Δεν ξέρω, εμένα με έχει πιάσει ένας ενθουσιασμός για τον Γιακουμάκη, ίσως και επειδή τον συγκρίνω με τον Κεντίρα και μου φαίνεται ακόμη καλύτερος. Και νούμερα έχει, και γηγενής είναι και συντοπίτης μου είναι ;)
Άντε να τελειώνει αυτό και να συγκεντρωθούμε στον κεντρικό μέσο και το στόπερ που ...
Η αναζήτηση βρήκε 49 εγγραφές
- Δευ 04 Αύγ 2025, 01:39
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 04 Αύγ 2025, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Πολύ καλή και βατή η κλήρωση για Γιουροπά λιγκ πλέι οφ . Μακάρι και την πιο καλή αν στραβώσει για κόνφερενσ. :nairepaok:
Η κλήρωση είναι για όλα ή τίποτα.
Αν περάσουμε τους Αυστριακούς πάμε άνετα για ομίλους Γιουρόπα.
Αν αποκλειστούμε από τους Αυστριακούς θα γίνει δύσκολη η συνέχεια ακόμη και ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω το μονο που θελω να πω ειναι οτι καλο θα ηταν οταν γινεστε mods να μην συνεχίζετε να γραφετε οπως γραφατε πριν γινετε, ειτε συμφωνω ειτε διαφωνω με αυτα που γραφετε. Οχι τιποτα αλλο, δεν μπορουμε να σας κανουμε και ignore.
icue Δεν νομίζω οτι αναφέρεσαι σε εμένα αλλά θα το προσέχω όσο με ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 19:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε με χαμηλές προσφορές πώς θα πάρεις παίκτη; Βρήκαμε τώρα σύμμαχο τον παίκτη και περιμένουμε (μάλλον) να βγάλει αυτός το φίδι από την τρύπα. Θα γίνει σίριαλ με αμφίβολο τέλος.
- Τετ 06 Αύγ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θα με παραξένευε. Κάθε καλοκαίρι έτσι το πάμε μέχρι να δούμε αν μπούμε στους ομίλους ή όχι. Αν περάσουμε τους Αυστριακούς θα γίνει μια μεταγραφή και μετά τα ίδια μέχρι ναα δούμε σε ποιά διοργάνωση θα μπούμε.
Κινήσεις μηδενικού ρίσκου.
Κινήσεις μηδενικού ρίσκου.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 00:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Είχα ψηθεί πολύ για Γιακουμάκη, θα στενοχωρηθώ πολύ αν ναυαγήσει όπως δείχνει 
- Παρ 08 Αύγ 2025, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι εδώ η κριτική τού αγώνα, σας παρακαλώ προσέχετε τα οφ-τόπικ.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 02:58
- Jump to forum
- Jump to topic
-7 ώρες από την Ελλάδα εδώ στην ανατολική ακτή (Μόντρεαλ, Νέα Υόρκη κλπ). -10 στην δυτική ακτή (Βανκούβερ, Καλιφόρνια κλπ)
Δηλαδή αυτή τη στιγμή 9 το βράδι Παρασκευής εδώ, 4 το πρωί τού Σαββάτου στην Ελλάδα.
Και για να μείνω ον-τόπικ, δεν ξέρω τι ομάδα είναι ο Γιακουμάκης, Πάντως χάρισε 600.000 ...
Δηλαδή αυτή τη στιγμή 9 το βράδι Παρασκευής εδώ, 4 το πρωί τού Σαββάτου στην Ελλάδα.
Και για να μείνω ον-τόπικ, δεν ξέρω τι ομάδα είναι ο Γιακουμάκης, Πάντως χάρισε 600.000 ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Άμα πεισμώσει ο Πόντιος, δεν τον κάνει τίποτε καλά 

- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Να γουστάρουν παικταράδες σαν τον Ζαφείρη και τον Γιακουμάκη να έρθουν στην ΠΑΟΚάρα και να σου κάνει τον δύσκολο κάποιος Κεντίρα τού 1 γκολ. Κάτσε τώρα εκεί στην Β Ιταλίας να δεις τη γλύκα.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 10:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Θέλω να δω, αυτό που υπέγραψαν θα το μάθουμε κι εμείς σήμερα; Όχι τίποτα άλλο, αλλά να μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη βασισμένοι σε κάτι χειροπιαστό.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλο το ζουμί είναι οτι φοβούνται μη γκρεμίσει ο Ιβάν τήν Τούμπα και μετά δεν έχει κεφάλαια να την ξαναχτίσει λόγω τού πολέμου. Όλα τα άλλα που είπανε είναι τζάμπα λόγια.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουνε προσβληθεί από την ΠΑΕ ενώ ο Μυστακίδης είναι κύριος. Πόσες φορές πια να το πούνε.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ορίστε τι κατάλαβα εγώ, αν βγάλουμε όλες τις σάλτσες και μείνουμε στην ουσία:
Ο ΑΣ δεν εμπιστεύεται οτι ο Ιβάν μπορεί να πληρώσει για να χτίσει το γήπεδο λόγω τού πολέμου.
Βρήκαν τον Μυστακίδη τον οποίον προτιμούν θεωρώντας τον σαφώς πιο αξιόπιστη λύση.
Έδωσαν μια διορία στον Ιβάν ουσιαστικά για ...
Ο ΑΣ δεν εμπιστεύεται οτι ο Ιβάν μπορεί να πληρώσει για να χτίσει το γήπεδο λόγω τού πολέμου.
Βρήκαν τον Μυστακίδη τον οποίον προτιμούν θεωρώντας τον σαφώς πιο αξιόπιστη λύση.
Έδωσαν μια διορία στον Ιβάν ουσιαστικά για ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:07
- Jump to forum
- Jump to topic
[...]
======================
Μετά από όλα τα διδάγματα ηθικής που έκαναν προς όλες τις κατευθύνσεις, έχω κι εγώ να τους πω το εξής:
Η συζήτηση τού ΑΣ για χτίσιμο νέου γηπέδου θα έπρεπε να είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ με την ΠΑΕ και όχι με "ηθικό προβάδισμα". Πολιτικούς έπρεπε να έχουν πιάσει για να ...