Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Developer4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από Developer4 »

paokspren έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 13:16 Υπάρχουν συμφωνίες και συμφωνίες. Το να συμφωνήσει ο παίκτης ότι δεν έχει πρόβλημα να έρθει δανεικός αν τα βρούμε με την Γουέστ Χαμ δε σημαίνει ότι θα πάει να μαλώνει όπως ο Ζαφείρης ή ότι θα χαρίσει 1εκ ευρώ όπως ο Γιακουμάκης.

Είναι εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση ο Μαυροπάνος, καθώς άνετα μπορεί να καταλήξει σε καμιά Ρόμα ή Βιγιαρεάλ, και ακόμα κι αν παίξει επιστροφή Ελλάδα φοβάμαι ότι θα μείνουμε με το πουλί στο χέρι καθώς ο γαύρος λόγω Ν.Φόρεστ έχει πλεονέκτημα.

Αυτό φυσικά δείχνει και την αξία του παίκτη. Αλλά δεν το θεωρώ ρεαλιστικό.
Kαλά τα λες... Επίσης περίπτωση από περίπτωση έχει διαφορά... Υπό νορμάλ συνθήκες δε θα μπορούσαμε καν να προσεγγίσουμε τον Μαυροπάνο πχ... Το ότι μπορούμε είναι συνδυασμός πραγμάτων, κάποιων καλών που προφανώς γίνονται από τους ανθρώπους που τρέχουν τις υποθέσεις αλλά και συγκυριών την κατάλληλη στιγμή (δεν υπολογίζεται από West Ham και είναι χρονιά Μουντιάλ).

Πραγματικά ΜΑΚΑΡΙ να μπορούσε να προχωρήσει... Μιλάμε για ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ στα μετόπισθεν, οχι μαλακίες...
These users thanked the author Developer4 for the post:
paokspren
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πιστεύω για χαφ θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Δευτέρα, καθώς μέχρι τότε θα έχει κλείσει και το ενδεχόμενο αν έρθει από τώρα ο Ζαφείρης.

Για στόπερ αν κυνηγάμε Μαυροπάνο, μπορεί να τραβήξει και μέχρι τέλους.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Λένε ότι έχουν έτοιμο αυτόν από τον Άγιαξ.
Καλή περίπτωση, μοντέρνο χαφ.
These users thanked the author makispaspartou for the post:
Outsider1926
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Πολυ ωραιο χαφ ...μ αρεσει αρκετα...αλλα τι πειραζει να τν κλεισουν απο τωρα κ αν ερθει κ ο Ζαφ ακομα καλυτερα!!??!!
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
Outsider1926
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Αυτο το "λενε" καλο θα ηταν να διευκιρνίζεται λιγο παραπανω θα πω εγω.

Ποιοι λενε οτι εχουμε συμφωνησει με τον Μαυροπανο και ποιοι λενε οτι εχουμε συμφωνημενο τον παικτη του Αγιαξ;
These users thanked the author DimitrisS for the post:
tsario73
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Σωστος ο συνονοματος..
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Είναι τόσο καλός αυτός;

Εμένα δεν με εντυπωσίασε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

DimitrisS έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 13:24 Αυτο το "λενε" καλο θα ηταν να διευκιρνίζεται λιγο παραπανω θα πω εγω.

Ποιοι λενε οτι εχουμε συμφωνησει με τον Μαυροπανο και ποιοι λενε οτι εχουμε συμφωνημενο τον παικτη του Αγιαξ;
Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

paokspren έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 13:16 Υπάρχουν συμφωνίες και συμφωνίες. Το να συμφωνήσει ο παίκτης ότι δεν έχει πρόβλημα να έρθει δανεικός αν τα βρούμε με την Γουέστ Χαμ δε σημαίνει ότι θα πάει να μαλώνει όπως ο Ζαφείρης ή ότι θα χαρίσει 1εκ ευρώ όπως ο Γιακουμάκης.

Είναι εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση ο Μαυροπάνος, καθώς άνετα μπορεί να καταλήξει σε καμιά Ρόμα ή Βιγιαρεάλ, και ακόμα κι αν παίξει επιστροφή Ελλάδα φοβάμαι ότι θα μείνουμε με το πουλί στο χέρι καθώς ο γαύρος λόγω Ν.Φόρεστ έχει πλεονέκτημα.

Αυτό φυσικά δείχνει και την αξία του παίκτη. Αλλά δεν το θεωρώ ρεαλιστικό.
Συμφωνώ σε όλα, απλά να πω ότι αυτό με Γάβρο-Φόρεστ έχει τελειώσει γιατί απαγορεύτηκαν οι δανεισμοί εντός του ίδιου γκρουπ ομάδων.
Outsider1926

Δημοσίευση από Outsider1926 »

boogeyman77 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 11:40
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 11:08 Θεωρώ πάντως ότι για αμυντικό πρέπει να κινηθούμε για έναν αρκετά ταχύ παίκτη. Η ομάδα συχνά ανεβάζει πολύ ψηλά τα μπακ της και αφήνει χώρους στον αντίπαλο να χτυπήσει με βαθιές μπαλιές. Θα μας βοηθούσε πολύ κάποιος που να είχε τα αθλητικά προσόντα να καθαρίζει αυτές τις μπαλιές πριν προλάβουν οι αντίπαλοι να φτάσουν πρώτοι στην μπάλα. Για ικανότητα με την μπάλα στα πόδια δεν το συζητάω, αυτό είναι εκ των ουκ άνευ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Προσωπική μου γνώμη πως αυτή την στιγμή που μιλάμε ουσιαστικά έχουμε δύο στόπερ οι οποίοι καλοί και σημαντικοί παίκτες και οι δύο αλλά αν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό δεν μπορείς να τους θεωρείς βασικούς και αναντικατάστατους.
Παίκτης Lovren δεν υπάρχει ενώ ο Μπαταούλας που έχει φοβερά στοιχεία θέλει ακόμα δουλειά.
Επομένως θέλεις δύο στόπερ με διαφορετικά χαρακτηριστικά ώστε να έχεις πλήρη γραμμή πρωταθλητισμού. Έναν μπαλάτο που θα κάνει παιχνίδι από πίσω τύπου Contreras και έναν υψηλόσωμο και πιο σκληροτράχηλο ώστε να μην κάνουν πάρτι στην περιοχή μας. Χαρακτηριστικό το γκολ που φάγαμε χθές και πολλά πέρσι κάποια εκ των οποίων έπαιζαν βόλεϊ στην περιοχή μας.
Γιατί ο Κουλιεράκης ήταν έτοιμος; Το ένα τσαφ μετά το άλλο έκανε την πρώτη σεζόν. Ο Μπαταούλας μια χαρά μπορεί να σταθεί...
Outsider1926

Δημοσίευση από Outsider1926 »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 11:47 @Outsider1926

Χωρίς να τρελαίνομαι για το δίδυμο αυτό, δεν μου φαίνεται τόσο τραγικό. Σίγουρα θέλω κάτι καλύτερο, αλλά πιστεύω ότι η ζημιά έχει γίνει πριν να φτάσει η μπάλα στον χώρο ευθύνης τους. Για Μαυροπάνο δεν το συζητάμε αν συνιστά αναβάθμιση, σε κάνει φαβορί μια τέτοια κίνηση.
Για Μπαταούλα δεν έχω ακούσει τα καλύτερα, κι αυτά από άτομο που ξέρει. Αλλά ας ελπίσουμε να κάνει άλματα προόδου.

@black death

Οι πάσες που αναφέρεις είναι απέναντι σε πιο σετ άμυνα και αφορούν όπως σωστά λες κυρίως τα χαφ. Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, απλά αναφερόμουν κυρίως στις αντεπιθέσεις όταν είμαστε πολύ ψηλά στο γήπεδο. Επιθετικό στόπερ δεν ξέρω αν θέλω, γιατί πάλι προϋποθέτει όπως ζητάω ένα πολύ γρήγορο παρτενέρ να λειτουργεί ως σκούπα αν ο πρώτος αποτύχει. Κι αυτό σημαίνει ότι θα πάμε για 2 παίκτες, που 22/8 είναι απίθανο.

@boogeyman77

Θεωρώ πως αυτό το δίδυμο που λες είναι μιας άλλης εποχής. Πλέον πρέπει και οι δυο να προωθούν την μπάλα, ενώ το πολύ ψηλός που καθαρίζει δεν ταιριάζει τόσο σε ομάδα που παίζει ψηλά όπως εμείς. Ο Μιχαηλίδης μου αρέσει ως δεύτερος, κι ο Κεντζιόρα το ίδιο. Απλά θέλεις δίπλα τους έναν πολύ πιο επιδραστικό παίκτη.
Τη γνώμη μου λέω, από όσα έχω δει, ο Μπαταούλας έχει τοπ επιπέδου στοιχεία, λίγο με τη μπάλα υστερεί.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Καλά κάνεις και την λες ρε συ, απλά σου μεταφέρω μια πληροφορία που μοιράστηκαν μαζί μου. Μακάρι να κάνουν λάθος, εννοείται.
Άβαταρ μέλους
kormi

Δημοσίευση από kormi »

Δηλαδή κοιτάμε τα 3 χαφ που έχουμε και δεν μας κάνει το χαφακι του Άγιαξ;;;
Φερ'τον και γρήγορα και Ζαφείρη και Μαυροπανο και τον Τσαλοφ στειλτον πίσω!
Στόχος ήταν αρχικά να έχουμε Ευρώπη και τώρα θα γίνει ένα rebuild με προσθήκες φέτος τουλάχιστον στα χαρτιά πιο προσεγμένες και καλύτερες!
ΠΦΟΠ...
Θα χρειαστεί χρόνο το μονταρισμα αλλά όταν φορμαριστουν δεν θα πιάνονται ούτε με λάσο!
These users thanked the author kormi for the post (total 2):
PAOKevolution, paok apo epilogi
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Dimitrisou έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 12:26
panpangr77 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 11:39 Στα χαρτιά αλλα πιστευω θα αποδειχτεί, οι μεταγραφές θα βγουν όλες φετος . Η αποδοση της ομαδας ειναι φυσιολογική .Χθες ελειπαν απο μπροστα , ο Ταισον,ο Ντεσποντοφ ,ο Πελκας ,ο Σορετιρε. Δεν ειναι ετοιμος ο Ιβανουσεκ και γι αυτο παιζει δεκάρι και 60 λεπτα ,δεν ειναι ετοιμος ο Γιακουμακης ,ειχαν κιτρινη κάρτα ο Ντελιας με τον Οζντοεφ ,αρα ουτε να πιεσουν δεν μπορουσαν. Εφαγες ενα γκολ απο ανυρπακτο φαουλ και ισως να ήταν και οφσαιντ στην αρχη της φάσης απο το βολέ . Λέω να χαλάρωσουμε να περιμενουμε τι θα γίνει μεχρι το τελος της μεταγραφικης περιοδου και μετα να βγάλουμε συμπερασματα(μπηκε ο Κουβεντιδης μέσα μου).
Η ομάδα μεχρι την διακοπη θα ειναι χάλια .
Εχουμε 10 με 11 μέρες να παρουμε ενα χαφ και ενα στοπερ και να δουμε αν θα πάρουμε και σεντερ φορ.
Μεχρι τοτε εχουμε 2 αγωνες πρωταθλήματος στην Τουμπα και το ευρωπαικο.
Όχι ήρθε το τέλος πέφτουμε ..
Το έχουμε ποιοτική ομάδα με το έκτρωμα που είδαμε ( και ) χθές και την ειρωνεία ( για να μην πω κάτι άλλο) που γράφεις δεν έχουν καμμία μεταξύ τους σχέση.
black death

Δημοσίευση από black death »

Αυτος ο φιτζιμ για 8αρι ερχεται ή θα καταλαβουμε μετα οτι είναι γεννημενος 10αρι κι αυτος; Βραζιλια '70 θα γινουμε, θα παιζουμε με 5 δεκαρια.
Τσαβι σιμονς θυμιζει παντως.
These users thanked the author black death for the post:
soigol
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”