Λέγεται κάπως αλλά μετά πάμε για ...banVfB v2 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 15:29 Οταν έχεις 190εκ για την επέκταση του προβλήτα αλλα δεν έχεις 10 για την μεταγραφική περίοδο του ΠΑΟΚ, αυτό πως λέγεται ακριβώς ?
Η αναζήτηση βρήκε 369 εγγραφές
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 15:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Πού να ωριμάσουν και οι μελέτες.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026
Μάλλον δε συμφωνεί ο κόσμος με τις κλάψες στα σοσιαλ τα φορά και τα ράδια. Καθόλου περίεργο βέβαια, αφού αυτό συμβαίνει χρόνια
Κάνεις λάθος, οι ίδιοι άνθρωποι είναι.
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Απλά "βολεύει" (δεν ξέρω ποιά άλλη λέξη να χρησιμοποιήσω) αυτή η ανάγνωση και αυτό δεν είναι καλό ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Έγινε φιλαράκι καλή συνέχεια. Τεράστια η προσφορά σου στη συζήτηση.burbu έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 20:34 Δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει το που τον πήρε και που τον έφτασε
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
τα πολλα λογια ειναι φτωχεια. Ιβαν δειξε τα λεφτα και ξεκινα. σε εχουμε προτεραιοτητα αλλα αργησες. παρολα αυτα εχεις παλι ευκαιρια να προχωρησουμε μαζι γιατι αναγνωριζουμε το εργο σου
η δικαιολογια οτι πρεπει να κοστολογηθει επακριβως το εργο δεν ειναι λογικη .
το ζουμι ειναι οτι δεν πρεπει να ...
η δικαιολογια οτι πρεπει να κοστολογηθει επακριβως το εργο δεν ειναι λογικη .
το ζουμι ειναι οτι δεν πρεπει να ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιβαν 3 χρονια δεν αλλαξε ουτε κουκκιδα απο τις μακετες της populous, δεν ασχοληθηκε καν με αδειες, πουλαει σε χρονο ρεκορ οτι αξιζει, ηθελημενα δεν ανανεωσε τον καλυτερο παικτη της ομαδας. Επισης, καθε καλοκαιρι ταχα μου δεν βρισκει παικτες 2 μηνες αφου διαπραγματευτει (μια επειδη αλλιως τα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα εγώ να ρωτήσω πού ήταν το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της ΠΑΕ για το γήπεδο τόσα χρόνια ή θα με λιθοβολήσει κανένας;
Γιατί πριν την εμφάνιση Μυστακίδη είχαμε να ακούσουμε για τη Νέα Τούμπα 3-4 χρόνια.
Αδερφέ μου...
Ποιους ακους;
Τα....πνευματικα...παιδιά του κυρ Θανάση;
Ποιον πιστεύεις ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα εγώ να ρωτήσω πού ήταν το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της ΠΑΕ για το γήπεδο τόσα χρόνια ή θα με λιθοβολήσει κανένας;
Γιατί πριν την εμφάνιση Μυστακίδη είχαμε να ακούσουμε για τη Νέα Τούμπα 3-4 χρόνια.
Αυτό αυτό είναι στην καλύτερη περίπτωση απλώς μη σχετικό. Το θυμικο του οπαδού είναι ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ερώτημα είναι για ποιους.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Διορία Α.Σ. μέχρι τις 31/12 και αν η παε δεν δειξει την εγγυητική,να προχωρήσει με τον Μυστακίδη.Οι μεγαλοστομίες και το κρυφτούλι τελειωσαν.
Αυτα από εμενα στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Αυτα από εμενα στο συγκεκριμένο ζήτημα.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Εάν ο Σαββίδης έχει τα χρήματα για το γήπεδο γιατί δεν τα παρουσιάζει να τελειώνει η υπόθεση. Το ζήτημα της εγγύησης που ζήτησε ο ΑΣ δεν αναφέρεται καν. Μια ανακοίνωση πρόεδρος Εδεσσαϊκού...είπαμε, μας είπατε και μετά εμείς είπαμε και μετά είπατε εσείς. Τι ξεφτιλικια είναι αυτά. Στην τελική τι ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;
20 χρονια χωρις γηπεδο ηταν. Ο ΑΣ κανει οτι κανει για να σιγουρεψει ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν κατάλαβα γιατί η ΠΑΕ και συγκεκριμένα ο Σαββίδης που όπως έχετε δει στηρίζω, βγάζει προς τα έξω τς πρακτικά ΕΝΌΣ ΔΣ που ουσιαστικά ήταν καλεσμένος, όταν η τελική ανακοίνωση λέει ξεκάθαρα ότι ο ΑΣ δίνεις προτεραιότητα στον Ιβάν Σαββίδη να καταβάλει όλες τις εγγυήσεις. Επειδή λένε ότι το έργο δεν ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω τι μπορεί να προσφέρει και τι θα προσφέρει στο μέλλον ο Τέλης.
Προς το παρόν την έχει γαμήσει την ομάδα σε χρονιά επετειακή. Τα πρώτα δείγματα αποδείχθηκαν δήγματα.
Κανενας Μυστακιδης δε φταιει. Αυτος ειπε θελω να φτιαξω το γηπεδο οριστε τα λεφτακια μου.
Οι χειρισμοι ΑΣ και Ιβαν ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Και τελικά που καταλήγουμε; Γιατί αν δεις την κατάληξη και προχωρήσεις προς τα πίσω, μπορείς να βγάλεις διάφορα συμπεράσματα.
Γήπεδο γιοκ. Με ευθύνη του ΑΣ. Έτσι ισχυρίζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έπεσαν οι μάσκες λένε. Οκ έπεσαν θα πω και εγώ.
Τρία χρόνια που δεν προχώρησε το γήπεδο; Ποιος ευθύνονταν ...
Γήπεδο γιοκ. Με ευθύνη του ΑΣ. Έτσι ισχυρίζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έπεσαν οι μάσκες λένε. Οκ έπεσαν θα πω και εγώ.
Τρία χρόνια που δεν προχώρησε το γήπεδο; Ποιος ευθύνονταν ...