Η αναζήτηση βρήκε 79 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Δυσκολεύομαι λίγο να δεχθώ οτι με αντιπροσωπεύει μια διοίκηση που ψηφίστηκε από 218 ανθρώπους (και δεν την ψήφισαν και όλοι), όταν απέναντι της έχει έναν άνθρωπο που μόλις την τελευταία Πέμπτη πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από 29,000 κόσμο.
- Τετ 13 Αύγ 2025, 06:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
@paokovios1974 μια μέρα έξω για βρισίδι άλλων χρηστών.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Τρεις παρατάσεις Ελληνικών ομάδων την ίδια μέρα, πρέπει να είναι ρεκόρ όλων των εποχών.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση με αυτούς τώρα. Όμιλοι Εουρόπα Λιγκ στην καλύτερη περίπτωση ή όμιλοι Κόνφερενς στη χειρότερη.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 11:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Έγραψε ο Κόλκας αυτό που μου έκανε κι εμένα πολύ κακή εντύπωση στην συνέντευξη τού ΑΣ για την εγγραφή νέων μελών.
«Δύο πράγματα μου έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στη συγκεκριμένη κατάσταση. Πρώτον, η αίσθηση του Ησαϊάδη από αυτά που είπε για τα νέα μέλη, πως το μαγαζάκι είναι δικό τους και πως ...
«Δύο πράγματα μου έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στη συγκεκριμένη κατάσταση. Πρώτον, η αίσθηση του Ησαϊάδη από αυτά που είπε για τα νέα μέλη, πως το μαγαζάκι είναι δικό τους και πως ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 00:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ε ας τους ανέφερε αντί να απαντήσει. Εγώ που είμαι εδώ κυρίως βράδυ τον είδα να τρώγεται με όσους χαίρονται για την μεταγραφή, εκ των οποίων μάλιστα χαρακτήρισε έναν ως καραγκιόζη.
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ., Πέμπτη 21/08 21:45, OPEN TV
90-10 και η διαιτησία.
Δεν το βάζουμε κάτω. ΠΑΟΚ είσαι, έχει και Τούμπα.
Δεν το βάζουμε κάτω. ΠΑΟΚ είσαι, έχει και Τούμπα.
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Βιάζεστε να κρίνετε. Τρία ματς έχουμε παίξει όλα κι όλα.
- Παρ 22 Αύγ 2025, 03:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
George Best4 και fossa
Δυο λόγια σταράτα σ'εσάς τους δυο. Καταρχάς, δεν είμαστε επαγγελματίες, ούτε μας πληρώνει κανείς για να κάνουμε αυτή τη δουλειά. Κανείς μας δεν βρίσκεται στο φόρουμ 24/7. Όταν εγώ μπω στο φόρουμ θα διαβάσω τι γίνεται, αν δω οτι υπάρχει κάποια αντιπαράθεση θα πάω λίγο πίσω ...
Δυο λόγια σταράτα σ'εσάς τους δυο. Καταρχάς, δεν είμαστε επαγγελματίες, ούτε μας πληρώνει κανείς για να κάνουμε αυτή τη δουλειά. Κανείς μας δεν βρίσκεται στο φόρουμ 24/7. Όταν εγώ μπω στο φόρουμ θα διαβάσω τι γίνεται, αν δω οτι υπάρχει κάποια αντιπαράθεση θα πάω λίγο πίσω ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 02:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Θα προσπαθήσουν να μας μπλοκάρουν μπροστά και να παίξουν με αντεπιθέσεις, όπως μας έπαιζαν όλοι οι μικροί πέρυσι και αρκετές φορές την πατήσαμε.
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 01:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλοι όσοι λέτε τυχεροί και κακοί ο οάρης και ο γκαυ να δω τι θα λέτε όταν είναι 0-1 στο 90 με τα τυριά και θα τη γυρνάμε γύρω γύρω ή θα κάνει γιομες ο Μιχαηλίδης. Μεγάλη αδικία κλπ.
Τέσπα μακάρι η ομάδα να δείξει άλλο πρόσωπο γιατί έχω πολύ κακό φίλινγκ.
Ελπίζω να ξαναείδε ο κόουτς τα περισυνά ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Ξεκινάμε από κει που σταματήσαμε πέρυσι. Άντε να δούμε πόσους βαθμούς με τους μικρούς θα χάσουμε πάλι στην Τούμπα 
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Primeι π
Μας σώζει πάλι ο Κύριλλος. Δεν έχει να πάει πουθενά το παλικάρι 
- Τρί 26 Αύγ 2025, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Rijeka 28/8 20:30 OPEN
Είμαι αισιόδοξος, πιστεύω 2-0 ή 3-0. Ελπίζω να παίξουν Γιακουμάκης και Μύθου στον αγώνα.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 01:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Να πάτε να κοιμηθείτε ήσυχοι, μέχρι τώρα δικαιούμαστε να πιστεύουμε οτι είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας και τίποτε άλλο.