Η αναζήτηση βρήκε 733 εγγραφές
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Η ιστορία δε θα γράψει τίποτα. Εδώ και τώρα καταχωρίζει τους εφιάλτες στα πιο μαύρα κατάστιχα. Στην ίδια λίστα με τον Κομίνη, τον Αυγενάκη και τον Κατσαρή, για τη λαμπρή τους προσφορά στο μεγαλείο του Συλλόγου. Και φυσικά οι θεματοφύλακες της πάρτης τους (έστω, της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:07
- Jump to forum
- Jump to topic
11-6-2023(τελευταία στοιχεία που θα
βρήκα για τους big4)
ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
ΠΑΟΚ 129 εκατομυρια
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 76 εκατομυρια
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 26 εκατομυρια
ΑΕΚ 11 εκατομυρια
Θέλετε τώρα εσείς ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ
ο ιδιοκτήτης της πρώτης ομάδας να
αφήσει κάποιον άλλο να κτίσει και να εκμεταλλεύεται το γήπεδο ...
βρήκα για τους big4)
ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
ΠΑΟΚ 129 εκατομυρια
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 76 εκατομυρια
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 26 εκατομυρια
ΑΕΚ 11 εκατομυρια
Θέλετε τώρα εσείς ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ
ο ιδιοκτήτης της πρώτης ομάδας να
αφήσει κάποιον άλλο να κτίσει και να εκμεταλλεύεται το γήπεδο ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνεχίζω.
Δηλαδή έβαλα εγώ 161 εκατομυρια
σε 13 χρόνια, θέλω να μείνω άλλα τόσα
και θα κάνει άλλος το γήπεδο;
Από το παράθυρο.
Με τον μαντήλι δεν έχει να κλάψει ΑΣ;
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ.
ΛΟΓΙΚΑ
ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
Και λέτε τώρα εσείς ότι δεν σας νοιάζει
ποιος θα το κάνει;
Και γιατί ρε μάγκες αφού όπως συμφωνούμε ...
Δηλαδή έβαλα εγώ 161 εκατομυρια
σε 13 χρόνια, θέλω να μείνω άλλα τόσα
και θα κάνει άλλος το γήπεδο;
Από το παράθυρο.
Με τον μαντήλι δεν έχει να κλάψει ΑΣ;
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ.
ΛΟΓΙΚΑ
ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
Και λέτε τώρα εσείς ότι δεν σας νοιάζει
ποιος θα το κάνει;
Και γιατί ρε μάγκες αφού όπως συμφωνούμε ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως, μέσο όρο εδώ μέσα, περίπου το 80% είναι υπέρ του ΠΑΟΚ και μόνο καμιά 20% είναι υπέρ ΑΣ ή/και Μυστακίδη. Αν από αυτό το 20%, υποθέσουμε πως το 10% είναι βαλτοί και υπάλληλοι του 5ευρω για να περνάνε προπαγάνδα, τότε μόνο ένα ελάχιστο ποσοστό εδώ μέσα τάσσονται κατά του ΠΑΟΚ.
Τι όμως ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ούτε Τσακμακάδες, μήτε Πετμεζάδες κοκ ξέρω. Μπορεί οι συγκεκριμένες πληροφορίες να είναι παντελώς του ανδρικού μορίου, ανυπόστατες, αποκύημα φαντασίας. Αυτό που ξέρω μετά βεβαιότητας είναι ότι επί 50 μέρες υπάρχει μόνο συσκοτιστική και αδιαφανής στάση και συμπεριφορά από συγκεκριμένη πλευρά. Το ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία όλα αυτά
Ένα ερώτημα για εμάς του εξωτερικού:
Αυτός ο... καθηγητής που βάλανε εκπρόσωπο στον ΑΣ, ισχύει ότι είναι παραγωγός του Μετροπολις όπως γράφει σε σημερινό του άρθρο ο Κόλκας;
ΑΝ ναι, τι ακριβώς καθόμαστε και συζητάμε; Μόνο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος για να μην βλέπει τι ...
Ένα ερώτημα για εμάς του εξωτερικού:
Αυτός ο... καθηγητής που βάλανε εκπρόσωπο στον ΑΣ, ισχύει ότι είναι παραγωγός του Μετροπολις όπως γράφει σε σημερινό του άρθρο ο Κόλκας;
ΑΝ ναι, τι ακριβώς καθόμαστε και συζητάμε; Μόνο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος για να μην βλέπει τι ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ιστορία δε θα γράψει τίποτα. Εδώ και τώρα καταχωρίζει τους εφιάλτες στα πιο μαύρα κατάστιχα. Στην ίδια λίστα με τον Κομίνη, τον Αυγενάκη και τον Κατσαρή, για τη λαμπρή τους προσφορά στο μεγαλείο του Συλλόγου. Και φυσικά οι θεματοφύλακες της πάρτης τους (έστω, της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
alexgarcia6 τα ξαναπες για τους συνδέσμους.
Εγώ δεν εμπιστεύομαι ούτε τη μάνα μου και την αδερφή μου. Άλλος τον πουλάει για δέκα μέτρα γης και σφάζεται με τον αδελφό του. Και συ μας λες για τους συνδέσμους. Λες και εμείς δεν ειμασταν σε συνδέσμους και δε βλέπανε τι γίνεται.
Τον Παντελάκη ποιος τον ...
Εγώ δεν εμπιστεύομαι ούτε τη μάνα μου και την αδερφή μου. Άλλος τον πουλάει για δέκα μέτρα γης και σφάζεται με τον αδελφό του. Και συ μας λες για τους συνδέσμους. Λες και εμείς δεν ειμασταν σε συνδέσμους και δε βλέπανε τι γίνεται.
Τον Παντελάκη ποιος τον ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι γνωστοί μου είναι με ΠΑΟΚ και Σαββίδη. Στα ραδιόφωνα το ίδιο.
Αλλά στα σοσιαλ το ποσοστό είναι 90%
Δείτε τη σελίδα στο fb του ΑΣ και της ΠΑΕ. Εκατοντάδες σχόλια υπέρ της ΠΑΕ και του ΠΑΟΚ. Τα ίδια εναντίον του ΑΣ με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.
Αυτά είναι τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Υπέρ Τέλη απειροελαχιστοι ...
Αλλά στα σοσιαλ το ποσοστό είναι 90%
Δείτε τη σελίδα στο fb του ΑΣ και της ΠΑΕ. Εκατοντάδες σχόλια υπέρ της ΠΑΕ και του ΠΑΟΚ. Τα ίδια εναντίον του ΑΣ με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.
Αυτά είναι τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Υπέρ Τέλη απειροελαχιστοι ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει η τεχνογνωσία ΟΠΕΚΕΠΕ, θα την τελειοποιήσουν και όλα καλά.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Την απάντηση για την Θ4 την εδωσε η Θ4
Δεν θα κατσω να αναλυσω την προσφορα των συνδεσμων και την σημαντικοτητα τους ουτως η αλλως η ιδια αποδιδεται οτι αμεσως μετα τη βομβα κατσαρη ο Ιβαν εσπευσε να μιλησει με αυτους
Οπως και εκατονταδες αλλες φορες
ΑΣΧΕΤΟ ολο αυτο
Εγω ρωτησα τον τυπο, που ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή όμως με την ίδια ευκολία μπορώ να ισχυριστώ κι εγώ ότι έχουν ήδη υπογράψει δεσμευτικό συμφωνητικο εργασίας, δε θα έπρεπε ο ίδιος ο ΑΣ να μας δείξει αυτό το χαρτί; Για να μην χρειάζεται εγώ και πχ ο equaliser να τρώμε τα σκωτια μας , χωρίς μάλιστα να ξέρουμε; Εκεί είναι και το μεγάλο κατηγορώ ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Beyes δεν θυμάμαι να σε υποχρέωσε κανείς να το διαβάζεις
Αν αναφέρεσαι σε κάτι συγκεκριμένο διευκρινισε το
Αν προσβάλλεις γενικά όλους τους συμμετέχοντες επισης
Σε ότι αφορά το χαρτί του ΑΣ, εγώ λέω ότι πολύ πιθανόν να μην έχει υπογραφεί τίποτα και να εκβιάζει καταστάσεις ξέροντας ότι έχει ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή όμως με την ίδια ευκολία μπορώ να ισχυριστώ κι εγώ ότι έχουν ήδη υπογράψει δεσμευτικό συμφωνητικο εργασίας, δε θα έπρεπε ο ίδιος ο ΑΣ να μας δείξει αυτό το χαρτί; Για να μην χρειάζεται εγώ και πχ ο equaliser να τρώμε τα σκωτια μας , χωρίς μάλιστα να ξέρουμε; Εκεί είναι και το μεγάλο ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μόνο βέβαιο είναι πως λίγες ώρες πριν την... καταιγίδα αποκαλύψεων από τον ΑΣ την Παρασκευή, από την ατμόσφαιρα και τη συμπεριφορά του κόσμου, απλού και μη, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το παιχνίδι με τους Αυστριακούς στο γήπεδο, θα έχουμε βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.