Η αναζήτηση βρήκε 47 εγγραφές
- Δευ 30 Ιουν 2025, 00:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025μει
Μου αρέσει ο Τσούμπα. Δεμένος με εμάς κι εμείς μ’αυτόν, ξέρουμε τι θα δώσει και τι δεν θα δώσει. Σταθερή αξία τον προτιμώ από οποιοδήποτε άγνωστο Χ 100%.
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 22:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Θα πωληθεί κι αυτός. Θα πάνε τα λεφτά σε ισοσκελισμούς κλπ και 2-3 παλτά που του χρόνου θα ψάχνουμε να διώξουμε.
Και θα ζούμε εμείς οι οπαδοί πάλι με την ελπίδα να βρεθεί ένα άλλο τέτοιο ταλέντο στις ακαδημίες μας, που φυσικά θα το πουλήσουμε κι αυτό.
Αν φύγει ο Κωνσταντέλιας πολλοί, πάρα-πάρα ...
Και θα ζούμε εμείς οι οπαδοί πάλι με την ελπίδα να βρεθεί ένα άλλο τέτοιο ταλέντο στις ακαδημίες μας, που φυσικά θα το πουλήσουμε κι αυτό.
Αν φύγει ο Κωνσταντέλιας πολλοί, πάρα-πάρα ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Οτι αυτά τα συναισθήματα που εκφράζει είναι αληθινά, μου το λένε ένα σωρό πράγματα:
Ήρθε σε έναν ΠΑΟΚ γεμάτο χρέη και τον έσωσε.
Βάζει κάθε χρόνο από την τσέπη του για να βγει ο ισολογισμός
Βοηθάει ένα σωρό κόσμο
Κορώνα στο κεφάλι μου τον έχω τέτοιο ιδιοκτήτη, κι ας μην πάρω τίτλο ποτέ. Μοναδική ...
Ήρθε σε έναν ΠΑΟΚ γεμάτο χρέη και τον έσωσε.
Βάζει κάθε χρόνο από την τσέπη του για να βγει ο ισολογισμός
Βοηθάει ένα σωρό κόσμο
Κορώνα στο κεφάλι μου τον έχω τέτοιο ιδιοκτήτη, κι ας μην πάρω τίτλο ποτέ. Μοναδική ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 01:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Europemania II
Όλοι οι πιθανοί μας αντίπαλοι:
1 - Βολφσμπέργκερ
2 - Φρέντρικσταντ
3 - Νικητής ΑΕΚ Λάρνακας - Τσέλιε
4 - Νικητής Λουγκάνο - Κλουζ
5 - Ηττημένος Μπραν - Σάλτσμπουργκ
6 - Ηττημένος Σερβέτ - Βικτόρια Πλζεν
1 - Βολφσμπέργκερ
2 - Φρέντρικσταντ
3 - Νικητής ΑΕΚ Λάρνακας - Τσέλιε
4 - Νικητής Λουγκάνο - Κλουζ
5 - Ηττημένος Μπραν - Σάλτσμπουργκ
6 - Ηττημένος Σερβέτ - Βικτόρια Πλζεν
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 17:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Αν είναι οι παίκτες μας τόσο ξεθεωμένοι τι το θέλουμε το φιλικό. Ένα ρεπό προπόνησης δεν μπορούσε να τους δώσει;
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα είναι οτι η ωρίμανση των μελετών για το γήπεδο ΚΑΙ οι συζητήσεις ανανέωσης με τον Ντέλια έπρεπε να ξεκινήσουν εδώ και ένα χρόνο.
Έπρεπε να βγει στο προσκήνιο ο Μυστακίδης - του οποίου τις πραγματικές προθέσεις δεν ξέρω - για να γίνει κάτι;
Μήπως ο Κατσαρής δεν έφταιγε τελικά και τόσο ...
Έπρεπε να βγει στο προσκήνιο ο Μυστακίδης - του οποίου τις πραγματικές προθέσεις δεν ξέρω - για να γίνει κάτι;
Μήπως ο Κατσαρής δεν έφταιγε τελικά και τόσο ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 02:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ πάντως σε αυτή την υπόθεση τρυπήθηκε εκ των έσω. Αυτός ή αυτή που είπε στον Ιβάν πούλα και θα το καταπιεί κι αυτό ο κόσμος, είναι ξένο σώμα από τον οργανισμό ΠΑΟΚ.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά επιλέγω να κλείσω τα αυτιά σε άρθρα γύρω από το Γιάννη μας, για τα 100 χρόνια τουλάχιστον θεωρώ οτι θα είναι εδώ και θα μας μαγεύει. Σε λίγο ξεκινάνε και τα επίσημα ματς και θα ξεχαστούν όλα αυτά.

- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ότι έχει υπογράψει ο Ιβάν ως τώρα το έχει τηρήσει, όπως και τις περισσότερες εξαγγελίες του. Για τις υπόλοιπες μπορούμε να γκρινιάξουμε για καθυστέρηση.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 01:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Εδώ έγκειται το πρόβλημα, οτι όποτε δώσουμε έναν καλό νέο ποδοσφαιριστή που χρειάζεται στην ομάδα, δεν μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε.
Για να βγαίνει κέρδος πρέπει να:
1) πουλάς παίκτες που δεν χρειάζεται να αντικαταστήσεις.
2) πουλάς παίκτες που χρειάζεσαι αλλά τους αντικαταστείς με ...
Για να βγαίνει κέρδος πρέπει να:
1) πουλάς παίκτες που δεν χρειάζεται να αντικαταστήσεις.
2) πουλάς παίκτες που χρειάζεσαι αλλά τους αντικαταστείς με ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 02:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα θα διαφωνούμε μεταξύ μας βασιζόμενοι σε υποθέσεις; Αφού όλοι στην Τούμπα το θέλουμε το γήπεδο.
Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω ακόμη τι περιείχε το μνημόνιο που υπογράφηκε μεταξύ ΑΣ και Μυστακίδη, ενώ το μνημόνιο μεταξύ ΑΣ και ΠΑΕ, το μάθαμε αμέσως μόλις τελείωσε η συνεδρίαση, όπως ήταν και το σωστό.
Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω ακόμη τι περιείχε το μνημόνιο που υπογράφηκε μεταξύ ΑΣ και Μυστακίδη, ενώ το μνημόνιο μεταξύ ΑΣ και ΠΑΕ, το μάθαμε αμέσως μόλις τελείωσε η συνεδρίαση, όπως ήταν και το σωστό.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 03:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας ηρεμήσουμε όλοι την παρούσα συζήτηση, δεν πάει πουθενά έτσι. Όλοι πέφτουμε στην παγίδα να εκνευριστούμε με τους συνομιλητές μας όταν δεν συμφωνούν μαζί μας, εγώ προσπαθώ πλέον να μην το παίρνω προσωπικά, ο καθένας έχει διαφορετικό χαρακτήρα, μόρφωση και ανατροφή, ενώ εξαρτάται και από τι ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλοι μας είμαστε λίγο-πολύ διχασμένοι. Ο Ιβάν είναι τα 5 και στο χέρι, ο Τέλης τα δέκα και καρτέρι.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Απαράδεκτο που δεν του έγινε αναπροσαρμογή συμβολαίου από πέρυσι.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιαςγ
Είναι μια απόφαση που δεν μπορεί να πάρει στο πόδι. Θα υπάρξει ίσως αντιπρόταση αφού θα μιλήσει στον μάνατζερ του (αλήθεια, ποιός είναι;) και από αυτήν θα καταλάβουμε τις προθέσεις του.