Αναζήτηση για περισσότερες από 1277 εγγραφές

Return

από Maklaz
Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

συγνωμη αλλα εγω ειμαι ΠΑΟΚ και στο μπασκετ και στο βολει και στη μπαλα .

μπασκετ και βολει ακουω καλα νεα και στη μπαλα δεν θα πεθανουμε ειναι η αληθεια χωρις φορ .

εσυ γιατι δεν εισαι χαρουμενος εορπολτ?

Προσεχώς μην ξεχάσεις να μας πεις ότι είσαι ΠΑΟΚ και στο χάντμπολ, με μια νέα χορηγία ...
από Χωρικός
Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:41
Jump to forum
Jump to topic

Ήταν λοιπόν κάποτε ο Παντελάκης, ο δημιουργός ουσιαστικά της μεγάλης ομάδας της δεκαετίας του 70 , είχε την ομαδα πάντα πρωταγωνίστρια , νυκοκοιρεμένη , σε χρόνια που η παράγκα που γνωρίζουμε όλοι , θα φαινόταν σαν παιδικός σταθμός! Με ΠΟΚ ισχυρότατο, με Θεούς και δαίμονες απέναντί του. Καποια ...
από Sera4
Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:41
Jump to forum
Jump to topic

Βρε παιδιά , τι απαντάτε σε κάποιους που μπαίνουν και λειτουργούν και γράφουν σαν στημένοι, προκαλούν με ίσα λένε και γενικά φωνάζει το πράγμα. Κάντε μια προσπάθεια και μην ασχολείστε μαζί τους. Καμία απάντηση, όταν το πράγμα φωνάζει ότι ο άλλος ψάχνει σαματά ή Σαμάτα, ξέρω γω.

Πλέον πρέπει να ...
από gervasio artigas
Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν
Ο ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ σε εποχές που τα ερασιτεχνικά σωματεία ήταν οι κυριαρχες νομικες προσωπικοτητες ηταν Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ στο αιλινικω πρωκτοσφαιρο
Νοικοκύρης, υπολογισε και το πενηνταρακι και ΠΑΟΚ πανω από ολα στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ
Τα εβαλε με την χουντα στο θεμα του ΚΟΥΔΑ, που του "κρεμασε το δελτιο" τα ...
από Cylon-4
Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:09
Jump to forum
Jump to topic

Περα απο τεραστιος παραγοντας, ηταν και Ανθρωπος, οπως το γραφω, με το Α κεφαλαιο.
Αφου δεν εκανε οικογενεια, γιατι οικογενεια του ηταν ο ΠΑΟΚ, εκανε τεραστια δωρεα με τον θανατο του στο ΑΧΕΠΑ, η οποια ανακοινωθηκε αφου ολοκληρωθηκαν τα εργα, οπως ηταν η επιθυμια του.
από Cylon-4
Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:18
Jump to forum
Jump to topic

Η ιστορια επαναλαμβανεται.
Δεν ηταν τοσο η ανατροπη του Παντελακη το δυσαρεστο γεγονος, οσο ο τροπος με τον οποιο εγινε.
Με τρυπημα απο ΠΑΟΚτσηδες.
Το ιδιο που παει να γινει τωρα με αιχμη τον θεσσαλονικεα και κοινους παρονομαστες προσωπα που ειχαν παιξει ρολο και τοτε.
από Guitarman
Παρ 12 Σεπ 2025, 02:13
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ήταν μόνον ο μπούζας και κάποιοι σύνδεσμοι. Ήμασταν υπεύθυνοι και οι μέτοχοι που φάγαμε πολλούς παπάδες. Ο πατέρας μου κι εγώ ήμασταν από τους πρώτους που αγοράσαμε μετοχές το καλοκαίρι του '79 όταν το ποδόσφαιρο από ημιεπαγγελματικό, έγινε επαγγελματικό και οι ομάδες, ΠΑΕ. Τί αγοράσαμε δηλαδή ...
από aivas19
Παρ 12 Σεπ 2025, 09:10
Jump to forum
Jump to topic

Απανταω εδω για να μην ειναι οφτοπικ

Πάμε πάλι

Και για ποιον ακριβώς λόγο να με νοιάζει αν σχετίζεται με τα του γηπέδου - ποδοσφαίρου.

Αφού ούτως η άλλως όπως λέτε ο Μυστακιδης είναι αποφασισμένος να κάνει το γήπεδο, να πάρει την ΠΑΕ, να τα πάρει όλα ρε παιδί μου, ακόμα και το Μακεδονία Παλλάς ...
από Cylon-4
Παρ 12 Σεπ 2025, 10:46
Jump to forum
Jump to topic

Πιστευω ακραδαντα οτι η συμφωνια ανεγερσης της νεας τουμπας, εχει ηδη υπογραφει μεταξυ θεσσαλονικεα και
cASh ΠΑΟΚ
από gervasio artigas
Παρ 12 Σεπ 2025, 13:03
Jump to forum
Jump to topic

WestBlock4 έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 12:57 Ολοι εχουν εδω μεσα ενα σενάριο για το κακό ** μυστακιδη , αφού ο ιβαν εχει τον έλεγχο να κανει το γηπεδο κ αφού το θελει γιατι σκατε? Ρίχνει το χρημα κ τους κλείνει τα στόματα. Απλα κ ομορφα , ολα τα αλλα τωρα ειναι αρλουμπες
Απο τα γραφομενα σου φάινεται οτι μαλλον εσυ σκας
από Maklaz
Παρ 12 Σεπ 2025, 13:06
Jump to forum
Jump to topic

Ολοι εχουν εδω μεσα ενα σενάριο για το κακό ** μυστακιδη , αφού ο ιβαν εχει τον έλεγχο να κανει το γηπεδο κ αφού το θελει γιατι σκατε? Ρίχνει το χρημα κ τους κλείνει τα στόματα. Απλα κ ομορφα , ολα τα αλλα τωρα ειναι αρλουμπες

Γιατί φίλε μου west έχετε κοντή μνήμη.

Όταν δεν υπήρχε το πρόβλημα ...
από theo-drama
Παρ 12 Σεπ 2025, 13:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Εγω πάλι θα πρότεινα στους αγνούς ΠΑΟΚσήδες Χασεκίδη, Πετρίδη να πείσουν τον Ιβάν Σαββίδη να ενισχύσει τα τμήματα χάντμπολ,
(όπως τεχνηέντως άφηναν να εννοηθεί διάφοροι υποστηρικτές του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ τις τελευταίες μέρες που προέκυψε η είσοδος Μυστακίδη στο μπάσκετ)
ώστε να διεκδικήσουμε ...
από Maklaz
Παρ 12 Σεπ 2025, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί για το γήπεδο δεν θα κατέβει η Dimera αλλά ο Σαββίδης προσωπικά;

Όχι φίλε.
Για το γήπεδο δεν θα κατέβει ούτε ο Σαββίδης προσωπικά, ούτε η Dimera απευθείας.

Δημιουργείται μια νέα, 100% ελεγχόμενη από τη Dimera, εταιρεία που θα φτιαχτεί αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό. Την κατασκευή και ...
από Maklaz
Παρ 12 Σεπ 2025, 19:24
Jump to forum
Jump to topic

@Maklaz Εγω δεν λεω οτι η Ευρωπαικη Επιτροπη θα του παγωσει τα assets (το οποιο παρεπιπτωντος εχει συμβει, εδω εγιναν κατασχεσεις..γιοτ, με μερικους να εχουν προσφυγει στα δικαστηρια και να εχουν δικαιωθει), ε γω λεω οτι αυτο θα επικαλεστει το προεδρειο του ΑΣ για να μην δωσει το εργο .

Και ...
από Cylon-4
Σάβ 13 Σεπ 2025, 12:23
Jump to forum
Jump to topic

Στους εμφυλιους δεν υπαρχουν νικητες.
Υπαρχουν μονο χαμενοι.
Και αποκλειστικα υπευθυνος για τον εμφυλιο, ειναι ο ΑΣ ΠΑΟΚ.
Πιο συγκεκριμενα οι Κατσαρης, Ησαιαδης, Μπεκιαρης και το παρεακι τους.