Η αναζήτηση βρήκε 370 εγγραφές

Return

από nunies4
Παρ 04 Ιούλ 2025, 14:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Οσοι δεν θέλετε τον Μπραντον Τόμας για 3ο φορ (κι εγώ είμαι ένας από αυτούς), σε περίπτωση που κλείσουμε άλλο παίκτη για 3ο φορ να είστε προετοιμασμενοι να τον δείτε με την φανέλα άλλης ομάδας της πόλης.

Ο Μπραντον λοιπόν, περιμένει και έχει εμάς ως πρώτη επιλογή, αλλά παράλληλα δεν θέλει να ...
από Mitsospaoki4
Παρ 04 Ιούλ 2025, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

aivas19 έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 15:20 Τζορμπατζογλου: πλησιαζει το σεναριο «Μπραντον για 3ος»
Θα κάνω υπομονή να δω κάτι επίσημο γιατί είναι κρίμα να γράψω αυτό που πιστεύω, βάση απλών σεναρίων.
από pagotatzis
Σάβ 05 Ιούλ 2025, 14:18
Jump to forum
Jump to topic

Ψήθηκα με Μαριν
Αν έρθει , μαζί με Μειτε να έχει κάνει προετοιμασία ,Καμαρα συν το σκυλί του πολέμου Οζντοεφ έχουμε την καλύτερη μεσαία γραμμή εβερ !

Ηρεμια θα πω εγω.Στο γηπεδο ολα.Αυτα τα καλυτερα ροστερ μας εφαγαν περυσι.

Με όλων το σεβασμό φίλε ,άλλο να το λέει ο αμπαλος ο Ιβαν και ...
από Psagmenos4
Δευ 07 Ιούλ 2025, 18:41
Jump to forum
Jump to topic

Στο πέος μας.

Είτε κάνει πολιτική για να πείσει τον ΠΑΟΚ να ασχοληθεί

Είτε εξ αρχής για εκεί ήταν και βγάζανε θέματα για τον ίδιο λόγο

Δεν ειναι ακριβώς έτσι. 2 χρόνια λες ότι μας ενδιαφέρει κι ότι τον θέλει ο Λουτσεσκου και τελικά αν π.χ καταληξει απέναντι,επειδή εδώ λέγαμε ότι είναι ακριβός ...
από joshua
Δευ 07 Ιούλ 2025, 18:48
Jump to forum
Jump to topic

Εγω ξερω οτι αν καταληξει στον ρουλη θα εχει ενα διδυμο Μοντσου - Μαριν για το οποιο θα εχει δωσει 5 μυρια ενω εμεις παζαρευαμε 2 χρονια τον Μειτε...
από makispaspartou
Δευ 07 Ιούλ 2025, 19:06
Jump to forum
Jump to topic

Η γκρίνια βγαίνει γιατί αναλογικά αν δώσει ο ρούλης 2 και 4 εκ για χαφ εμείς πρέπει να δώσουμε τα μαμημένα διπλάσια για τους παίκτες που θέλουμε. Αλλιώς μικραίνουμε. Όταν η κούλα, ο βάζελος δίνουν 2,5 εκ συμβόλαιο το χρόνο ε πως να το κάνουμε πρέπει να ακολουθήσουμε κι εμείς την αγορά για να είμαστε ...
από renegade
Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:16
Jump to forum
Jump to topic

aivas οταν δεν σε συμφερει η απαντηση και το θεμα απλα καις τη συζητηση και πετας οτι ναναι ασχετο

για τον Μαριν τεθηκε η συζητηση για τον Μαραντονα θα μας πεις σε λιγο οκ. σε διαβαζουμε.

Βαζεις δηλωση που λες οτι αποδεικνύει οτι «ζητησε ο Ραζβαν τον Μαριν». Στην ιδια δηλωση λεει για τον ...
από sn0ufel4
Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:33
Jump to forum
Jump to topic

Το σανό που μοιράζεται από τους αρδ τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον Μαροκινό είναι απίστευτο

Άκου το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ομάδας αυτός ο τύπος

Ο οποίος όπως και να το δεις είναι λάθος μεταγραφή. Τι για πρώτος τι για τρίτος τι για νερουλας.

Γελάει ο κόσμος
από joshua
Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:56
Jump to forum
Jump to topic

Το να βγαίνουν πάντως οι δημοσιογράφοι που είναι κοντά στη ΠΑΕ και να μιλανε για κίνηση all in,για κίνηση υψηλής επένδυσης με μεγάλο συμβολαιο για τη περίπτωση Σεντιρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΟ...
από Blackgr4
Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:01
Jump to forum
Jump to topic

Nikodiai έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 14:51 Θελει Ουρμπανσκι και η Βαλενθια
Στα μάτια μου η πιο ποδοσφαιρικά λογική κίνηση που πήγαμε να κάνουμε εδώ και χρόνια.
Σιγά μην την ολοκληρώναμε..
από pagotatzis
Τρί 08 Ιούλ 2025, 20:50
Jump to forum
Jump to topic

delos15 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 20:45 Άρα ο Σελκε είναι επιπέδου Ανταλυα σπορ. Αυτόν θέλατε ;
Η αλλιώς,μας προβληματίζει πως ομάδες σαν την Αλανιασπορ μπορούν και παίρνουν τον πρώτο σκόρερ της ζβαιτε λίγκα σε τοπ ηλικία και όχι έναν αγκολο παίχτη που δεν έχει δείξει τίποτα μα τίποτα
από Blackgr4
Τετ 09 Ιούλ 2025, 00:17
Jump to forum
Jump to topic

Ε λογικά θα τον πιέσαμε να κάνει αποδεκτή τη πρόταση των δυο εκατομμυρίων ετησίως. Με πολύ ζόρι τα καταφέραμε.
Κάποιος να ενημερώσει τον Αντρίγια πως πλέον είναι δεύτερος μισθολογικά.
από Mitsospaoki4
Τετ 09 Ιούλ 2025, 00:25
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορεί να είναι αλήθεια, πραγματικά ελπίζω να μας δουλεύουν..
από Jim_Chatz
Τετ 09 Ιούλ 2025, 00:49
Jump to forum
Jump to topic

black death έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 00:47 Γραφτε, τσαμπα είναι. Σαμπως αμα βγει καλός παιχτης, θα σας ζητησει κανεις τα ρεστα;
Με την λογική αυτή δεν πρέπει να λέμε τίποτα. Ας το καταργήσουμε το φόρουμ άμα είναι ετσι
από alexgarcia6
Τετ 09 Ιούλ 2025, 01:10
Jump to forum
Jump to topic

Σκαει το νεο λοιπον για απ΄τον ντιμαρτζιο 2 η ωρα το βραδυ. Σωρηδον σχολιαζουμε το συμβολαιο, το ρεπορταζ για δανεισμο κλπ και εσυ σχολιαζεις "γραψτε γραψτε, λες και θα σας ζητησουν τα ρεστα αμα βγει" αλλα ειμαι εγω ο μ@λ@κ@ς που νομιζα οτι αναφερεσαι στα παραπανω και οχι σε εκεινα 20 σελιδες πριν..