Θεωρώ λοιπόν πως κάθε μέρα που περνάει και ο Ντέλιας δεν έχει το κορυφαίο (ή έστω ...
Θεωρώ λοιπόν πως κάθε μέρα που περνάει και ο Ντέλιας δεν έχει το κορυφαίο (ή έστω ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
ε ναι, παιζει ως ο πιο χαμηλομισθος της ενδεκαδας και των αναπληρωματικων, με μισθο οριακα ισο με του Γκομεζ και μικροτερο του Μουργκ και του Πενια. Αλλα οκ δεν παιζει τζαμπα το παιδι. Τελικα μερικοι ειστε Σαββιδης και οχι ΠΑΟΚ.
1. ΕΔΩ ΜΕΣΑ ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
και? του εγινε προταση? ή περιμενουμε να ρθει προταση απο ομαδα για να μας βγαλει απο τη δυσκολη θεση?
Από αυτούς εδώ μέσα που είναι Ιβάν και όχι ΠΑΟΚ όπως λες και τους άλλους που όλη μέρα κι όλη νύχτα τα χώνουν στον Ιβάν, τη διοίκηση, το Ραζβάν, τους υπαλλήλους της ΠΑΕ και τα σημαιάκια του ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά δεν μπορώ να πω πως γνωρίζω τι μπορεί να είπε ο Σαββίδης στους συνδεσμίτες σχετικά με τον Ντέλια, ούτε βλέπω και τον λόγο να τους κρατά ενήμερους επί του θέματος.
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μη ανανέωση του συμβολαίου του Ντελια δεν έχει άλλη ερμηνεία πέρα από το ότι προοριζόταν για πώληση. Το πιο πιθανό είναι ότι αν δεν είχε προκύψει η ιστορία με τον Μυστακίδη θα είχε ήδη πουληθεί. Καταλαβαίνω ότι πολλοί είναι πρόθυμοι να κάνουν άπειρη πνευματική γυμναστική για να μην αποδεχθούν το ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μη ανανέωση του συμβολαίου του Ντελια δεν έχει άλλη ερμηνεία πέρα από το ότι προοριζόταν για πώληση. Το πιο πιθανό είναι ότι αν δεν είχε προκύψει η ιστορία με τον Μυστακίδη θα είχε ήδη πουληθεί. Καταλαβαίνω ότι πολλοί είναι πρόθυμοι να κάνουν άπειρη πνευματική γυμναστική για να μην αποδεχθούν το ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος, πάντως ωραία ομπρέλα το θέμα Ντελια. Ένα θέμα που θα μπορούσε να έχει λήξει σε 2 μέρες με αύξηση και επίσημη τοποθέτηση ότι δεν πουλιέται φέτος. Το ίδιο έγινε και πέρυσι τέτοια εποχή και ξανά είδαμε μεταγραφή τον Αύγουστο...