Η αναζήτηση βρήκε 369 εγγραφές

Return

από omerta76
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

VfB v2 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 15:29 Οταν έχεις 190εκ για την επέκταση του προβλήτα αλλα δεν έχεις 10 για την μεταγραφική περίοδο του ΠΑΟΚ, αυτό πως λέγεται ακριβώς ?
Λέγεται κάπως αλλά μετά πάμε για ...ban
από Mīngus
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:01
Jump to forum
Jump to topic

Πού να ωριμάσουν και οι μελέτες.
από Special 4
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026

Μάλλον δε συμφωνεί ο κόσμος με τις κλάψες στα σοσιαλ τα φορά και τα ράδια. Καθόλου περίεργο βέβαια, αφού αυτό συμβαίνει χρόνια

Κάνεις λάθος, οι ίδιοι άνθρωποι είναι.
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Απλά "βολεύει" (δεν ξέρω ποιά άλλη λέξη να χρησιμοποιήσω) αυτή η ανάγνωση και αυτό δεν είναι καλό ...
από arrwstos
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:55
Jump to forum
Jump to topic

burbu έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:34 Δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει το που τον πήρε και που τον έφτασε
Έγινε φιλαράκι καλή συνέχεια. Τεράστια η προσφορά σου στη συζήτηση.
από dev
Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

τα πολλα λογια ειναι φτωχεια. Ιβαν δειξε τα λεφτα και ξεκινα. σε εχουμε προτεραιοτητα αλλα αργησες. παρολα αυτα εχεις παλι ευκαιρια να προχωρησουμε μαζι γιατι αναγνωριζουμε το εργο σου

η δικαιολογια οτι πρεπει να κοστολογηθει επακριβως το εργο δεν ειναι λογικη .

το ζουμι ειναι οτι δεν πρεπει να ...
από charisiad
Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:45
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ιβαν 3 χρονια δεν αλλαξε ουτε κουκκιδα απο τις μακετες της populous, δεν ασχοληθηκε καν με αδειες, πουλαει σε χρονο ρεκορ οτι αξιζει, ηθελημενα δεν ανανεωσε τον καλυτερο παικτη της ομαδας. Επισης, καθε καλοκαιρι ταχα μου δεν βρισκει παικτες 2 μηνες αφου διαπραγματευτει (μια επειδη αλλιως τα ...
από Odi
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:20
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα εγώ να ρωτήσω πού ήταν το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της ΠΑΕ για το γήπεδο τόσα χρόνια ή θα με λιθοβολήσει κανένας;

Γιατί πριν την εμφάνιση Μυστακίδη είχαμε να ακούσουμε για τη Νέα Τούμπα 3-4 χρόνια.

Αδερφέ μου...

Ποιους ακους;
Τα....πνευματικα...παιδιά του κυρ Θανάση;

Ποιον πιστεύεις ...
από Odi
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:29
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα εγώ να ρωτήσω πού ήταν το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της ΠΑΕ για το γήπεδο τόσα χρόνια ή θα με λιθοβολήσει κανένας;

Γιατί πριν την εμφάνιση Μυστακίδη είχαμε να ακούσουμε για τη Νέα Τούμπα 3-4 χρόνια.

Αυτό αυτό είναι στην καλύτερη περίπτωση απλώς μη σχετικό. Το θυμικο του οπαδού είναι ...
από Mīngus
Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:50
Jump to forum
Jump to topic

Eagle1980 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:38 Οι Μασκες έπεσαν !!!
Το ερώτημα είναι για ποιους.
από beyes4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Διορία Α.Σ. μέχρι τις 31/12 και αν η παε δεν δειξει την εγγυητική,να προχωρήσει με τον Μυστακίδη.Οι μεγαλοστομίες και το κρυφτούλι τελειωσαν.

Αυτα από εμενα στο συγκεκριμένο ζήτημα.
από BlackFriday
Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:26
Jump to forum
Jump to topic

Εάν ο Σαββίδης έχει τα χρήματα για το γήπεδο γιατί δεν τα παρουσιάζει να τελειώνει η υπόθεση. Το ζήτημα της εγγύησης που ζήτησε ο ΑΣ δεν αναφέρεται καν. Μια ανακοίνωση πρόεδρος Εδεσσαϊκού...είπαμε, μας είπατε και μετά εμείς είπαμε και μετά είπατε εσείς. Τι ξεφτιλικια είναι αυτά. Στην τελική τι ...
από embuji
Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:36
Jump to forum
Jump to topic

Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;

20 χρονια χωρις γηπεδο ηταν. Ο ΑΣ κανει οτι κανει για να σιγουρεψει ...
από Psagmenos4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:47
Jump to forum
Jump to topic

Δεν κατάλαβα γιατί η ΠΑΕ και συγκεκριμένα ο Σαββίδης που όπως έχετε δει στηρίζω, βγάζει προς τα έξω τς πρακτικά ΕΝΌΣ ΔΣ που ουσιαστικά ήταν καλεσμένος, όταν η τελική ανακοίνωση λέει ξεκάθαρα ότι ο ΑΣ δίνεις προτεραιότητα στον Ιβάν Σαββίδη να καταβάλει όλες τις εγγυήσεις. Επειδή λένε ότι το έργο δεν ...
από embuji
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:30
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω τι μπορεί να προσφέρει και τι θα προσφέρει στο μέλλον ο Τέλης.

Προς το παρόν την έχει γαμήσει την ομάδα σε χρονιά επετειακή. Τα πρώτα δείγματα αποδείχθηκαν δήγματα.

Κανενας Μυστακιδης δε φταιει. Αυτος ειπε θελω να φτιαξω το γηπεδο οριστε τα λεφτακια μου.

Οι χειρισμοι ΑΣ και Ιβαν ...
από Blackgr4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:51
Jump to forum
Jump to topic

Και τελικά που καταλήγουμε; Γιατί αν δεις την κατάληξη και προχωρήσεις προς τα πίσω, μπορείς να βγάλεις διάφορα συμπεράσματα.

Γήπεδο γιοκ. Με ευθύνη του ΑΣ. Έτσι ισχυρίζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έπεσαν οι μάσκες λένε. Οκ έπεσαν θα πω και εγώ.

Τρία χρόνια που δεν προχώρησε το γήπεδο; Ποιος ευθύνονταν ...