Ναι εννοείται και εγώ και θα πήγαινα με καμήλα μέχρι εκει....το λέω για τη φιλοδοξία που είπε ο φίλος, που έχουν ο περισσότεροι πλέον ποδοσφαιριστές μπορώ να πω και όχι μόνο ο μιτροβιτςsmoothcriminal1926 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 21:11
Να σου πω την αλήθεια με τέτοια λεφτα και εγω θα έσκαβα... Με τα χέρια μην σου πω...
Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ο Απετενοκ έκλεισε τελικά για τον ΠΑΟΚ Β; Ψάχνοντας την υπόθεση του μου άφησε ένα καλό feeling.
- MacTiger
- Επικοινωνία:
Σαλσεδο από ΟΦΗ σας κάνει;
- These users thanked the author MacTiger for the post (total 2):
- MagdiTolba, namisenoiazei
Καθάριος από Καμπανιακό?
- These users thanked the author Tolaros for the post (total 5):
- Developer4, pagotatzis, vasgias, aivas19, margas
-
Ο Μιτροβιτς έκανε μια επιλογή κακή κατά την άποψη μου. Θα έπρεπε να γυρίσει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο σε χρονιά Μουντιάλ.laska4 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 21:16Ναι εννοείται και εγώ και θα πήγαινα με καμήλα μέχρι εκει....το λέω για τη φιλοδοξία που είπε ο φίλος, που έχουν ο περισσότεροι πλέον ποδοσφαιριστές μπορώ να πω και όχι μόνο ο μιτροβιτςsmoothcriminal1926 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 21:11laska4 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 21:09
Αυτούς σε λίγο αν τους πουν να σκάβουν σε χρυσορυχεία με 60 εκ./έτος θα το κάνουν....
Να σου πω την αλήθεια με τέτοια λεφτα και εγω θα έσκαβα... Με τα χέρια μην σου πω...
Ο ΠΑΟΚ το έφτασε μέχρι εκεί που δεν έπαιρνε. Ο Γιώργης για την ακρίβεια.
Επειδή όμως η απόκτηση φορ είναι ανάγκη εκφρασμένη και από τον προπονητή εγώ περιμένω να δω ποδοσφαιρική λογική με την απόκτηση φορ έως 12/9.
Δεν θέλω να αποδειχθεί ότι όλο αυτό ήταν απλά μια τρέλα του Γιώργη
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- sakis_the_fraud
φιλε το γραφεις σοβαρα?γιατι απο χθες μου το ειπαν κανα 2 ατομα οτι αν δεν βρουν κατι πολυ καλο θα πανε και θα τον παρουν,ειναι λιγες οι πιθανοτητες να μην ερθει καθολου φορ ακουσα
-
Ας παρουν τον Τετει.
Για να ξεκουραζει Γιακουμακη μια χαρα ειναι
- These users thanked the author xrisitsapa for the post:
- Metagrafakias
- Unpsofable78
Τουλάχιστον αστείο να θεωρείς ότι η Ρειντζερς θα πάρει το πρωτάθλημα από την Σελτικ.Οχι ότι αποκλείεται αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Το rebalancing αφορά μόνο πρωταθλητριες. Γι αυτό και έγραψα πολύ πιθανό. Εξάλλου το μίνιμουμ ανεξαρτήτως πορείας είναι τα πλέι οφ.ProGrammerG4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 22:121) Τουλάχιστον αστείο το απευθειας ομίλους Τσαμπιονς Λιγκ μέσω πορείας. Η Ρειντζερς που είναι πρώτη στην συγκεκριμένη λίστα απέχει από εμάς 19.000 πόντουςUnpsofable78 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 22:05 Κοίτα να δεις
Από κει που λέγαμε ότι με ένα χαφ και ένα στόπερ θα έχουμε το καλύτερο και πληρέστερο ροστερ της ιστορίας μας, ξαφνικά επειδή δεν ήρθε το έξτρα φορ, κάνουν πάρτι οι ψηφιακοί δημιουργοί των sm, για το πόσο αποτυχημένη είναι η μεταγραφική περίοδος και θα παλεύουμε για την τέταρτη θέση.
Άσε που η πρώτη φορά η ΠΑΕ διερρευσε ότι θα κυνηγήσουν φορ μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου.
Γιατί; Γιατί πολύ απλά το πρωτάθλημα ακόμη και να μην κάνεις καλή Ευρωπαϊκή πορεία φέτος σε οδηγεί στα πλέι οφ του Τσαμπιονς λιγκ.
Αν πάλι κάνεις αξιοπρεπή Ευρωπαϊκή πορεία πολύ πιθανό απευθείας στους ομίλους Τσαμπιονς λιγκ.
Συνεχίστε να μας διασκεδαζετε.
2) Είναι επιτακτηκή ανάγκη να έρθει κι αλλος φορ μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου ώστε να υπάρξει ισορροπία στα φορ μεταξύ Ευρώπης και Πρωταθλήματος
Καλώς ήρθες κιόλας... Πάνω στην ώρα...
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- lkosmid
-
Κανείς τίποτα;delos15 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 21:23 Ο Απετενοκ έκλεισε τελικά για τον ΠΑΟΚ Β; Ψάχνοντας την υπόθεση του μου άφησε ένα καλό feeling.
-
-
Δεν υπάρχει κάποιο αριθμητικό κενό, δεν υπάρχει κάν καποιο κενό βασικά. Απλά ηθελαν ποιοτική αναβάθμηση, αυτά τα ονοματα δεν κολλάνε κάπουxrisitsapa έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:04 Ας παρουν τον Τετει.
- These users thanked the author Refused1337 for the post (total 2):
- sakis_the_fraud, zissos
Ποιος τετει και ποιος σαλσεδο ρε μαγκες σοβαρα μιλαμε τωρα; 100000 φορες τα λεπτα που θα επαιρναν αυτοι που σιγα και τους παικτες, να τα δωσω στον Μυθου, θελω ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡ του Γιακουμακη. Μινιμουμ ιδιο επιπεδο. Αλλιως μια τρυπα στο νερο εκανα.
- These users thanked the author embuji for the post (total 2):
- aivas19, sakis_the_fraud