Αναζήτηση για περισσότερες από 2115 εγγραφές

Return

από dimpaok4
Κυρ 14 Σεπ 2025, 00:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

η τουλαχιστον να υπαρχουν οι ψυχρες σχεσεις πχ μαρινακη-αγγελοπουλων ,που ο χοντρος εχιε παει καποιες φορες στο σεφ και οι αλλοι ουτε εχουν πατησει στο καραισκακης,συν οτι υπογεια πηγε να παρει και το μπασκετ ο βαγγελας με τον γιο του και τους ριξανε πορτα κανα 2 φορες με κατι περιεργα ποστ στα ...
από aivas19
Κυρ 14 Σεπ 2025, 17:09
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί είναι κάτι στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή; Σαν τι να βγει να μιλήσει για τι πράγμα; Για το ποιόν θα πάρει πεντάρι στο μπάσκετ;

Γιατι φανταζεσαι πραγματα; Ειπα εγω να βγει να μιλησει στο παραπανω σχολιο; Ρωτησα αν ειναι εξαφανισμενος. Ναι η οχι θα αρκουσε

Μα τι θα πει είναι εξαφανισμένος ...
από navigator11
Κυρ 14 Σεπ 2025, 18:20
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί είναι κάτι στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή; Σαν τι να βγει να μιλήσει για τι πράγμα; Για το ποιόν θα πάρει πεντάρι στο μπάσκετ;

Γιατι φανταζεσαι πραγματα; Ειπα εγω να βγει να μιλησει στο παραπανω σχολιο; Ρωτησα αν ειναι εξαφανισμενος. Ναι η οχι θα αρκουσε

Μα τι θα πει είναι εξαφανισμένος ...
από Guitarman
Δευ 15 Σεπ 2025, 00:01
Jump to forum
Jump to topic

Κώστας 2019, δεν θα κατηγορήσω τον Μυστακίδη γιατί δεν ήρθε πιο νωρίς. Ούτως ή άλλως τα σχόλια περί αγνού ΠΑΟΚτση και Θεσσαλονικέα τα ακούω και γελάω. Τον κρίνω για όσα απεχθέστατα έκανε υπογείως με την κυβέρνηση και τον ΑΣ.
Υ.Γ ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους. Αν μας άρεσαν οι που...σιες θα ...
από giapas
Τρί 16 Σεπ 2025, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Adelino André Vieira de Freitas - Vieirinha

Οταν τα ξαναβλέπεις όλα συνειδητοποιείς πως αν έπαιζε απο μικρός στο τωρινό ΠΑΟΚ του Σαββίδη θα έφευγε με 30 χαρτιά στο εξωτερικό.

Υπερπαικταρος
από Black_Knight
Τρί 23 Σεπ 2025, 23:14
Jump to forum
Jump to topic

Επειδη ο διαβολος κρυβεται συνηθως στις λεπτομερειες να περιμενουμε να δουμε ποια θα ειναι η αντιδραση της ΠΑΕ οταν λαβουν το προτεινομενο μνημονιο. Αν προταθουν τροποποιησεις, θα δεχτει να τις συζητησει ο ΑΣ ή θα απαιτησει την αποδοχη του απο την ΠΑΕ τελεσιγραφικα; Εγω εχω πολλες επιφυλαξεις για το ...
από gervasio artigas
Τρί 23 Σεπ 2025, 23:51
Jump to forum
Jump to topic

Αξιζει επισης να προσεχθεί οτι η "μανα" του Συλλόγου, ΠΡΙΝ απο κάποιο σημαντικο παιχνιδι του ΠΑΟΚ "κατι ανακοινωνει" για το γηπεδο
Τυχαιο θα είναι......
από aivas19
Τρί 23 Σεπ 2025, 23:57
Jump to forum
Jump to topic

Επειδη ο διαβολος κρυβεται συνηθως στις λεπτομερειες να περιμενουμε να δουμε ποια θα ειναι η αντιδραση της ΠΑΕ οταν λαβουν το προτεινομενο μνημονιο. Αν προταθουν τροποποιησεις, θα δεχτει να τις συζητησει ο ΑΣ ή θα απαιτησει την αποδοχη του απο την ΠΑΕ τελεσιγραφικα; Εγω εχω πολλες επιφυλαξεις ...
από abc_o_ karpouzas
Πέμ 25 Σεπ 2025, 12:41
Jump to forum
Jump to topic

Απο χθες δεν εχω γραψει πουθενα ουτε ενα ποστ.
Μετα και το 2ο στην σειρα αγωνα που ακουστηκε το συγκεκριμενο συνθημα με εχει καταβαλει μια στεναχωρια.
Αρχιζω και βλεπω σημαδια στην ομαδα σαν αυτα που χλευαζαμε αλλους με το γνωστο συνθημα "ενα @@@ρδελο εισαστε". Κριμα.
Δεν ξερω πως θα βγει ετσι ...
από aivas19
Πέμ 25 Σεπ 2025, 16:24
Jump to forum
Jump to topic

Ε φαινοταν η δουλεια

Εδω βγηκε στους μουτσατσος και ελεγε για γιουχα και διχασμο, εκει επενδυει
από warmeater
Πέμ 25 Σεπ 2025, 16:28
Jump to forum
Jump to topic

είναι τέτοιο το ΣΧΕΔΙΟ απαξιώσεως του ΠΑΟΚ σε όποιον τομέα εμπλέκεται ο Αριστοτέλης που ακόμη ΚΑΙ στο μπάσκετ που ο ΠΑΟΚ είναι σχετικά αδύναμος οπότε δεν υπάρχουν προσδοκίες , βρέθηκε και εκεί ο "πρόθυμος" Στέλιος να "κράξει" Που;; στο μπάσκετ
Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει στο ποδόσφαιρο
από Dimitrisou
Πέμ 25 Σεπ 2025, 17:08
Jump to forum
Jump to topic

Τοσο καιρο ακουμε το μην προσπαθειτε να καταλαβετε τι γινετε αναμεσα σε δυο δισεκατομυριουχους,ε λοιπον δεν χριεαζεται να καταλαβουμε τιποτα.
Αφου αποδεδειγμενα εισαι δισεκατομυριουχος βγες και πες θελω το γηπεδο και την ΠΑΕ και δινω τοσα.
Οτι ακριβως εκανες πολυ σωστα στο μπασκετ.
Αν σου πουν οχι ...
από aivas19
Πέμ 25 Σεπ 2025, 17:14
Jump to forum
Jump to topic

Βρε εδω ο ΑΣ εβγαλε ανακοίνωση ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΑΤΣ με υπονοιες για την πενταμελή επιτροπή τριων μελών ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ όρισε.

Μετά λέει για τελικούς όρους που θα διαμορφωθούν από το ΔΣ, λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση της Επιτροπής, με ίσους όρους έναντι ΌΛΩΝ. Ποιους εννοεί; Αφού υπέγραψε ...
από aivas19
Πέμ 25 Σεπ 2025, 17:46
Jump to forum
Jump to topic

Ξεκαθαρα οφειλεται στα του ΑΣ
από Montrealiotis
Πέμ 25 Σεπ 2025, 18:06
Jump to forum
Jump to topic

Σε ευρωπαϊκό ματς, που ήρθε ισοπαλία, ενώ είχε η ομάδα και τρέξει αλλά και δημιούργησει ευκαιρίες, εσύ βλέπεις λόγο για βαριά του ΠΑΟΚ ή φανέλα; Πόσες φορές νίκησε ο ΠΑΟΚ αλλά και οι άλλες ελληνικές ομάδες, τις χ Μακάμπι, που η ισοπαλία συνιστά όχι αποτυχία, αλλά λόγω για κράξιμο;