Αναζήτηση για περισσότερες από 1273 εγγραφές

Return

από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

:| Οποία στάση και να πάρουν οι σύνδεσμοι,
(αυτή τη στιγμή μοιάζουν χωρισμένοι)
δεν είναι κάτι άλλο παρά ένα μέρος του λαού του ΠΑΟΚ.

Πόσοι είναι σύνδεσμιτες; 5.000- 10.000 λίγο παραπάνω; Ο λαός του ΠΑΟΚ
είναι εκατοντάδες χιλιάδες.
Θέλετε και το τυπικό;
Επειδή εδώ όλοι μιλάμε για ΔΣ, ΑΣ,ΠΑΕ
κλπ ...
από Equalizer
Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:43
Jump to forum
Jump to topic

τι μπαν ειναι αυτα ρε με οποιον διαφωνει ο μοντ τον μπαναρει? να ακουγεται δηλαδη μονο η μια πλευρα

λιγη ντροπη

αν ειναι κλειστε το φορουμ και καντε μονο αρθρα υπερ ιβαν

equalizer απαραδεκτος

Με εκατό άτομα διαφωνώ. Δεν τους μπαναρα

Με ποιον με θεωρεί μαλακα και μου λέει προσβλητικά για ...
από Taseos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Να σε ενημερώσω ότι οι ανακαινίσεις σε 2 περιουσιακά στοιχεία του ας , είναι έργο και χρηματοδότηση του ιβαν σαββιδη. Ο ας που έχει το γήπεδο ας έφτιαχνε τους νιπτήρες. Εγώ ένα σπίτι που νοικιάζω τα μη κινητά μέρη νιπτήρες κουφώματα κλπ τα φροντίζω. Δεν περιμένω από τον ενοικιαστή ναμου φτιάξει και ...
από Unpsofable78
Σάβ 02 Αύγ 2025, 20:15
Jump to forum
Jump to topic

πιστευεις οτι θα μας διαφωτισει η συνεντευξη του ΑΣ εγω ειμαι σιγουρος οπως και οι αλλες θα μας εκνευρισουν περισσοτερο,και φυσικα δεν θα πουν τι υπογραψανε με τον μυστακιδη.....

Απ όσα κυκλοφορούν από κάποιους στα sm, μάλλον ετοιμάζουν ευθεία προσπάθεια αποδομησης του Ιβάν.
Δεν ξέρω τι θα πουν ...
από Dimitris_L4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 20:35
Jump to forum
Jump to topic

Ξερει κανενας αν η περιβοητη συνεντευξη θα εχει αρδ? θα μπορουν να γινουν ερωτησεις ή θα ειναι ενας μονολογος θεοποιησης του Τελη κ αποδομησης του Ιβαν??
από Elkjaer
Σάβ 02 Αύγ 2025, 20:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Θες να γράψω τι μου είπε μόλις ο Σαββίδης πήρε τον ΠΑΕ σοβαρότατος άνθρωπος Κωνσταντινουπολίτης στην καταγωγή του οποίου η οικογένεια πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Ομίλου; Άστο καλύτερα, πάντως όχι για γκαζοζες κ σακάκια.

Όλοι αυτοί οι σοβαρότατατοι, οι "Κωνσταντινουπολίτες", οι "Θεσσαλονικείς ...
από Ele24
Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:44
Jump to forum
Jump to topic

Παρακολουθώ το site τουλάχιστον 17 χρόνια. Δεν μπήκα ποτέ στον κόπο να δημιουργήσω λογαριασμό. Το έκανα όμως τώρα, μόνο και μόνο για να γράψω τρία λόγια.

Είμαι 36 χρονών. Ο Ιβάν Σαββίδης — αρέσει δεν αρέσει, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός — είναι ο ευεργέτης του συλλόγου. Μας ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Κάποτε λέγατε :ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τα πρωταθλήματα..
Μάλλον σωστό ήταν , γιατί μόλις πήρατε πρωταθλήματα γίνατε γαύροι. Χειρότεροι από γαύρους σε ορισμένα θέματα.
Είναι προφανές οτι αυτό το πράγμα δεν είναι ΠΑΟΚ, ή δεν είναι ΠΑΟΚ όπως τον ξέραμε.
Το πιο πονηρό φυσικά είναι το όμορφο: Δεν παίρνω ...
από Мир
Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:26
Jump to forum
Jump to topic

Δικηγορικό φόρουμ έχει καταντήσει η φάση, αντί για φόρουμ Παοκμανιακς.
από Parolos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:27
Jump to forum
Jump to topic

Βλέπω ότι η προσπάθεια είναι επίμονη.
Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια.

Σαν τη Λερναία Ύδρα φυτρώνουν φοβερό.
από Unpsofable78
Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:32
Jump to forum
Jump to topic

Paris2

Σύμφωνοι φίλε. Το πρόβλημα τους όμως, όπως αφήνουν να εννοηθεί, είναι οι οικονομικές εγγυήσεις και όχι τυχόν γραφειοκρατικα θέματα ή εμπόδια από την εκάστοτε κυβέρνηση.Σε αυτά πρέπει να λειτουργούν ενωμένοι ΠΑΕ και ΑΣ και να συνδράμουν και οι δύο για να ξεπεραστούν. Όπως και στην ανεύρεση ...
από Rexaris
Κυρ 03 Αύγ 2025, 01:00
Jump to forum
Jump to topic

Πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου ανώδυνο να προσβάλει κανείς τον Χατζόπουλο και τους περί αυτού και την προσπάθεια που κάνουν να σώσουν την ΚΑΕ. Μπορώ να σας πω οτι είναι 100 φορές χειρότερα να προσβάλεις τον Χατζόπουλο παρά τον Σαββίδη επειδή δεν μπορεί να του προσάψει κανείς κανένα κέρδος (λιμάνια ...
από Мир
Κυρ 03 Αύγ 2025, 02:16
Jump to forum
Jump to topic

Πόσο πόνεσε το πιο μάγκικο πρωτάθλημα το 2024, το 1-2 θα μείνει για πολλά χρονιά χαραγμένο στις μνήμες όλων μας :nairepaok:

Κάποιοι ακόμα θα εύχονται ο Μποντζόβι να συνεχίζε τα κεφαλοκλειδώματα κρατικών λειτουργών και αντ'αυτού να τιμωρείται ο Λουτσεσκου, επειδή ο γατούλις τα είχε φίνα με τη ΝΔ ...
από loukas karadimos
Κυρ 03 Αύγ 2025, 03:54
Jump to forum
Jump to topic

Πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου ανώδυνο να προσβάλει κανείς τον Χατζόπουλο και τους περί αυτού και την προσπάθεια που κάνουν να σώσουν την ΚΑΕ. Μπορώ να σας πω οτι είναι 100 φορές χειρότερα να προσβάλεις τον Χατζόπουλο παρά τον Σαββίδη επειδή δεν μπορεί να του προσάψει κανείς κανένα κέρδος (λιμάνια ...
από ampaoumpa
Κυρ 03 Αύγ 2025, 04:42
Jump to forum
Jump to topic

Αλλά όχι, έχω άποψη. Όταν σου έχει δώσει δάνειο ο Σαββίδης, δάνειο, μη απαιτητό αλλά δάνειο, δεν βγαίνεις να μιλήσεις και να πάρεις θέση.

Γιατί αν το προφορικά μη απαιτητό δάνειο, το απαιτήσει επειδή εκνευρίστηκε ο Σαββίδης, γιατί δεν τον στηρίζεις, τότε γεια σας.

Τι λέτε ρε? Τι καραμέλα ...