Η αναζήτηση βρήκε 54 εγγραφές
- Δευ 04 Αύγ 2025, 10:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Το ιδανικο σεναριο στην θεση του φορ (και μισθολογικα, που δε ξερω τι εχετε παθει και σας απασχολει τοσο πολυ) ειναι να ερθει ο Γιακουμακης, να παιρνει απο εμας ενα ποσο πανω κατω ιδιο με το συμβολαιο του Τσαλοφ. Ο Τσαλοφ να αποχωρήσει ειτε με πωληση ειτε με δανεισμο τον Αυγουστο και να φερεις ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 07:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Tahirovic πήρε μεταγραφή τον Μάρτιο στην Brodby αντί 2,75 εκατομμυρίων ευρώ! Με Bove δεν νομίζω να ασχοληθούμε μιας και είναι γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Σήμερα σου έδειξε ο Razvan με αλλαγές Μύθου & Shoretire σε ευρωπαϊκό αγώνα που είμαστε με την πλάτη στον τοίχο για μία ακόμα φορά πως έχεις αφήσει για ακόμα μια χρονιά την ομάδα γυμνή.
Όταν απαιτείς από κάποιον να "πεθάνει" στο γήπεδο πρέπει πρώτα να του δώσεις εφόδια και όχι αέρα κοπανιστό. Ελπίζω ...
Όταν απαιτείς από κάποιον να "πεθάνει" στο γήπεδο πρέπει πρώτα να του δώσεις εφόδια και όχι αέρα κοπανιστό. Ελπίζω ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
μπορεί έστω ένας να μου εξηγήσει υπεύθυνα, τι άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και μπόρεσε ο ιβάν σήμερα να είναι στο γήπεδο;
για να καταλάβουμε και τι τον κρατούσε μακριά τόσον καιρό
αν γίνεται, χωρίς ειρωνίες και σαρκασμούς
Τώρα υπάρχει απειλή ( Μυστακίδης) ενώ πρίν ο χαρταετός ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι, ρεαλιστικά σκεπτόμενος, θέλω έναν παίχτη 1,5 επίπεδο πάνω από τον υπεραγαπημένο μου τον Στέφανο τον Σβάμπ. Και ει δυνατόν να έχει παρεμφερή προσωπικότητα. Κι ας είναι και 26, 27, 28. Κι ας δοθούν μόνο 3 ή 4 εκατομμύρια στην ομάδα του. Δε θα χαλαστώ ούτε στο ελάχιστο.
Σαν να ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Έστω και μακάρι ότι ισχύει του Ζαφείρη.
Έχοντας καταφέρει με όποιον τρόπο και αν έγινε να κρατήσουμε τον Ντελια... Καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι αυτό για το μέλλον της ομάδας;
Ο επόμενος Τζολης για παράδειγμα, δε θα θέλει να φύγει σαν τρελός με μισή σεζόν αλλά θα θέλει να καθιερωθεί στον ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μπράβο στην ομάδα για την πρόκριση. Τεράστιος Pavlenka.Μεγάλη υπόθεση να έχεις τερματοφύλακα κλάσης. Ο Kenny ακούραστο σκυλί του πολέμου. Ο Χατσίδης η αλλαγή που ξεκλείδωσε την πρόκριση με το κλέψιμο και την ασίστ του. Ο Μύθου πολλές κερδισμένες μονομαχίες, έδωσε νεύρο και ένταση στην ομάδα. Πιστεύω ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Ηθελα να αποκλειστουν οι πρασινοι.
Για άλλη μια φορά γέννησαν και τα κοκόρια τους.
Εκτός αποστολής οι τέσσερις καλύτεροι παίκτες των Ουκρανών, επαναληπτικός σε ουδέτερο,με δέκα παίκτες οι Ουκρανοί για μια ώρα και χωρίς προπονητή στον πάγκο στην παράταση.
Κερασάκι στην τούρτα ο "τελειωμένος ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Κι εγώ κυρίως γιατί δεν αντέχω τα σάλια στο σιχαμερό βαζελοσάιτ