Αναζήτηση για περισσότερες από 1277 εγγραφές

Return

από Dimitrisou
Πέμ 11 Σεπ 2025, 12:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Ασχέτως περιεχομένου είναι μέγιστη ξεφτίλα να βγαίνει ο ΑΣ και να λέει κάναμε συνάντηση και να ρωτάνε μετά τον διορισμένο από τον ΑΣ υπεύθυνο του τμήματος αυτού και να δηλώνει άγνοια...λες και διοικούν ένα σωματείο του χωριού...
από Cylon-4
Πέμ 11 Σεπ 2025, 12:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Οι μασκες επεσαν.
Οι δικαιολογιες στερεψαν.
Οι γελοιοτητες κορυφωθηκαν.
Το κωμικο διδυμο Ησαιαδη-Μπεκιαρη διασυρει τον ΠΑΟΚ μας.
Συναντιεται κατ επαναληψη κρυφα με τον θεσσαλονικεα, για να εξυπηρετησουν την δικη τους κρυφη ατζεντα.
Για συναντηση με τον προεδρο και μεγαλομετοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ουτε ...
από pavlos06
Πέμ 11 Σεπ 2025, 12:15
Jump to forum
Jump to topic

Ακόμα δεν παραιτηθήκατε ?
Δεν βρέχει
από gervasio artigas
Πέμ 11 Σεπ 2025, 12:24
Jump to forum
Jump to topic

astral έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 12:17 Η κυρία νομική σύμβουλος ποιον ακριβώς συμβουλεύει? γιατί έχω μπερδευτεί.
Πήγε η "νομική σύμβουλος" σε συζήτηση για ...ενίσχυση του βόλλευ
από keep_paokizein
Πέμ 11 Σεπ 2025, 12:49
Jump to forum
Jump to topic

Πάνε 3-4 ώρες, γέμισαν 6 σελίδες...

κι ούτε ένα ποστ...

Δεν βγήκε ακόμα το non paper ;
από Мир
Πέμ 11 Σεπ 2025, 13:03
Jump to forum
Jump to topic

Τελικά αυτή η δικηγόρος πρέπει να είναι η πραγματική μάνα του συλλόγου γιατί οι υπόλοιποι είναι μάλλον μυρωδιές και δεν του εμπιστεύεται ο "παρασκηνιακός ηγέτης Σιτζουνε".
Ρε τι τραβάμε με τους μπακάληδες, πραγματικά τον πιο ανίκανο άνθρωπο του κόσμου να βάζαμε πρόεδρο του ΑΣ χειρότερα δε θα ...
από Мир
Πέμ 11 Σεπ 2025, 13:15
Jump to forum
Jump to topic

Δεν νομίζω να ξαναβάλει σεντ ο Σαββίδης άμα δε φύγει το παρεάκι των πεινασμενων.
από navigator11
Πέμ 11 Σεπ 2025, 13:34
Jump to forum
Jump to topic

Ο "αναδομώ" να έχει καρδουλώσει άραγε κανένα τουιτ συνοπαδού, που ανέδειξε τη σημασία της συγκεκριμένης συνάντησης με επίκεντρο το βόλει;
από Dimitris_L4
Πέμ 11 Σεπ 2025, 15:52
Jump to forum
Jump to topic

Κ η ντροπιαστικη συμπεριφορα συνεχιζεται απο τν ΑΣ...Η δουλεια των συνδεσμων (διαβασαμε εδω μεσα) ειναι αλλη , αλλα τρεξανε να βγαλουν ανακοινωση την ημερα του ενδιαφεροντος του Θεσσαλονικεα..τοτε μαλλον ηταν στα πλαισια της δουλειας τους...Δυστυχως φαινεται οτι δν υπαρχει πατος στην κατρακυλα που ...
από Black_Knight
Πέμ 11 Σεπ 2025, 15:56
Jump to forum
Jump to topic

Ο καθενας εχει το δικαιωμα να το παιζει "ποντιος πιλατος" μπροστα στο κακογουστο θεατρο που εχει στησει το προεδρειο του ΑΣ. Μην διαβασω ομως μια μερα "εμεις ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ η ομαδα να παιζει στην Τουμπα", αν η ΠΑΕ μετα απο ολο αυτο το unfair κανει τις δικες τις επιλογες.
από Мир
Πέμ 11 Σεπ 2025, 16:11
Jump to forum
Jump to topic

Μάριος Τσάκας
Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα, χθες το απόγευμα ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ (Ησαϊάδης - Μπεκιάρης) μαζί με τη δικηγόρο του ΑΣ (Γιαννακοπούλου) είχαν κρυφή συνάντηση με εκπροσώπους του κ. Μυστακίδη στο ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του τελευταίου και συζητούσαν για τη Νέα ...
από george188
Πέμ 11 Σεπ 2025, 16:17
Jump to forum
Jump to topic

Εγω πάλι θα πρότεινα στους αγνούς ΠΑΟΚσήδες Χασεκίδη, Πετρίδη να πείσουν τον Ιβάν Σαββίδη να ενισχύσει τα τμήματα χάντμπολ,
(όπως τεχνηέντως άφηναν να εννοηθεί διάφοροι υποστηρικτές του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ τις τελευταίες μέρες που προέκυψε η είσοδος Μυστακίδη στο μπάσκετ)
ώστε να διεκδικήσουμε ...
από Jamaican
Πέμ 11 Σεπ 2025, 16:48
Jump to forum
Jump to topic

Και που είναι το παράξενο δηλ να συζητήσεις για την ενίσχυση του βόλλευ, χωρίς τον υπεύθυνο για το βόλλευ αλλά με δικηγόρο;
Μπορεί να ετοιμάζουν τον δικαστικό αγώνα για Μασο, ας πούμε :lol: :lol: :lol:
από Cylon-4
Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:29
Jump to forum
Jump to topic

dev έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:24 πρεπει να ζητανε αδεια απο τον κολκα και τον δαπιτη της παε ποτε θα συναντησουν οι ανθρωποι του ΑΣ χορηγο του συλλογου και υποψηφιο επενδυτη της καε :lol:
Δεν σου αρεσει ο δαπιτης της ΠΑΕ ?
Ενω ο υποψηφιος επενδυτης ειναι εξωκοινοβουλευτικη αριστερα, ε?
από Maklaz
Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:30
Jump to forum
Jump to topic

Ναι dev, ναι πασάκα μου, δηλαδή θα θέλω εγώ να κάνω χορηγία ένα μεγάλο ποσό και θα έρθουν να με βρούνε αυτοί αντί να πάω εγώ στα γραφεία τους.

Έτσι και αλλιώς αυτό έκαναν κάθε φορά για όλους τους χορηγούς. Πήγαιναν να τους βρούνε οι ίδιοι. Παραδείγματα άπειρα.

Δίκιο έχεις.