Και το ποστ σου ανέβηκε
Και υπερβολές στα όρια ψέμματος χρησιμοποιείς
Και δε βγαίνει και άκρη
Άρα δηλαδή καθόσον ο Σαββίδης δεν έκανε μεταγραφές πιο ακριβές απ του Ιγκασον, σημαίνει οτι θα θέλαμε να τον διώξουμε απ το 2019;
Ή υπήρχε κάποια προθεσμία μερικών ετών να κάνει ακριβότερες και επειδή ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1277 εγγραφές
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 22:18
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!
Πλάκα κανουμε;
Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;
Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.
Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,
Απλώς πουλούσε ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 22:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Πλάκα κανουμε;
Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;
Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.
Απλώς πουλούσε ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Πλάκα κανουμε;
Απλώς πουλούσε ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Πλάκα κανουμε;
Απλώς πουλούσε ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Δινω το email μου στους μοντς,αν γνωριζουν απο τα νεα η παλια ακαουντ που να ξερουν καποιον να δινει λεφτα για προπαγανδα υπερ καποιου.Θελω να ανοιξω σπιτικο και οικονομικα σφιγγομαι.
Just saying,ε νιωθω κ μ@λακας αν αλλοι πληρωνονται για φθηνη προπαγανδα,τουλαχιστον εγω μπορω να κανω σωστη ...
Just saying,ε νιωθω κ μ@λακας αν αλλοι πληρωνονται για φθηνη προπαγανδα,τουλαχιστον εγω μπορω να κανω σωστη ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοπεί και τι να γράψει. Μόνη παρηγοριά οι παλιοί φίλοι/ συνοπαδοί που νοιώθουν. Στη δουλειά ανακοίνωσαν περικοπές, από 40 άτομα προσωπικό από αρχές του '26 πάμε στους 15, οπότε κάποια καλά παιδιά ξεκίνησαν ήδη τις ραδιουργίες για να ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 03:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μόνη λύση να ανοίξει ο Α.Σ για την εγγραφη μελων γιατι επι τους ουσίας δεν εκπροσοπουν τον ΠΑΟΚ αυτοί.Μο΄νο καλό δεν κάνουν στην ομάδα.
- Παρ 26 Σεπ 2025, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Πλάκα κανουμε;
Απλώς πουλούσε ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσες π@π@ριές θα διαβάσουμε πια? και τι σχέση έχουν όλα αυτά (o Μπότο, o Meite, ο Ίγκασον τα selling club, etc, etc) με τον ΑΣ και την ΠΑΕ?
- Παρ 26 Σεπ 2025, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία
Εκτός από ψέμματα, είναι ξεκάθαρη προσπάθεια να χαώνεται η κουβέντα και να δικαιολογείται ο πόλεμος στον Σαββίδη
"Μα τόσα κακά έκανε, γιατί δε τον μισείτε, τόσα λεφτά σας περιμένουν με το νέο αφεντικό"
Εκτός από ψέμματα, είναι ξεκάθαρη προσπάθεια να χαώνεται η κουβέντα και να δικαιολογείται ο πόλεμος στον Σαββίδη
"Μα τόσα κακά έκανε, γιατί δε τον μισείτε, τόσα λεφτά σας περιμένουν με το νέο αφεντικό"
- Παρ 26 Σεπ 2025, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Πλάκα κανουμε;
Απλώς πουλούσε ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 16:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν αυτός ήταν έστω και λίγο ΠΑΟΚτσης θα ήξερε τουλάχιστον πότε έφυγε ο μποτο από την ομάδα.
Έχει τόση σύγχυση όμως ώστε να γράψει το σκονακι του που δεν ελέγχει τίποτα
Έχει τόση σύγχυση όμως ώστε να γράψει το σκονακι του που δεν ελέγχει τίποτα
- Παρ 26 Σεπ 2025, 18:33
- Jump to forum
- Jump to topic
@mi8rio
Ως τώρα δεν πείθεις.
Kαι δεν θα πείσω ποτέ κανέναν, καθώς δεν έχω σκοπό να πείσω ούτε να προσηλυτίσω κανέναν.
Δεν σας γνωρίζω και δεν με γνωρίζετε, όλη η παλιά "φρουρά" του paokmania δεν υπάρχει πια που γνωριζόμασταν και προσωπικά με αρκετούς.
Και αν γνωρίζω κάτι παραπάνω, για αυτά ...
- Παρ 26 Σεπ 2025, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
mi8rio @
Όσοι έχουμε την τύχη να εργαζόμαστε αν ξέρουμε καλά ένα πράγμα είναι ότι τα 9 καλά κανείς δεν τα θυμάται, το 1 στραβό, οι "αντίπαλοι" εντός των "τειχών" θα το κάνουν "σημαία"...
Καλη ώρα ...
Όσοι έχουμε την τύχη να εργαζόμαστε αν ξέρουμε καλά ένα πράγμα είναι ότι τα 9 καλά κανείς δεν τα θυμάται, το 1 στραβό, οι "αντίπαλοι" εντός των "τειχών" θα το κάνουν "σημαία"...
Καλη ώρα ...