Αναζήτηση για περισσότερες από 1277 εγγραφές

Return

από ΚΩΣΤΑΣ2019
Σάβ 13 Σεπ 2025, 12:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

dev έγραψε: Σάβ 13 Σεπ 2025, 12:32 ας ξεκινησει ο ιβαν απο ενα καλο φορ
Ο ιβαν δεν ξεκιναει τώρα

13 χρόνια εχει πράξεις
Με θετικό πρόσημο για πολλούς(για σένα????)
δεν εχει να αποδείξει κατι
από leomatos88
Σάβ 13 Σεπ 2025, 16:35
Jump to forum
Jump to topic

Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου όλους τους φίλους που μοιράστηκαν μαζί μας τις διοικητικές ιστορίες από τα παλιά. Για τα περισσότερα είχα άγνοια. Είναι το είδος ιστορίας της ομάδας μας για το οποίο δεν μαθαίνουμε ποτέ.

Από όλους όσους θέλαν το καλό μας, για μένα ο ‘’καλύτερος’’ όλων ...
από gervasio artigas
Σάβ 13 Σεπ 2025, 17:16
Jump to forum
Jump to topic

Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου όλους τους φίλους που μοιράστηκαν μαζί μας τις διοικητικές ιστορίες από τα παλιά. Για τα περισσότερα είχα άγνοια. Είναι το είδος ιστορίας της ομάδας μας για το οποίο δεν μαθαίνουμε ποτέ.

Από όλους όσους θέλαν το καλό μας, για μένα ο ‘’καλύτερος ...
από Cylon-4
Σάβ 13 Σεπ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

eorptol1 έγραψε: Σάβ 13 Σεπ 2025, 19:42 εσοδα ο ΑΣ απο που ? αν γινει αυτο
Οπως εστρωσαν ας κοιμηθουν.
Να τους δινει αυτος με τον οποιο συναντιουνται και υπογραφουν κρυφα.
από Maklaz
Σάβ 13 Σεπ 2025, 20:02
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω, πως ένας άνθρωπος που τα έχει βάλει με όλους και με όλα, γκρέμισε ένα ολόκληρο κατεστημένο, έφερε τίτλους κόντρα σε όλους, θα μπορέσουν τώρα κάτι λίγοι (κυριολεκτικά και μεταφορικά) να τον εμποδίσουν, να κάνει την νέα τούμπα.

Το γλυκάκι έρχεται πάντα στο τέλος.
από renegade
Σάβ 13 Σεπ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Μου κάνει τρομερά - άσχημη - εντύπωση πως συνοπαδοί παρακαλούν να πάρει ο Σαββίδης την ομάδα και να παίζει αλλού, να σηκώσει ακόμα και νέο γήπεδο αλλού (ενώ ας πούμε το σενάριο πως φτιάχνει ο Μυστακίδης τη Τούμπα).
Ξέχωρα ότι από πού προκύπτει πως ένα νέο στάδιο σε άλλη περιοχή θα ήταν πιο φθηνό ...
από trouman
Σάβ 13 Σεπ 2025, 22:37
Jump to forum
Jump to topic

Μου κάνει τρομερά - άσχημη - εντύπωση πως συνοπαδοί παρακαλούν να πάρει ο Σαββίδης την ομάδα και να παίζει αλλού, να σηκώσει ακόμα και νέο γήπεδο αλλού (ενώ ας πούμε το σενάριο πως φτιάχνει ο Μυστακίδης τη Τούμπα).
Ξέχωρα ότι από πού προκύπτει πως ένα νέο στάδιο σε άλλη περιοχή θα ήταν πιο φθηνό ...
από dimpaok4
Κυρ 14 Σεπ 2025, 00:15
Jump to forum
Jump to topic

η τουλαχιστον να υπαρχουν οι ψυχρες σχεσεις πχ μαρινακη-αγγελοπουλων ,που ο χοντρος εχιε παει καποιες φορες στο σεφ και οι αλλοι ουτε εχουν πατησει στο καραισκακης,συν οτι υπογεια πηγε να παρει και το μπασκετ ο βαγγελας με τον γιο του και τους ριξανε πορτα κανα 2 φορες με κατι περιεργα ποστ στα ...
από aivas19
Κυρ 14 Σεπ 2025, 17:09
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί είναι κάτι στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή; Σαν τι να βγει να μιλήσει για τι πράγμα; Για το ποιόν θα πάρει πεντάρι στο μπάσκετ;

Γιατι φανταζεσαι πραγματα; Ειπα εγω να βγει να μιλησει στο παραπανω σχολιο; Ρωτησα αν ειναι εξαφανισμενος. Ναι η οχι θα αρκουσε

Μα τι θα πει είναι εξαφανισμένος ...
από navigator11
Κυρ 14 Σεπ 2025, 18:20
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί είναι κάτι στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή; Σαν τι να βγει να μιλήσει για τι πράγμα; Για το ποιόν θα πάρει πεντάρι στο μπάσκετ;

Γιατι φανταζεσαι πραγματα; Ειπα εγω να βγει να μιλησει στο παραπανω σχολιο; Ρωτησα αν ειναι εξαφανισμενος. Ναι η οχι θα αρκουσε

Μα τι θα πει είναι εξαφανισμένος ...
από Guitarman
Δευ 15 Σεπ 2025, 00:01
Jump to forum
Jump to topic

Κώστας 2019, δεν θα κατηγορήσω τον Μυστακίδη γιατί δεν ήρθε πιο νωρίς. Ούτως ή άλλως τα σχόλια περί αγνού ΠΑΟΚτση και Θεσσαλονικέα τα ακούω και γελάω. Τον κρίνω για όσα απεχθέστατα έκανε υπογείως με την κυβέρνηση και τον ΑΣ.
Υ.Γ ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους. Αν μας άρεσαν οι που...σιες θα ...
από Black_Knight
Τρί 23 Σεπ 2025, 23:14
Jump to forum
Jump to topic

Επειδη ο διαβολος κρυβεται συνηθως στις λεπτομερειες να περιμενουμε να δουμε ποια θα ειναι η αντιδραση της ΠΑΕ οταν λαβουν το προτεινομενο μνημονιο. Αν προταθουν τροποποιησεις, θα δεχτει να τις συζητησει ο ΑΣ ή θα απαιτησει την αποδοχη του απο την ΠΑΕ τελεσιγραφικα; Εγω εχω πολλες επιφυλαξεις για το ...
από gervasio artigas
Τρί 23 Σεπ 2025, 23:51
Jump to forum
Jump to topic

Αξιζει επισης να προσεχθεί οτι η "μανα" του Συλλόγου, ΠΡΙΝ απο κάποιο σημαντικο παιχνιδι του ΠΑΟΚ "κατι ανακοινωνει" για το γηπεδο
Τυχαιο θα είναι......
από aivas19
Τρί 23 Σεπ 2025, 23:57
Jump to forum
Jump to topic

Επειδη ο διαβολος κρυβεται συνηθως στις λεπτομερειες να περιμενουμε να δουμε ποια θα ειναι η αντιδραση της ΠΑΕ οταν λαβουν το προτεινομενο μνημονιο. Αν προταθουν τροποποιησεις, θα δεχτει να τις συζητησει ο ΑΣ ή θα απαιτησει την αποδοχη του απο την ΠΑΕ τελεσιγραφικα; Εγω εχω πολλες επιφυλαξεις ...
από abc_o_ karpouzas
Πέμ 25 Σεπ 2025, 12:41
Jump to forum
Jump to topic

Απο χθες δεν εχω γραψει πουθενα ουτε ενα ποστ.
Μετα και το 2ο στην σειρα αγωνα που ακουστηκε το συγκεκριμενο συνθημα με εχει καταβαλει μια στεναχωρια.
Αρχιζω και βλεπω σημαδια στην ομαδα σαν αυτα που χλευαζαμε αλλους με το γνωστο συνθημα "ενα @@@ρδελο εισαστε". Κριμα.
Δεν ξερω πως θα βγει ετσι ...