Η αναζήτηση βρήκε 379 εγγραφές
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Είπα ότι δεν θέλω να μπω σε προσωπικές διαμάχες αλλά απ’ ότι φαίνεται κάποιοι το έχετε χόμπι.
Οπως λέει και ο sourme κουράζετε τον κόσμο οπότε καλό είναι να σταματήσετε.
Επίσης κατι αλλο που κουραζει ειναι να πετας σποντες, να απευθυνεσαι σε καποιον χωρις παραθέσεις κτλ.
Τεσπα στο αρχικο ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Λατρεύω τη φράση "... ο προπονητής έχει εγκρίνει την περίπτωση του χ-ψ Σεντίρα ".
Αν θέλουν να σου κάνουν το μυαλό πουρέ, το κάνουν με μόλις λίγες λέξεις .
Καμία διάθεση επεξήγησης.
Κανένας δεν μπαίνει στη διαδικασία να εξηγήσει για ποιο λόγο βρίσκεται ο χ-ψ Σεντίρα σε μια λίστα επιθετικών που ...
Αν θέλουν να σου κάνουν το μυαλό πουρέ, το κάνουν με μόλις λίγες λέξεις .
Καμία διάθεση επεξήγησης.
Κανένας δεν μπαίνει στη διαδικασία να εξηγήσει για ποιο λόγο βρίσκεται ο χ-ψ Σεντίρα σε μια λίστα επιθετικών που ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 18:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδη το ψαχνω λιγο,οταν πηγε Ολλανδια εβγαλε ενα μεγαλο θεμα με τους τραυματισμους και του εχουν ριξει πολυ την ταχυτητα.Μπορει και να μην σημαινει πολλα απλα το λεω αν λογιζεται σαν εξτρεμ.
Δεν αποκλείεται αλλά έρχεται δανεικός με βατή οψιον λένε
Οπότε, θα φανεί. Αρκεί η οψιον να είναι όντως ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:00
- Jump to forum
- Jump to topic
ο κουλ λεει οτι ο ιβανουσεκ εκλεισε με οψιον 2.5 εκατομμυρια
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:13
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Κάνω λάθος οτι αυτός μας είχε ψιλοσκίσει τα προκριματικά απέναντί τους; Δεν είμαι σίγουρος
2. Στην κυριολεξία ΔΥΟ λεπτά βίντεο είδα. Το παιδί ξέρει μπάλα. Δεν ξέρω χαρακτήρα, θέση, τραυματισμούς κλπ. Το πόδι του είναι φαρμάκι. Ταισον + Ντέλιας + Πέλκας μαζί τέτοιο σουτ δεν βγάζουν. Αυτά
3. Το ...
2. Στην κυριολεξία ΔΥΟ λεπτά βίντεο είδα. Το παιδί ξέρει μπάλα. Δεν ξέρω χαρακτήρα, θέση, τραυματισμούς κλπ. Το πόδι του είναι φαρμάκι. Ταισον + Ντέλιας + Πέλκας μαζί τέτοιο σουτ δεν βγάζουν. Αυτά
3. Το ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Η 6αδα μεσοεπιθετικων Ιβανουσεκ-Ταισον, Ντελιας-Πελκας, Ζιλε-Ντεσπο θα ειναι με διαφορα η καλυτερη στην ελλαδα
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 21:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρίξτε και έναν παπα για μια φορακλα να γουστάρουμε.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:18
- Jump to forum
- Jump to topic
ε ναι. εχουμε ξεσκιστει αλλωστε να δινουμε 5αρια...nunies4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:16 Και αν του χρονου αρχες καλοκαιριου εχεις 25+ στο χερι; Το 5 μοιαζει πιο βατο.![]()
Το.ειδαμε φετος π εχουμε 35 στο χερι ή 25 αν θες μονο απο τζιμα και κοταρσκι ποσα δωσαμε μεχρι τωρα...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 17:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά, ας δώσουμε πρώτα κανά 3αρι στην αρχή (με αυτά π.χ. πιστεύω ότι φέρνεις τον Όρτα) και μετά πάμε και για τα 5.JohnDag έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:51 Για μένα ο ΠΑΟΚ πρέπει να επενδύσει σε αγορές με μαξ τα 5Μ. Ποσό πάνω από 5Μ δεν βλέπω να έχει λογική, ξεφεύγει πολύ το πράγμα μετά.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 17:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας γίνω εριστικός μια φορά
Οι δίπλα τι πωλήσεις έκαναν τον τελευταίο αιώνα και κάνουν αγορές ύψους 3 εκατομμυρίων?
Οι δίπλα τι πωλήσεις έκαναν τον τελευταίο αιώνα και κάνουν αγορές ύψους 3 εκατομμυρίων?
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 17:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξυνεσαι να μπεις κι εσύ στη λίστα μ αυτούς που τα παίρνουν μου φαίνεται.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας πούμε πως είναι λίγο λιγότερο από το μισό του δικού σου
Αν ο ΠΑΟΚ του δισεκατομμυριουχου ιδιοκτήτη του μεγάλου τηλεοπτικού συμβολαίου των εισιτηρίων των χορηγιών πρέπει να κάνει πάνω από 40 μύρια ευρώ πωλήσεις για να δώσει 3-4
Ο ρουλης τι πωλήσεις πρέπει να έχει?
Η κουλα που ήδη έχει δώσει 7 +?
Αν ο ΠΑΟΚ του δισεκατομμυριουχου ιδιοκτήτη του μεγάλου τηλεοπτικού συμβολαίου των εισιτηρίων των χορηγιών πρέπει να κάνει πάνω από 40 μύρια ευρώ πωλήσεις για να δώσει 3-4
Ο ρουλης τι πωλήσεις πρέπει να έχει?
Η κουλα που ήδη έχει δώσει 7 +?
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο Παβλενκα ηταν καλυτερος του Κοταρσκι τοτε δεν θα επαιζε 3 παιχνιδια.Ουτε λειτουργει υποδειγματικα.Χαφ και φορ πριν τις 14 Ιουλιου ειπανε,δυσκολα. Το νοημα ειναι οτι υπαρχουν 3 θεσεις στις οποιες πρεπει να ερθουν παικταραδες και να γινουν υπερβασεις.Πιασουν δεν πιασουν αυτο θα φανει στο ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 00:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ταξίδι μακρινό πήγε ο Κουτσιας. Και ο Γιώργης τόσο καιρό Αμερική ήταν. Τον έψηνε να γυρίσει πισω
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 00:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία όλα αυτά, εγώ έχω μια απορία. Τα ουίσκια που κολλάνε;