Φαντάσου "αδύναμος" από τις κυρώσεις και πόλεμο κοβιντ κλπ..
Και μετράμε 1 Πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο, 2 τελικοί κυπέλλου, ευρωπαϊκές πορείες, προπονητικό κέντρο με αγορασμενες εκτάσεις, ολοκληρωμένα σχέδια για γήπεδο.
Φαντάσου λοιπόν οτι με κυρώσεις και ως "αδύναμος", τί μισηγα έπεσε σε κάθε ...
Η αναζήτηση βρήκε 733 εγγραφές
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ακόμη και αδύναμος λόγω κυρώσεων στις ρωσικές τράπεζες να είναι , ποτέ δεν έχει πει ότι θα κάνει κάτι συγκεκριμένο και δεν το έκανε. Δεν είναι χαζός να υπογράψει μνημόνιο με αυστηρά χρονοδιαγραμματα για να βρεθεί σε ένα με ενάμιση χρόνο αντιμέτωπος με ολόκληρο τον λαό του ΠΑΟΚ.
Έχουν αναλύσει ...
Έχουν αναλύσει ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
αν ειναι ο στοχος των μοντ να μεινουν μονο αυτοι που λιβανιζουν ιβαν και χατζοπουλο ειναι πολυ κοντα στο να το πετυχουν.
ο χατζοπουλος μπλεχτηκε στην διαμαχη μονος του ενω ειναι προεδρος του μπασκετ ( καμια σχεση με το γηπεδο ποδοσφαιρου δηλαδη)
δεν ειδα πουθενα την αποψη του αμοιριδη στην ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 15:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλο πράγμα σου λέει. Πες μας μια περίπτωση που ενώ υπάρχει ιδιοκτήτης ΠΑΕ, ήρθε κάποιος άλλος και έχτισε το γήπεδο απολαμβανοντας την εκμετάλλευση.
Είναι διαφορετικό πράγμα να χτίσει το γήπεδο ο ιδιοκτήτης μιας ΠΑΕ και μετά να παραδοσει και την ΠΑΕ και το γήπεδο. Μπορείς να τα ξεχωρίσεις;
Είναι διαφορετικό πράγμα να χτίσει το γήπεδο ο ιδιοκτήτης μιας ΠΑΕ και μετά να παραδοσει και την ΠΑΕ και το γήπεδο. Μπορείς να τα ξεχωρίσεις;
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλο πράγμα σου λέει. Πες μας μια περίπτωση που ενώ υπάρχει ιδιοκτήτης ΠΑΕ, ήρθε κάποιος άλλος και έχτισε το γήπεδο απολαμβανοντας την εκμετάλλευση.
Είναι διαφορετικό πράγμα να χτίσει το γήπεδο ο ιδιοκτήτης μιας ΠΑΕ και μετά να παραδοσει και την ΠΑΕ και το γήπεδο. Μπορείς να τα ξεχωρίσεις ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:49
- Jump to forum
- Jump to topic
το προβλημα που ειναι;
Εσύ δεν είπες ότι και σε άλλες ομάδες γίνονται αυτά;
Για δώσε παράδειγμα.
Επίσης.
Εσύ αν ήσουν στην θέση του Ιβάν και είχες προσφέρει τόσα, μήν τα αναφέρουμε όλα πάλι, είχες βάλει σύνολο 200 μύρια, θα δεχοσουν να έρθει κάποιος τρίτος να χτίσει το γήπεδο και να το ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο καλά ελληνικά κάποιος να ξέρει όσο αξιόπιστος καλοπροαίρετος ειλικρινής κι αν είναι όσο λογικοφανή επιχειρήματα παραδείγματα κι αν βρει είναι αδύνατο να εξηγήσει πώς είναι δυνατό κάτι που είναι να μοιραστούν δύο θα τους αποφέρει <και τους δύο> το ίδιο αν το μοιραστούν τρεις._
ηταν να ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:02
- Jump to forum
- Jump to topic
επισης υπαρχουν οι χορηγιες που θα πρεπει να πληρωσουν και να πληρωσουν καλα για να φανουν, υπαρχει η πιθανη χορηγια ονομασιας του γηπεδου (πχ alianz arena, opap arena etc).
Η ΠΑΕ θα καταληξει με περισσοτερα εσοδα ασχετα με το να θα φτιαξει το γηπεδο ο Σαββιδης ή οχι.
Το ζητημα γυρω απο το ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026
Διαβάζω πολλά παιδιά και θέλω να κάνω μια ερώτηση .
Γιατί πρέπει η αγορά εισιτηρίου διαρκείας να σημαίνει απαραίτητα ότι παρέχω στήριξη στον Ιβάν ή το αντίστροφο;
Δηλαδή όταν έπαιρνα εισιτήριο επί Γούμενου στήριζα τον Γούμενο;
ΠΑΟΚ ήμουν είμαι και θα είμαι και πριν και μετά τον Σαββίδη ( που ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχουν υπολογίσει κάτι όμως όλοι αυτοί.
Τον λαό του ΠΑΟΚ. Αυτούς που δεν έχουν ξεχάσει τι πρεσβεύουν τα τέσσερα γράμματα
Και δυστυχώς για αυτούς δεν είμαστε οι λίγοι αλλά οι πολλοί.
Εγώ έχω μάθει κι άλλα πολύ πιο σοβαρά πράγματα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τα γράψω.
Τον λαό του ΠΑΟΚ. Αυτούς που δεν έχουν ξεχάσει τι πρεσβεύουν τα τέσσερα γράμματα
Και δυστυχώς για αυτούς δεν είμαστε οι λίγοι αλλά οι πολλοί.
Εγώ έχω μάθει κι άλλα πολύ πιο σοβαρά πράγματα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τα γράψω.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Στις άλλες περιπτώσεις (Καραϊσκάκη, Φιλαδέλφεια) έγιναν τα γήπεδα από τους
ιδιοκτήτες της ομάδας. Όταν ήθελε
ο καθένας για δικούς του λόγους πούλησε την ομάδα.
Ιδιοκτήτης της ομάδας στον ΠΑΟΚ και κατά γενική ομολογία έχοντας βάλει περισσότερα λεφτά από τους προαναφερθέντες στις ομάδες (είπαμε ότι ...
ιδιοκτήτες της ομάδας. Όταν ήθελε
ο καθένας για δικούς του λόγους πούλησε την ομάδα.
Ιδιοκτήτης της ομάδας στον ΠΑΟΚ και κατά γενική ομολογία έχοντας βάλει περισσότερα λεφτά από τους προαναφερθέντες στις ομάδες (είπαμε ότι ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα ιν το κόμμα λαιμαί Νέα Δημοκρατία να ουμε.

- Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Δήλωσε κάποιος ότι δεν μπορεί?
Όχι άλλα δηλώνουν άλλοι για λογαριασμό του επειδή δεν θέλουν να τον διώξουν
Καλό ε;
υπαρχει επισημη ανακοινωση (της παε οχι δικη μου) που δηλωνει οτι η καθυστερηση των 3 ετων οφειλεται σε λογους ανωτερας βιας
αυτοι οι λογοι ( ας υποθεσουμε ο πολεμος ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Με αυτα που βλεπω, ετσι και καταφερουν να φερουν μυστακιδη στην ΠΑΕ,σε 2-3 χρονια εχουμε τελειωσει ποδοσφαιρικα...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι αλλά μέχρι τότες θα τρώνε ψωμάκι αρκετοί, μετά έχει ο θεός.