Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
xrisitsapa

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Επειδη θεωρω οτι ο Τσαλοφ καλως ή κακως δυακολα θα προσφερει, ειπα να προτεινω κατι ρεαλιστικο και που μπορει να σου βγει.
Αυτη τη στιγμη το να περιμενεις καλυτερο φορ απο το Γιακουμακη, που θα δεχτει να μην παιζει Ευρωπη, ειναι το λιγοτερο ουτοπικο
These users thanked the author xrisitsapa for the post:
embuji
dev

Δημοσίευση από dev »

πετρωτος ειπε οτι κοιτανε και απο εσωτερικη αγορα
dev

Δημοσίευση από dev »

MacTiger έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 21:42 Σαλσεδο από ΟΦΗ σας κάνει;
ειναι και απο την ιδια εταιρια που ψωνιζουμε
hariskastoria

Δημοσίευση από hariskastoria »

Αυτος ο Σαλσεντο στα 17 του ηταν wonderkid...
Πως καταντησε να παιζει στον ΟΦΗ στα 23 του? Παντως παιζει φορ και ολες τις θεσεις πισω απο τον φορ.
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

delos15 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:25
MagdiTolba έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:22 Ναι παοκ β
Στο τρανσφερμαρκτ τον έχει ακόμη στην Μινσκ. Για αυτό ρωτάω
Ναι, δεν έχουν πέσει υπογραφές. Αλλά γιατί να χαλάσει? 350 Κ κ 10% μεταπώληση δινουμε
These users thanked the author MagdiTolba for the post:
delos15
embuji

Δημοσίευση από embuji »

xrisitsapa έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:29 Επειδη θεωρω οτι ο Τσαλοφ καλως ή κακως δυακολα θα προσφερει, ειπα να προτεινω κατι ρεαλιστικο και που μπορει να σου βγει.
Αυτη τη στιγμη το να περιμενεις καλυτερο φορ απο το Γιακουμακη, που θα δεχτει να μην παιζει Ευρωπη, ειναι το λιγοτερο ουτοπικο
Καταλαβαινω την λογικη αλλα θα σε βαλω σε ενα τρυπακι.

Λεμε εδω φερε σαλσεδους τετειδες κλπ, αλλα αμα στραβωσει η παρτιδα μετα μας φταιει η διοικηση που δεν εφερε στον λουτσεσκου τους παικταραδες αλλα εμεις οι ιδιοι ριχνουμε τον πηχη στο τι πρεπει να φερει η ομαδα.

Απο την αλλην ειναι ατομα οπως πχ εγω που κραζω τον λουτσεσκου στους μπουλκουμεδες και την ακουω απο συμφορουμιτες γιατι ε αυτους εχει. Ναι αλλα ειμαι εδω και λεω τωρα που πρεπει να ερθουν οι καλοι παικτες να ερθουν. Και να μην συμβιβαζομαι με μετριατζες που δε θα μου κανουν την δουλεια. ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΟΚ. Παω για να σηκωσω οτι σηκωνεται. Ποιος τετεϊ της Κηφισιας εχει δουλεια στο ροστερ μου.

Βλεπεις πως αυτα ειναι 2 λογικες που αντικρουονται; Εγω προσωπικα ασπαζομαι την δευτερη λογικη. Εχω απαιτησεις να ερθουν παικταραδες και οχι συμβιβαστικες μετριατζες ωστε να ξερω οτι ο προπονητης μου εχει τα εφοδια και αν τα κανει σκατα να του την πω οτι δε κανει σωστα την δουλεια του. Και αν η ΠΑΕ δυσκολευεται, προβλημα της να κοψει τον λοκω της να τους φερει. Γιαυτο ειναι εκει και πληρωνονται αδρα τοσα στελεχη.
xrisitsapa

Δε διαφωνω καθολου.
Απλα επειδη και ο Μυθου φαινεται οτι ακομα θελει δουλεια, ενας στυλ Σαλσεδο- Τετει σαν 2ο- 3ος ισως να ηταν πιο χρησιμος στο να ξεκουρασει τον Γιακουμακη
Άβαταρ μέλους
ProGrammerG4

Δημοσίευση από ProGrammerG4 »

Μαρέσει η λογική της μεταγραφής από ΟΦΗ, λίγες μέρες πριν το μεταξύ μας εκτός που δεν το κερδίζουμε σχεδόν ποτέ.
hariskastoria

Δημοσίευση από hariskastoria »

Εχεις κανενας σαφη εικονα του από τον ΟΦΗ? Τι λεει σαν παιχτης? Την παταει και πέφτει ή την κολλαει στο ποδι?
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Εναν παικτη δε τον παιρνεις ομως ουτε για ενα εξαμηνο μεχρι τον γεναρη ουτε για μια σεζον. Θελουμε πραγματικη αναβαθμιση στο φορ. Το γκολ το πληρωνεις. Μην ξεχναμε οτι ο Γιακουμακης ειναι ΔΑΝΕΙΚΟΣ.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Διαβάζω αυτά τα ονόματα που γράφετε και η κατάθλιψη εισχωρεί ακόμα πιο βαθιά. Ο Νους που με τον γαύρο δεν πέρασε το κέντρο (χωρίς να παίζει αριστερό Μπακ αλλά εξτρέμ).
These users thanked the author vasgias for the post (total 2):
felix 4, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Μπορεί κάποιοι να το είχαν πάρει ειρωνικά, αλλά ο Τετέι ήταν μια χαρά λύση για 3ος φορ. Με καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, ταχυδύναμος , και πιο έτοιμος από τους μικρούς. Στα συν ότι δεν θα έπιανε θέση ξένου στην ευρωπαϊκή λίστα.
Τὠρα η λίστα δηλώθηκε και όποιον και να φέρουν θα παίζει μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Άρα είτε ξένος, είτε Έλληνας είναι το ίδιο και το αυτό.
Οι λύσεις είναι πλέον τέσσερις. Η κλασική λύση των δανεικών (φτάνει θα πω εγώ), οι ελεύθεροι που έχουν απομείνει και έχει 2-3 καλές περιπτώσεις στα 30 φεύγα, οι παίκτες που μπαίνουν στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου τους που τους φέρνεις με ελάχιστα λεφτά και τέλος οι εκ των έσω λύσεις.
Διαλέγουν και παίρνουν.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

dev έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:31 πετρωτος ειπε οτι κοιτανε και απο εσωτερικη αγορα
Καηκαμε. 1000 χρονια Μυθου. Ευτυχως βεβαια το ειπε ο Πετρωτος αρα δεν ισχυει
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
sakis_the_fraud, vasgias
xrisitsapa

Αυτη τη στιγμη μονο αν παρεις καποιον απο το ελλην. πρωταθλημα εχεις την ελπιδα να προσφερει χωρις να χαλασεις τα αποδυτηρια
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Αν ήταν να πάρουμε από το Ελληνικό πρωτάθλημα και μάλιστα τον Τετει που είναι και Ελληνας γιατί δεν το κάνανε προχθές να τον έχουμε και στην ευρωπαϊκή λίστα? Έτσι κι αλλιώς δεν θα έπιανε θέση ξένου.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
aivas19
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”