Καρυπίδη φέρε πίσω τον Μάντζιο
Η αναζήτηση βρήκε 79 εγγραφές
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Όχι ρε γμτ να χάσει ο ΟΑΡΗΣ τής καρδιάς μας και εντός μάλιστα. Ευτυχώς που υπάρχουν τα δυο παιχνίδια τής χρονιάς με τον ΠΑΟΚ για να εξιλεωθούν 
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 04:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Εμένα διαχρονικά μου άρεσαν οι φανέλες τής Παρτιζάν και τής Νιουκάστλ.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ατρομητος 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Στα όρια τού κακοπροαίρετου το σχόλιό σου για έναν προπονητή και μια ομάδα που έχουν σκιστεί μέχρι τώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη για να πετύχουν το απόλυτο.vasgias έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:18 Ντροπιαστικός αγώνας. Λουτσέσκου και κέντρο ένα ήμαρτον. Γάνιασε ο Γιακου που δεν έφτανε ποτέ η μπάλα.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 16:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Εμπιστεύομαι Χατζόπουλο 100%, άλλωστε είχε πάρει θέση υπέρ τού Σαββίδη στο γηπεδικό.
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας πάρει αν θέλει ο Μυστακίδης και συμφωνεί ο Χατζόπουλος την ΚΑΕ, ας ξεπληρώσει τα χρέη, ας ομορφύνει το Παλατάκι και μετά ας αρχίσει να ρίχνει και χρήμα στο αγωνιστικό, κρατώντας σε επίκαιρες θέσεις ανθρώπους που παραλίγο να φέρουν Ευρωπαϊκό χωρίς λεφτά. Ας τα κάνει αυτά μερικά χρόνια, χωρίς να ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ο Λουτσέσκου κι αν ακόμη τον προσέγγισαν είμαι σίγουρος οτι τους έριξε χυλόπιτα. 

- Παρ 05 Σεπ 2025, 07:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Αποφεύγετε να βάζετε την ετικέτα του εχθρού τού ΠΑΟΚ σε όποιον δεν συμφωνεί με εσάς. Γενική παράκληση σε όλους για να έχουμε καλό κλίμα.
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 02:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ φίλε ΤΩΡΑ, θέλω να αποσύρει ο Τέλης το ενδιαφέρον του από το μπάσκετ. ΤΩΡΑ όμως.
Και ας μείνει ο Χατζόπουλος με τους αμερικλάνους.
Και μιλάω πολύ σοβαρά τώρα, γιατί τα μου την έδωσε πραγματικά στα νεύρα ο Χατζόπουλος, έτσι όπως το πάει το έργο,
ενώ εμείς οι τριμ@λ@κες οι ρομαντικοί, τον ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 18:16
- Jump to forum
- Jump to topic
«Έπεσαν οι μάσκες παιδιά».
«Απολέπιση κανονική έγινε»
Μπαν σε αυτούς που λένε τα αντίθετα από όσα θέλουμε να διαβάσουμε.
Ωραία αντιμετώπιση.
Τι χρειάζονται όλα αυτά αδερφέ μου; Το εμπεδώσαμε, δεν σου αρέσει η διαχείριση τού φόρουμ. Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει, γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια. Εγώ ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 16:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά κάνει ο Χατζόπουλος και εξετάζει την πρόταση τού Μυστακίδη. Έτσι άντε, άντε δεν δίνεις ένα ιστορικό τμήμα χωρίς να σιγουρέψεις οτι ο νέος ιδιοκτήτης έχει καλές προθέσεις εκτός από λεφτά.
Καλά κάνει και λέει «υπάρχει και άλλη πρόταση». Ο άνθρωπος θέλει να δείξει οτι όλα εξετάζονται και γίνονται ...
Καλά κάνει και λέει «υπάρχει και άλλη πρόταση». Ο άνθρωπος θέλει να δείξει οτι όλα εξετάζονται και γίνονται ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 16:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Περί τής Θύρας 4 και όσα λέγονται θα πάρω θέση, ως παλιό της μέλος (εγγεγραμμένος από τον Μάκη το 1985)
Ξεχωρίστε όλοι, και οι υποστηρικτές και οι κριτικοί δύο πράγματα:
- Την Θύρα 4 ως έναν ιστορικό σύνδεσμο, συνυφασμένο με την ιστορία τού ΠΑΟΚ, την οποία οφείλουμε όλοι οι ΠΑΟΚτζήδες να την ...
Ξεχωρίστε όλοι, και οι υποστηρικτές και οι κριτικοί δύο πράγματα:
- Την Θύρα 4 ως έναν ιστορικό σύνδεσμο, συνυφασμένο με την ιστορία τού ΠΑΟΚ, την οποία οφείλουμε όλοι οι ΠΑΟΚτζήδες να την ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 17:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD
Γι αυτό δεν υποτιμάς κανέναν αντίπαλο ποτέ. Αν απόψε ζήσουμε τέτοια ξεφτίλα όπως δείχνει, υπάρχουν παίκτες που πρέπει να τελειώσουν επαγγελματικά από τον ΠΑΟΚ.
- Τετ 17 Σεπ 2025, 18:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD
Όχι ειρωνίες για την καταγωγή μελών παρακαλώ, ειδικά όταν πρόκειται για την μαρτυρική Κύπρο.
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 01:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
24ωρο μπαν για τα περί πράκτορα.San4 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 20:50 Σηκω φυγε πια ρε αμπαλε. Τους εχεις καταστρεψει. Τους φερνεις σε θεση να βαλουν 3 αχαστα σε καθε ματς, για να τα χανουν και να καταρρακωνεται η ψυχολογια τος και τα νευρα μας να γινονται τσανταλια. Φυγε ρε απο δω επιτελους πρακτορα του αθηναικου κατεστημενου.
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 02:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά μπάσκετ 2025-2026
Η περισυνή ομάδα ήταν η εξαίρεση στον κανόνα και δυστυχώς με τα οικονομικά προβλήματα που έχουμε (προς το παρών έστω) δεν μπορέσαμε να την κρατήσουμε. Οπότε η φετινή ομάδα δεν πρέπει να συγκρίνεται με την περισυνή - δυστυχώς.
Ας έρθει με το καλό ο Μυστακίδης, να αρχίσει ένα νέο κεφάλαιο με ελπίδες ...
Ας έρθει με το καλό ο Μυστακίδης, να αρχίσει ένα νέο κεφάλαιο με ελπίδες ...