Η αναζήτηση βρήκε 79 εγγραφές

Return

από Rexaris
Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Όχι ρε γμτ να χάσει ο ΟΑΡΗΣ τής καρδιάς μας και εντός μάλιστα. Ευτυχώς που υπάρχουν τα δυο παιχνίδια τής χρονιάς με τον ΠΑΟΚ για να εξιλεωθούν 😂

Καρυπίδη φέρε πίσω τον Μάντζιο 😂
από Rexaris
Κυρ 31 Αύγ 2025, 04:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Εμένα διαχρονικά μου άρεσαν οι φανέλες τής Παρτιζάν και τής Νιουκάστλ.
από Rexaris
Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ατρομητος 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

vasgias έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:18 Ντροπιαστικός αγώνας. Λουτσέσκου και κέντρο ένα ήμαρτον. Γάνιασε ο Γιακου που δεν έφτανε ποτέ η μπάλα.
Στα όρια τού κακοπροαίρετου το σχόλιό σου για έναν προπονητή και μια ομάδα που έχουν σκιστεί μέχρι τώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη για να πετύχουν το απόλυτο.
από Rexaris
Τρί 02 Σεπ 2025, 16:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Εμπιστεύομαι Χατζόπουλο 100%, άλλωστε είχε πάρει θέση υπέρ τού Σαββίδη στο γηπεδικό.
από Rexaris
Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:17
Jump to forum
Jump to topic

Ας πάρει αν θέλει ο Μυστακίδης και συμφωνεί ο Χατζόπουλος την ΚΑΕ, ας ξεπληρώσει τα χρέη, ας ομορφύνει το Παλατάκι και μετά ας αρχίσει να ρίχνει και χρήμα στο αγωνιστικό, κρατώντας σε επίκαιρες θέσεις ανθρώπους που παραλίγο να φέρουν Ευρωπαϊκό χωρίς λεφτά. Ας τα κάνει αυτά μερικά χρόνια, χωρίς να ...
από Rexaris
Πέμ 04 Σεπ 2025, 18:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ο Λουτσέσκου κι αν ακόμη τον προσέγγισαν είμαι σίγουρος οτι τους έριξε χυλόπιτα. 📰🤡
από Rexaris
Παρ 05 Σεπ 2025, 07:55
Jump to forum
Jump to topic

Αποφεύγετε να βάζετε την ετικέτα του εχθρού τού ΠΑΟΚ σε όποιον δεν συμφωνεί με εσάς. Γενική παράκληση σε όλους για να έχουμε καλό κλίμα.
από Rexaris
Κυρ 07 Σεπ 2025, 02:20
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ φίλε ΤΩΡΑ, θέλω να αποσύρει ο Τέλης το ενδιαφέρον του από το μπάσκετ. ΤΩΡΑ όμως.

Και ας μείνει ο Χατζόπουλος με τους αμερικλάνους.
Και μιλάω πολύ σοβαρά τώρα, γιατί τα μου την έδωσε πραγματικά στα νεύρα ο Χατζόπουλος, έτσι όπως το πάει το έργο,
ενώ εμείς οι τριμ@λ@κες οι ρομαντικοί, τον ...
από Rexaris
Κυρ 07 Σεπ 2025, 18:16
Jump to forum
Jump to topic

«Έπεσαν οι μάσκες παιδιά».

«Απολέπιση κανονική έγινε»

Μπαν σε αυτούς που λένε τα αντίθετα από όσα θέλουμε να διαβάσουμε.

Ωραία αντιμετώπιση.

Τι χρειάζονται όλα αυτά αδερφέ μου; Το εμπεδώσαμε, δεν σου αρέσει η διαχείριση τού φόρουμ. Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει, γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια. Εγώ ...
από Rexaris
Δευ 08 Σεπ 2025, 16:41
Jump to forum
Jump to topic

Καλά κάνει ο Χατζόπουλος και εξετάζει την πρόταση τού Μυστακίδη. Έτσι άντε, άντε δεν δίνεις ένα ιστορικό τμήμα χωρίς να σιγουρέψεις οτι ο νέος ιδιοκτήτης έχει καλές προθέσεις εκτός από λεφτά.

Καλά κάνει και λέει «υπάρχει και άλλη πρόταση». Ο άνθρωπος θέλει να δείξει οτι όλα εξετάζονται και γίνονται ...
από Rexaris
Δευ 08 Σεπ 2025, 16:59
Jump to forum
Jump to topic

Περί τής Θύρας 4 και όσα λέγονται θα πάρω θέση, ως παλιό της μέλος (εγγεγραμμένος από τον Μάκη το 1985)

Ξεχωρίστε όλοι, και οι υποστηρικτές και οι κριτικοί δύο πράγματα:

- Την Θύρα 4 ως έναν ιστορικό σύνδεσμο, συνυφασμένο με την ιστορία τού ΠΑΟΚ, την οποία οφείλουμε όλοι οι ΠΑΟΚτζήδες να την ...
από Rexaris
Τετ 17 Σεπ 2025, 17:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD

Γι αυτό δεν υποτιμάς κανέναν αντίπαλο ποτέ. Αν απόψε ζήσουμε τέτοια ξεφτίλα όπως δείχνει, υπάρχουν παίκτες που πρέπει να τελειώσουν επαγγελματικά από τον ΠΑΟΚ.
από Rexaris
Τετ 17 Σεπ 2025, 18:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD

Όχι ειρωνίες για την καταγωγή μελών παρακαλώ, ειδικά όταν πρόκειται για την μαρτυρική Κύπρο.
από Rexaris
Πέμ 25 Σεπ 2025, 01:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

San4 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 20:50 Σηκω φυγε πια ρε αμπαλε. Τους εχεις καταστρεψει. Τους φερνεις σε θεση να βαλουν 3 αχαστα σε καθε ματς, για να τα χανουν και να καταρρακωνεται η ψυχολογια τος και τα νευρα μας να γινονται τσανταλια. Φυγε ρε απο δω επιτελους πρακτορα του αθηναικου κατεστημενου.
24ωρο μπαν για τα περί πράκτορα.
από Rexaris
Κυρ 28 Σεπ 2025, 02:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά μπάσκετ 2025-2026

Η περισυνή ομάδα ήταν η εξαίρεση στον κανόνα και δυστυχώς με τα οικονομικά προβλήματα που έχουμε (προς το παρών έστω) δεν μπορέσαμε να την κρατήσουμε. Οπότε η φετινή ομάδα δεν πρέπει να συγκρίνεται με την περισυνή - δυστυχώς.

Ας έρθει με το καλό ο Μυστακίδης, να αρχίσει ένα νέο κεφάλαιο με ελπίδες ...