Η αναζήτηση βρήκε 370 εγγραφές

Return

από Blackgr4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Που είναι το κακό δηλαδή να συνεισφέρει ο ΑΣ?
Θεωρείς βοήθεια(πρόταση )ότι πήγαν να πασάρουν το γήπεδο μουλωχτα στον Μυστακίδη?

Ποια θα έπρεπε να είναι η συνεισφορά του ΑΣ;
Έχεις λεφτά; Ξεκίνα να χτίζεις. Έτσι ξέρω εγώ ο χαζός.
Είχα 5 δραχμές στην άκρη, βρήκα ένα σπίτι στα σχέδια, πήγα ...
από Gospi
Παρ 27 Ιουν 2025, 11:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Παντως ειναι αξιοπεριεργο πως καταφερνουν και βρισκουν αγοραστη σχεδον ολοι, και μονο τον Μουργκ δεν τον θελει κανενας ουτε καν ελευθερο...
από Psagmenos4
Δευ 30 Ιουν 2025, 18:18
Jump to forum
Jump to topic

Τειλορ ακουγεται τιποτα αν υπεγραψε;Να ηρεμησει η ψυχουλα μας.

Ελπίζω πως όλα καλά γιατί όντως πέρασαν ώρες και δεν ακούστηκε κάτι. Επίσης απ ότι λένε θα ξανά φύγει σήμερα και θα έρθει την Πέμπτη πάλι

Γιατί ρε παιδιά και οι άλλοι που έρχονται, την επόμενη μέρα ανακοινώνονται (πέραν Μειτε ...
από Gospi
Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:03
Jump to forum
Jump to topic

Προς το παρον κλεισαμε δυο ελεύθερους με συμβολαιο κατω του εκατομμυριου ανανεωσαμε τον 37χρονο ταισον και καταφέραμε να αποκτησουμε τον Μειτε καταβαλλοντας ρητρα 1 μυριο. Δεν ξοδεψαμε και κατι. Απο τα συμβολαια που ληξαν περισσοτερα εξοικονομησαμε.
Ας περιμενουμε τις επενδυσεις και τα χοντρα φραγκα ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή κάποιοι πρέπει να γίνομαστε οι "κακοί",
και επειδή έχω συνηθίσει αυτόν το ρόλο
στη ζωή μου, όταν κανείς δεν τολμάει να μιλήσει,
πρέπει να λέμε τα αυτονόητα και να πιέζουμε
για τα δεδομένα με πρόεδρο Ιβάν......

Πρόταση εννέα (9) εκατομυρια ετοιμάζει
ο βαζελος του Αλαφούζου για Ουναι.

Και ...
από Gospi
Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:55
Jump to forum
Jump to topic

και? του εγινε προταση? ή περιμενουμε να ρθει προταση απο ομαδα για να μας βγαλει απο τη δυσκολη θεση?
από Gospi
Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:02
Jump to forum
Jump to topic

ε ναι, παιζει ως ο πιο χαμηλομισθος της ενδεκαδας και των αναπληρωματικων, με μισθο οριακα ισο με του Γκομεζ και μικροτερο του Μουργκ και του Πενια. Αλλα οκ δεν παιζει τζαμπα το παιδι. Τελικα μερικοι ειστε Σαββιδης και οχι ΠΑΟΚ.
Βρε πουλα τους ολους να χαρουν εδω μεσα τα παιδια.
από Γερασίμου
Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Ο Κωνσταντέλιας δεν πρέπει να φύγει φέτος με τίποτα. Πρώτον, γιατί δεν πρόκειται να μπορέσουμε να τον αντικαταστήσουμε όχι με ισάξιο, αλλά ούτε καν με παίκτη ένα επίπεδο κάτω και δεύτερον, γιατί με league stage Eu. L. θέλω να πιστεύω συν αγώνες Εθνικής ομάδας για προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, η ...
από Blackgr4
Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:18
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά δεν μπορώ να πω πως γνωρίζω τι μπορεί να είπε ο Σαββίδης στους συνδεσμίτες σχετικά με τον Ντέλια, ούτε βλέπω και τον λόγο να τους κρατά ενήμερους επί του θέματος.
Όμως όπως όλοι μας, έχω και εγώ μία άποψη.
Θεωρώ λοιπόν πως κάθε μέρα που περνάει και ο Ντέλιας δεν έχει το κορυφαίο (ή έστω ...
από Gospi
Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:19
Jump to forum
Jump to topic

ε ναι, παιζει ως ο πιο χαμηλομισθος της ενδεκαδας και των αναπληρωματικων, με μισθο οριακα ισο με του Γκομεζ και μικροτερο του Μουργκ και του Πενια. Αλλα οκ δεν παιζει τζαμπα το παιδι. Τελικα μερικοι ειστε Σαββιδης και οχι ΠΑΟΚ.
Βρε πουλα τους ολους να χαρουν εδω μεσα τα παιδια.

1. ΕΔΩ ΜΕΣΑ ...
από Gospi
Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:20
Jump to forum
Jump to topic

και? του εγινε προταση? ή περιμενουμε να ρθει προταση απο ομαδα για να μας βγαλει απο τη δυσκολη θεση?

Από αυτούς εδώ μέσα που είναι Ιβάν και όχι ΠΑΟΚ όπως λες και τους άλλους που όλη μέρα κι όλη νύχτα τα χώνουν στον Ιβάν, τη διοίκηση, το Ραζβάν, τους υπαλλήλους της ΠΑΕ και τα σημαιάκια του ...
από Magdi Tolba 4
Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:26
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά δεν μπορώ να πω πως γνωρίζω τι μπορεί να είπε ο Σαββίδης στους συνδεσμίτες σχετικά με τον Ντέλια, ούτε βλέπω και τον λόγο να τους κρατά ενήμερους επί του θέματος.
Όμως όπως όλοι μας, έχω και εγώ μία άποψη.
Θεωρώ λοιπόν πως κάθε μέρα που περνάει και ο Ντέλιας δεν έχει το κορυφαίο (ή έστω ...
από paokspren
Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:29
Jump to forum
Jump to topic

Η μη ανανέωση του συμβολαίου του Ντελια δεν έχει άλλη ερμηνεία πέρα από το ότι προοριζόταν για πώληση. Το πιο πιθανό είναι ότι αν δεν είχε προκύψει η ιστορία με τον Μυστακίδη θα είχε ήδη πουληθεί. Καταλαβαίνω ότι πολλοί είναι πρόθυμοι να κάνουν άπειρη πνευματική γυμναστική για να μην αποδεχθούν το ...
από tonipap801
Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

Η μη ανανέωση του συμβολαίου του Ντελια δεν έχει άλλη ερμηνεία πέρα από το ότι προοριζόταν για πώληση. Το πιο πιθανό είναι ότι αν δεν είχε προκύψει η ιστορία με τον Μυστακίδη θα είχε ήδη πουληθεί. Καταλαβαίνω ότι πολλοί είναι πρόθυμοι να κάνουν άπειρη πνευματική γυμναστική για να μην αποδεχθούν το ...
από DaVinci
Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:38
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος, πάντως ωραία ομπρέλα το θέμα Ντελια. Ένα θέμα που θα μπορούσε να έχει λήξει σε 2 μέρες με αύξηση και επίσημη τοποθέτηση ότι δεν πουλιέται φέτος. Το ίδιο έγινε και πέρυσι τέτοια εποχή και ξανά είδαμε μεταγραφή τον Αύγουστο...