Η αναζήτηση βρήκε 98 εγγραφές
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Πως θα σας φαινοταν ο Κουτσιας τον Ιανουάριο για μια πληρη Ελληνική Επιθετική Γραμμή?
Βάζει γκολ, πιέζει και τρέχει όπως θέλει ο Λουτσεσκου, δημιουργεί φασεις, και μπορεί να παίξει και αριστερά πίσω από αλλο φορ.
Θα είναι στην Ελβετία μέχρι τον Ιανουάριο. Έχουν βέβαια και τη ρήτρα να τον ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι σχετικά με το συμβόλαιο του και μη ανανέωση του από πλευράς του παίκτη φημολογείται
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 15:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκλεισε Μπρεστ για 2,5 https://www.transfermarkt.gr/joris-chotard/profil/spieler/624037
με 2,4 βλεπω οτι εκλεισε,ενα τριαρι ζητουσαν απο μας
οταν δεν παιρνεις 23χρονο Γαλλο που ερχοταν σε μας
και τελειωνει του Οζντοεφ του χρονου
και ξανα μανα θα ψαχνουμε και θα φερουμε τελευταια ωρα καποιον ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 32. Greg Taylor
Πρώτη του εμφάνιση δε,αποθαρρυντική για εμένα δε.Περίμενα να δώ έναν παίκτη που να δικαιολογεί την παρουσία του στην Celtic επί μία εξαετία και αντί αυτού είδα έναν παίκτη που τον σημάδευαν οι χαμηλής ποιότητας αντίπαλοι και έναν κάποιο......Μούργο να μην μπορεί να τον πιάσει ούτε με λάσο! Επιθετικά ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Αυτό που μου άρεσε στην ολιγόλεπτη συμμετοχή του είναι πως αναζητά την επαφή με τους αντιπάλους και ξέρει να τοποθετείται. Αυτά δηλαδή που λείπουν από τον Chalov. Πιστεύω ότι θα είναι θέμα χρόνου να έρθουν και τα γκολ
- Δευ 25 Αύγ 2025, 00:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Παίκτης μανούλα στο να "ξεκλειδώνει" ματσάκια σαν αυτό που παρήλθε. Απαραίτητος σε κάθε προπονητή και ομάδα. Ωραίο σεντερφορίσιο γκολ και γενικά πολύ διάθεση.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ο Ταρέμι είναι ό,τι ακριβώς θέλω προσωπικά. Γκολτζής, μαχητής, δεν υστερεί πουθενά, με προσωπικότητα. Ελπίζω να μην πωληθεί ο Ιωαννίδης στον Παναθηναϊκό και πάρουν αυτόν. Είναι πολύ καλός φορ και ανεβαίνουν επίπεδο. Προχθές το συζητούσαμε εδώ μέσα και έλεγα ότι είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται ο ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 11:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Stulic που ακούστηκε στο φόρουμ ως μεταγραφική φήμη με 5 εκατομμύρια στην Lecce
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.facebook.com/watch/?v=1541315596544078
ενα προσφατο βιντεο με τον Πουερτα,απο χαιλαιτς μαρκαρισματων και πιεσης.
Μου αρεσει,φαινεται ενας πιο δυναμικος Νταντας.
Εμένα στα δικά μου μάτια μοιάζει ένας πιο ποιοτικός Augusto. Επίσης μου έκανε θετική εντύπωση ότι έχει τεχνικά & δυνατά ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ομάδα να την πιείς στο ποτήρι σήμερα. Πραγματικά δεν χόρταινα να βλέπω τον αγώνα.Δεν υστέρησε ουδείς και πλην του δοκαριού ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε σε κανένα σημείο του αγώνα.
Πολύ βελτιωμένος Kenny που ανεβοκατέβαινε ασταμάτητα την γραμμή και μας έδειξε και ότι ίσως τον αδικούμε για τα ...
Πολύ βελτιωμένος Kenny που ανεβοκατέβαινε ασταμάτητα την γραμμή και μας έδειξε και ότι ίσως τον αδικούμε για τα ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ατρομητος 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αγχωτική νίκη και όλα ευτυχώς καλά στο τέλος.
Ανεβασμένη η ομάδα συγκριτικά με τον αγώνα με ΑΕΛ αλλά λίγο οι κακές αποφάσεις στην τελική, λίγο η απουσία του Ντέλια έφερε αυτή την δύσκολη επικράτηση. Game changer και MVP που μόλις μπήκε το πήρε πάνω του ο Πελκίνιο. Πολύ καλοί Despodov & Sastre ...
Ανεβασμένη η ομάδα συγκριτικά με τον αγώνα με ΑΕΛ αλλά λίγο οι κακές αποφάσεις στην τελική, λίγο η απουσία του Ντέλια έφερε αυτή την δύσκολη επικράτηση. Game changer και MVP που μόλις μπήκε το πήρε πάνω του ο Πελκίνιο. Πολύ καλοί Despodov & Sastre ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ατρομητος 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ο Καμαρά παίζει συνεχώς με ενοχλήσεις για αυτό δεν ξεκινάει φέτος ...με 2,5 χαφ πηγαίναμε μέχρι τώρα αλλά θεωρούσαν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και θα ξεπεραστεί...το έγραψε και η forza της περασμένης Παρασκευής
Ελπίζω να είναι επιπόλαιος ο τραυματισμός γιατί αλλιώς βλέπω να ψάχνουμε κι άλλο χαφ ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
Τι μαλακιες είναι πάλι αυτές με το κύπελλο ;
Τι έχουν οι διπλοί ή μόνοι νοκ-άουτ αγώνες;
Που πήγε ο θεσμός των εκπλήξεων;;
Εδω βγηκε η Γ Εθνικη και οι κυπελλουχοι των τοπικων.. Αν το κυπελλο δεν γινει σαν την Αγγλια τοτε θα μαλακιζομαστε καθε χρονο. Πονταρω ηδη οτι στις πρωτες 5 ομαδες θα ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 08:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Άσε ρε πονηρέ. Άντε στα νέα της γειτονιάς να δείς αν πήρατε Χυνέμεθ και αν πούλησε κανένα λαμπούμπου ο σχιστομάτης από τα temuProGrammerG4 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:41 Μαρέσει η λογική της μεταγραφής από ΟΦΗ, λίγες μέρες πριν το μεταξύ μας εκτός που δεν το κερδίζουμε σχεδόν ποτέ.
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλός παίκτης. Δεν νομίζω ότι είναι για τον Β.
Αρχικά για τον ΠΑΟΚ Β και αν - ευχής έργον - μας βγεί θα ανέβει στην πρώτη ομάδα.
Μεταγραφή ότι και να γίνει τελικά στην σωστή κατεύθυνση όπως και αυτή των Balde, Haruna,Prince,Ikobong, Παπαστυλιανού,Biasotto, Γραββάνης
18αρηδες που αν σου βγούνε ...