Αναζήτηση για περισσότερες από 1277 εγγραφές

Return

από Мир
Παρ 26 Σεπ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Είναι σαν να το βλέπω ήδη το έργο με την ψηφοφορία του Γ.Σ. των 200 μελών με το Δ.Σ.

Θα φωνάζουνε τα μέλη Πινακωτή πινακωτή! , και θα απαντά ο Άλκης αγκαλίτσα με τον εκλεκτό επενδυτή που για την ώρα δεν έχει προταιρεοτητα αλλά έχει πάρει το έργο Έλα από το άλλο μου τ’ αυτί, γιατί η "μάνα" είναι ...
από PAOK DreXleR
Παρ 26 Σεπ 2025, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Kαι δεν θα πείσω ποτέ κανέναν, καθώς δεν έχω σκοπό να πείσω ούτε να προσηλυτίσω κανέναν.
Δεν σας γνωρίζω και δεν με γνωρίζετε, όλη η παλιά "φρουρά" του paokmania δεν υπάρχει πια που γνωριζόμασταν και προσωπικά με αρκετούς.
Και αν γνωρίζω κάτι παραπάνω, για αυτά που μας "καίνε" το μόνο ...
από navigator11
Παρ 26 Σεπ 2025, 23:59
Jump to forum
Jump to topic

@mi8rio

Είμαι από τους ρομαντικούς. Και αυτός ο ρομαντισμός μού υπαγορεύει να στηρίζω τον μεγαλομέτοχο τόσο της ΠΑΕ όσο και της ΚΑΕ...τον καθένα για διαφορετικούς λόγους, με κοινό παρονομαστή ότι σε δύσκολες εποχές κράτησαν τη σημαία του ΠΑΟΚ ψηλά.

Μέσα στον ρομαντισμό μου, που λές, έχω ...
από Guitarman
Σάβ 27 Σεπ 2025, 00:31
Jump to forum
Jump to topic

Kαι δεν θα πείσω ποτέ κανέναν, καθώς δεν έχω σκοπό να πείσω ούτε να προσηλυτίσω κανέναν.
Δεν σας γνωρίζω και δεν με γνωρίζετε, όλη η παλιά "φρουρά" του paokmania δεν υπάρχει πια που γνωριζόμασταν και προσωπικά με αρκετούς.
Και αν γνωρίζω κάτι παραπάνω, για αυτά που μας "καίνε" το μόνο ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Σάβ 27 Σεπ 2025, 08:15
Jump to forum
Jump to topic

dev έγραψε: Σάβ 27 Σεπ 2025, 02:40 πολυ ζορι τραβαει ο κολκας
Και σωστά τραβάει ζόρι.

Εσύ δεν βλέπεις που οδηγεί αυτή
η συμπεριφορά του ΑΣ?????
από Cylon-4
Σάβ 27 Σεπ 2025, 10:12
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ησαιαδης ας κοιταξει να παρουμε κανεναν τιτλο στα 25 plus τμηματα που εχει ο ΑΣ και βλεπουμε.....
από Taseos
Σάβ 27 Σεπ 2025, 10:27
Jump to forum
Jump to topic

Θα γελάσουμε πολύ. Μη βιάζεστε
από Maklaz
Σάβ 27 Σεπ 2025, 12:13
Jump to forum
Jump to topic

ο Τοσκιτσης ανεβασε ενα ποστ που ελεγε για ενα χαβουζομεσο οτι εκανε κατα καποιο τροπο "leak" μερικες λεπτομερειες απο την επιτροπη που συσταθηκε για το γηπεδο, εχει παρει το ματακι σας ή ο αυτις σας κατι; Γιατι οσο το εψαξα δε βρηκα κατι.

Μονο απο την ατμοσφαιρα καταλαβα οτι δε ζητειται PoF ...
από Franky
Σάβ 27 Σεπ 2025, 12:32
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ησαιαδης ας κοιταξει να παρουμε κανεναν τιτλο στα 25 plus τμηματα που εχει ο ΑΣ και βλεπουμε.....

Τίτλ....? Πάρε το μηδέν φίλε, δεν σ'ακούμε καλά.... ΕμειςδεγιναμεΠΑΟΚγιατουςτιτλουςμπλαμπλαμπλαμπλα

Εντωμεταξύ ο Πανιώνιος στο Γυναικείο βόλεϊ με χορηγό γνωστή εγχώρια καπνοβιομηχανία, έχει ...
από Taseos
Σάβ 27 Σεπ 2025, 12:43
Jump to forum
Jump to topic

dev έγραψε: Σάβ 27 Σεπ 2025, 10:42 θα περασει κανας χρονος και ......

ο τασεος θα λεει ακομα μην βιαζεστε
Δε θέλει άγχος. Οκ θα υπάρξει κάποιο ζόρι αλλά δεν θέλει άγχος. Μη βιάζεσαι.
από gervasio artigas
Σάβ 27 Σεπ 2025, 13:07
Jump to forum
Jump to topic

Με όση υπευθυνότητα με διακρίνει και απευθυνόμενος στους ΑΓΝΟΥΣ και ΝΟΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΟΚτσηδες σας λέω μετά λόγου γνώσεως ότι ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ο ΑΣ ειναι ΠΑΡΑΤΥΠΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ
Αν δηλαδη αυτά γίνονταν σ' ενα ιδιωτικο επίπεδο και όχι αθλητικο με την δημοσιοτητα που εχει, αν π.χ η θιγόμενη ...
από navigator11
Σάβ 27 Σεπ 2025, 19:29
Jump to forum
Jump to topic

Dev αν τα τελευταία σου ποστ εσύ τα θεωρείς καλοπροαίρετη συμμετοχή σε φόρουμ και έκφραση άποψης, εγώ δεν τα θεωρώ

Τα θεωρώ προκλήσεις ειρωνίες και φυτίλια

Θεωρώ ότι οι περίπου σαράντα προειδοποιήσεις που έχω κάνει μήνες τώρα, αρκούν. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Συγγνώμη κιόλας αλλά για ...
από Cylon-4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 08:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Σημερα κανει ντεμπουτο η ομαδα futsal και το μπασκετ γυναικων.
Επισης αγωνιζεται το ποδοσφαιρο γυναικων.
Χθες εδωσαν φιλικα το πολο ανδρων και το βολλει γυναικων.
Αν δειτε καμμια αναφορα σε ολα αυτα, στην επισημη σελιδα του ΑΣ, πειτε το και σε μενα......
Σςςςςςςς, ο ΑΣ κοιμαται.
Ο καιρος ειναι ...
από george188
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:11
Jump to forum
Jump to topic

Αν θέλετε να δείτε (ή και να θυμηθείτε) πως θα μοιάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά/χωρίς τον Ιβάν Σαββίδη, δείτε τα Τμήματα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ή την ΚΑΕ τα τελευταία 22 χρόνια, και πριν το Χατζόπουλο.

Ο ΠΑΟΚ, περήφανος Τροφοδότης Παικτών/Παικτρών του ΠΟΚ και των ομάδων του Νότου.

Η καλύτερη περίοδος του ...
από Guitarman
Δευ 29 Σεπ 2025, 12:28
Jump to forum
Jump to topic

Μέσα στο Σεπτέμβριο η ομάδα ποδοσφαίρου έκανε περισσότερες μαλακιες από όσες μπορούσε να καταναλώσει ο ΑΣ κ μείνανε μερικές ανεκμετάλλευτες :mrgreen: