Η αναζήτηση βρήκε 54 εγγραφές

Return

από boogeyman77
Δευ 14 Ιούλ 2025, 15:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Ελπιζω να κανει λαθος.
Εντελως διαφορετικοι παικτες

Πάντως του βγάζω το καπέλο γιατί μπορεί να λέει μαλακίες, αλλά τις λέει με μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Δλδ εσείς είδατε τον ουρμπανσκι και είπατε αυτόν θα τον έβαζε ο Λουτσεσκου στα αμυντικά χαφ;
100% θα έπαιζε δεκαρι και ...
από boogeyman77
Τρί 15 Ιούλ 2025, 15:52
Jump to forum
Jump to topic

Το ενδιαφερον της Μπενφικα ( αν ισχυει ) ειναι χοντρο...Τη Στουτγκαρδη δεν τη φοβαμαι οτι θα μας παρει τν Ντελια...Την Μπενφικα ομως τη φοβαμαι πολυ...

Εγώ καμμιά Benfica και καμμιά Stuttgart δεν φοβάμαι.
Τον Ιβάν φοβάμαι που μην κάνοντας την απλή κίνηση να ανανεώσει τον Ντελια ( ο οποίος το ...
από boogeyman77
Τρί 15 Ιούλ 2025, 18:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Αν πω ότι μου άρεσε.... ψέμματα θα πω.
Περίμενα κάτι το ιδιαίτερο για τα 100 χρόνια.
Τεσπά....ας σπέρνει η ομάδα κι ας φοράει και ρόζ με δαντέλα :mrgreen:
από boogeyman77
Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί? τους αδικείς?? Φέρανε ένα παίχτη σαν το Σαματα που μας έφερε με τη σειρά του πρωτάθλημα και παρόλα αυτά έφαγε τρελό κράξιμο...Σίγουρα δε θέλουν να ξαναγίνει κάτι τέτοιο...

Εντάξει παραγινε το αστείο πλέον. Ποιός Samatta έφερε πρωτάθλημα; Επειδή ήταν ένας από τους 30 ποδοσφαιριστές της ...
από boogeyman77
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 15:34
Jump to forum
Jump to topic

θυμαστε που ζαχαρωνα ενα MG τον χειμωνα?

πάπαλα το ΜG,κατι αλλο σε σπορ εχει?
μου αρεσει η επιθετικη οδηγηση,ας ειναι και MD

https://www.transfermarkt.com/marvin-ducksch/profil/spieler/125103

Αν ήταν να φέρουμε αυτόν γιατί δεν πήραμε Selke που είναι ίδιο στυλ παίκτες,ήταν ελεύθερος και ...
από boogeyman77
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 22:32
Jump to forum
Jump to topic

@renegade

Μα ήδη φαίνεται ότι η ομάδα ανοίγει χώρο για Μύθου και Μπαταούλα σαν 3ο φορ και 4ο-5ο στόπερ, οποιεσδήποτε συζητήσεις για μεταγραφές για αυτούς τους ρόλους έχουν παγώσει.

Με Χατσίδη και Μπαλντέ είναι πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί παίζουν σε μια πολύ γεμάτη γραμμή, ότι ο Σορετίρε ...
από boogeyman77
Τρί 22 Ιούλ 2025, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Ο μεγαλύτερος μύθος που γράφεται εδώ μέσα και συντηρείται χρόνια τώρα, είναι ότι ο Λουτσεσκου δεν θέλει φορ σκόρερ.

Γιατι μυθος;
Οταν αναζητας πρωτα αλλα χαρακτηριστικα, οπως πιεση, συνδυαστικο παιχνιδι κτλ σε σχεση με τα νουμερα και τα τελειωματα, αυτο εννοουμε.
Αυτο δειχνουν και οι ...
από boogeyman77
Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

AntreasG4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 02:25 αντε να παίρνει σειρά και ο Μουργκ
Ευκαιρία τώρα που διασταυρωθηκαμε με Αυστριακούς να τον κάνουμε πάσα αλλά μετά τα μεταξύ μας παιχνίδια
από boogeyman77
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Έφυγε και ο ΚΚ να βγει να κάνει μια ξεκάθαρη τοποθέτηση «βρείτε επενδυτή για την ανανέωση του Ντελια» και μετά να πάρει το φταίξιμο που δεν κατάλαβε καλά ο κόσμος

Πλέον δεν μοιάζει τίποτα τυχαίο και τίποτα να είναι σύμπτωση. Ούτε η άρον άρον πώληση Kotarski, ούτε τα σκηνικά με Lucescu, ούτε η ...
από boogeyman77
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:37
Jump to forum
Jump to topic

εγώ τώρα θα πω κάτι προφητικό που μου χει κολλήσει στο μυαλό, αλλά εύχομαι να βγω λάθος

δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα με αυτήν τη διοίκηση

πιστεύω ότι δεν αργεί η οριστική ρήξη της με τον κόσμο του ΠΑΟΚ και είμαι πεπεισμένος ότι όταν γίνει αυτό, θα δυσκολευτούμε πολύ να απαλλαγούμε

Αν ...
από boogeyman77
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:32
Jump to forum
Jump to topic

Ειλικρινά έχω ξενερώσει αφάνταστα με όλα αυτά που γίνονται εδώ και καιρό. Δέχομαι τα πάντα αλλά τσινάω άσχημα όταν βλέπω ότι κάποιος με θεωρεί χαπατο. Και δεν είναι η πρώτη φορά.
Μία το ffp που επηρεάζει και τρομάζει μόνο την ομάδα μας,μια ο πόλεμος που την μόνη επένδυση που αποτρέπει είναι αυτή που ...
από boogeyman77
Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Ο κολκας λεει οτι ο "εκλεκτος" ειναι ο Τσε/κε/σεντιρα...

Αν ισχυει, καμια ελπιδα προοδου και επενδυσης. Για γελια.

Μετά την "ηρωική" παρέμβαση Ιβάν και την αποτροπή τελευταία στιγμή για δεύτερη φορά της μεταγραφής Ντελια εξασφάλισαν χρόνο, χρήμα & αφήγημα ώστε να μας σερβίρουν πιο εύπεπτα τον ...
από boogeyman77
Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Azrael έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:06 Ειδα και εγω τα highlights του σκουληκιου για να δω πως τα καταφερανε παλι.

Για 5αρα ηταν ο Πρωταθλητης Halloween.Τυχεροι σταθηκαν. Καθολου ευκολη δουλεια δεν θα εχουν στον 2ο αγωνα.
Έπνιξε και το κοράκι το γκολ των Αρμένιων στα πρώτα λεπτά που χωρίς να το πολύψάξω μια χαρά onside μου φάνηκε.
από boogeyman77
Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Επίσης ο Σαμπρακος λέει και πως τα 20 εκατομμύρια τα έχουμε υπολογισμένα στην χρόνια στον προϋπολογισμό και πως δεν βγαίνει αλλιώς φέτος. Συγγνώμη αλλα πρέπει να μας περνάνε για πολύ ηλίθιους

Ε να πουλήσουμε δύο τρείς ακόμα ρε Σαμπρακο μπας και πιάσουμε τα 100 εκατομμύρια έσοδα για το 2025 και ...
από boogeyman77
Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

WeWillRockYou έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:08 Εικόνα
Η μαύρη πρέπει να είναι εμπνευσμένη από εδώ
Έκλασε η Adidas και βγήκε η Macron....