Αναζήτηση για περισσότερες από 2079 εγγραφές

Return

από dimpaok4
Πέμ 23 Οκτ 2025, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

κλαμα η δεκαλεπτη συνομιλια μποζο καζινακια να τα βαζουν με υους εξι που μειοψηφισαν

τελοφανς μαζι τους θα πιειτε το πικρο ποτηρι γουλια-γουλια

πρωτα πηγε να του βουτηξει το λιμανι με φουστικο τροπο και επειτα το ιδιο με το γηπεδο και κατα επεκταση την παε.

παρτε το χαμπαρι στον ΠΑΟΚ και σε αυτην ...
από Мир
Πέμ 23 Οκτ 2025, 14:20
Jump to forum
Jump to topic

Δεν καταλαβαίνω γιατί βιαζόμαστε να κλείσουμε το θέμα οταν δεν έχουν πέσει υπογραφές ακόμα και είναι πολλές οι απορίες.

Γιατί τα 2 μέλη δεν ψήφισαν αλλά αν ψήφιζαν όπως ήθελε παράνομα να επιβάλει αυτός ο φούρναρης, τι θα ψήφιζαν;

Υπάρχει περίπτωση να τους έχει "δεμένους" ή με τροπο να τους κάνει ...
από loukas karadimos
Πέμ 23 Οκτ 2025, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

καλησπερα στους οπαδους τους ΜΕΓΑΛΟΥ, ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΟΚ, αυτου ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ...

(καλησπερα και στους υπολοιπους....)

Ημερα χαρας.....

Τελικα αυτο το (εδω περα υπηρχε ενας χαρακτηρισμος τον οποιον εσβησα για να παραμεινω μελος του φορουμ) που δυστυχως εχει επωμιστει τον ρολο του προεδρου του ...
από Taseos
Πέμ 23 Οκτ 2025, 15:17
Jump to forum
Jump to topic

Για να εξαφανιστεί κάποιος πρέπει να εμφανιστεί πρώτα. Με το καλό να εμφανιστεί. Με το καλο
από dimpaok4
Πέμ 23 Οκτ 2025, 20:48
Jump to forum
Jump to topic

50 λεπτο μεχρι 56

σορρυ για την βρωμια που ανεβαζω αλλα βαλτε να ακουσετε μποζο καζινακια και σκαστε στα γελια με το πλερεζοπολις-τελοπολις
από PAOK LARISSA
Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:26
Jump to forum
Jump to topic

Αντε να βγάλουν και καμια ανακοινωση παρηγοριάς και οι 9 σφραγίδες συνδέσμων που ειναι μαζί τους..
από ramboutla
Παρ 24 Οκτ 2025, 22:09
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σεις, τι σιχαματα είναι αυτοί. Έχω να ακούσω αθλητικο ραδιόφωνο γύρω στα 10 χρονια και πραγματικά χαίρομαι πολύ για το καλό που κάνω στον εαυτό μου.
Αρρωσταινουν τα μυαλα του κόσμου και η αρρώστια περνάει στην κοινωνία. Το κακό είναι οτι ο μεγαλο μερος του κόσμου μαθαίνει να σκέφτεται έτσι και ...
από Equalizer
Σάβ 25 Οκτ 2025, 13:56
Jump to forum
Jump to topic

...
Δεν έχει κανένα νόημα να κατασκευαστεί μια ν.Τούμπα
αν τα έσοδα από την εμπορική της εκμετάλλευση δεν κατευθύνονται αποκλειστικά
<εκτος των δικαιωμάτων του ΑΣ>
στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ
δηλαδή την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Γιατί στην άλλη περίπτωση εκτός της απώλειας εσόδων που θα εκτόξευαν τον ...
από aivas19
Σάβ 25 Οκτ 2025, 14:11
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο γραφεται εδω μεσα απο την πρωτη μερα της ολης αυτης φασης αλλα οσοι τα γραφανε χαρακτηριζονταν ως προσωπολατρες και τους λεγαν οτι δε νοιαζονταν για το καλο του ΠΑΟΚ αλλα για να μη θιχτει ο Ιβαν
από leomatos88
Σάβ 25 Οκτ 2025, 15:13
Jump to forum
Jump to topic

Πάμε πάλι, γιατί θα πρέπει να μην κουραστούμε να λέμε τα αυτονόητα.

Εξαρχής το ιδανικό θα ήταν να έχτιζε ο Ιβάν Σαββίδης το γήπεδο, αξιοποιώντας όμως όσο γίνεται, για λόγους ισονομίας, την κρατική επιχορήγηση κι ενδεχομένως βρίσκοντας ο ίδιος ιδιώτες της επιλογής του που να θέλουν να συνδράμουν ...
από ASTNORD2
Κυρ 26 Οκτ 2025, 09:01
Jump to forum
Jump to topic

Παγκόσμια πρωτοτυπία είναι να είσαι μέλος ενός συλλόγου, να μην γνωρίζεις το καταστατικό λειτουργίας του και όταν ζητάς να το δημοσιοποιήσουν να το αρνούνται πεισματικά λες και πρόκειται για επτασφράγιστο μυστικό. Το καταστατικό λειτουργίας του ΑΣ ΠΑΟΚ ζητάμε όχι κάποιας μασονικής στοάς.
Νισάφι πια ...
από tolis14
Κυρ 26 Οκτ 2025, 13:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Προς το κλείσιμο της συζήτησης, ο Τόμας μάς έδωσε και μία… ιδέα από τον Ιβάν Σαββίδη:

“Ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, με πολύ σεβασμό πάντα. Εγώ δεν το περίμενα, αλλά πάντα είναι κοντά στην ομάδα. Παρ’ ότι ήταν μακριά, πάντα προσπαθούσε να είναι κοντά στον ποδοσφαιριστή, να μας δίνει αγάπη, δύναμη ...
από Ιάσονας
Κυρ 26 Οκτ 2025, 14:04
Jump to forum
Jump to topic

Παιδια οποιος και να χτισει το γηπεδο θα παιρνει μερος των εσοδων της εκμεταλλευσης του γηπεδου. Ειτε ειναι ο Ιβαν ειτε ο Τελης ειτε ο φουφουτος.

Το γηπεδο θα κοστισει ενα εξωφρενικο ποσο. Καπως πρεπει να γινει η αποσβεση του. Αυτο που αλλαζει αναλογα με το ποιος θα το κανει πιθανοτατα ειναι σε ...
από Equalizer
Κυρ 26 Οκτ 2025, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

Ας το πάρουν αυτό οι γνωστοι που λένε τα γνωστά έχοντας πάντα την κάλυψη "α εγώ οπαδός είμαι δικαιούμαι να λέω ότι παπαριά μου κατέβει, μην υπερασπίζεσαι δισεκατομμυριούχους" και να το κάνουν ότι τους ευχαριστεί
από giapas
Κυρ 26 Οκτ 2025, 17:52
Jump to forum
Jump to topic

Τον αποκαλεσε ο μπαρλοου δισεκατομμυριουχο που συναγωνιζεται με έναν άλλο δισεκατομμυριουχο. (Μεγάλη απογοητευση).

Και συμφώνησε ο Τζος (καμια έκπληξη) κι ο καταραμένος (μεγάλη έκπληξη).

Μακάρι όλοι οι δισεκατομμυριουχοι να βάζανε ψυχή στις ομάδες τους, όπως ο Ιβαν.

Να μη σωσω να μου βγει ξανα ...