Αναζήτηση για περισσότερες από 2079 εγγραφές

Return

από keep_paokizein
Τετ 29 Οκτ 2025, 15:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Η ΠΑΕ έστειλε μια πρόσκληση.
Ο ΑΣ απάντησε ότι δεν είναι έτοιμος και υπολογίζει να ειναι έτοιμος σε μια βδομάδα.
Ανεπίσημα μάθαμε ότι ετοιμάστηκε, επίσημα όμως όχι, γι αυτό λογίζεται ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος.
Δεν ειναι δουλειά της ΠΑΕ να ρωτάει κάθε τόσο: Ετοιμαστήκατεεεεεεε; ( κατά το ...
από navigator11
Τετ 29 Οκτ 2025, 16:33
Jump to forum
Jump to topic

Αυτοί με βάση όσα λέμε δεν καίγονται. Η ΠΑΕ θα επρεπε πλέον καθημερινά να τους εκθέτει. Να βγάζει ανακοίνωση καθε μερα φέρτε μας το μνημόνιο που ψηφίσατε να το υπογράψουμε.

Οι ίδιοι με βάση όσα υποστήριζαν μέχρι πρότινος, είτε άμεσα είτε δια των υποστηρικτών τους, φερεφώνων αλλά, ας πούμε, και ...
από leomatos88
Τετ 29 Οκτ 2025, 16:51
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα ποια μπορεί να είναι η ευθύνη της ΠΑΕ, όταν την έχουνε βάλει να παίξει με σημαδεμένη τράπουλα και παρόλα αυτά με ελάχιστες κινήσεις έχει ήδη αναδείξει την ιδιοτέλειά τους, τους έχει φέρει στο σημείο να αυτοξεφτιλίζονται ασύστολα και ταύτοχρονα δηλώνει (όχι κάθε μέρα) πανέτοιμη να ξεκινήσει τις ...
από Kabamaru11
Τετ 29 Οκτ 2025, 16:56
Jump to forum
Jump to topic

Να συμπληρωσω.Συμπλευση και κυνηγι στην πολιτεια για οσο το δυνατον περισσοτερα κονδυλια για ολο το εργο (περιξ,γηπεδου κτλ).
από Equalizer
Τετ 29 Οκτ 2025, 18:03
Jump to forum
Jump to topic

1. Το να λέει οποιαδήποτε από εμάς ότι έχει εμπειρία και άποψη από έργα, αλλά να δυσκολεύεται να πιστέψει ότι οι κυβερνήσεις εκβιάζουν, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Ή το ένα συμβαίνει, ή το άλλο. Βρίθει παραδειγμάτων η ιστορία του τόπου. Τόσο γενικά όσο και ειδικά για γήπεδα.

2. Έχω βάλει επιστήμονες, Τζπτ, και ...
από Andrew R
Τετ 29 Οκτ 2025, 19:53
Jump to forum
Jump to topic

Συγνωμη αλλα αυτα ειναι χαζομαρες. Εβγαινε πριν 10 μερες φωτογραφιες ο Βρουτσης με τον Αγγελο ,δηλωνε οτι ολα ειναι καλα και μου λες οτι αν βγαλει αδεια ο Ιβαν ,εχει δεσμευσει λογαριασμους,εχουν βγει σχεδια και ειναι ετοιμες να μπουν οι μπουλντοζες θα του πουν σε προεκλογικη περιοδο οχι δεν σου ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Πέμ 30 Οκτ 2025, 12:39
Jump to forum
Jump to topic

Taseos έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 12:36 Αμπαλαε και αλεο γαμω τον ολυμπιακό! Καλωσόρισες!
Ευχαριστώ πολύ φίλε Taseos!
από gervasio artigas
Πέμ 30 Οκτ 2025, 15:50
Jump to forum
Jump to topic

Αρχίσαμε... Δε θα δίνει λέει το Καυτατζόγλειο η κυβέρνηση!!! :lol: :lol: :lol:

Ούτε οι ίδιοι οι φρουροί του Σαββίδη δεν πιστεύουν πως πρόκειται να κάνει γήπεδο ποτέ! :lol:

Φυσικά θα φταίει πάντα κάποιος άλλος...

Πέρνα το , ρε equalizer. Δε βαριέσαι να επαναλαμβανουν όλοι αυτά που ...
από Guitarman
Πέμ 30 Οκτ 2025, 17:49
Jump to forum
Jump to topic

Montrealiotis έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 16:29 Έστειλα την αίτηση και το αποδεικτικό κατάθεσης των 51 ευρώ. Μπείτε στην ουρά του χρόνου για να γράψω 10 άτομα. Φυσικά θα έχει face control :mrgreen: :D
Τον ΙΒΑΝ να γράψεις :evil:
από nkoss
Πέμ 30 Οκτ 2025, 17:51
Jump to forum
Jump to topic

Με το λοιπον,θα απογοητευσω κοσμο,εφτασα εξω απο τα γραφεια του Α.Σ. 20.15,ηταν κλειστα.Το τηλ δεν το σηκωναν.Ενω μου ειπε η γυναικα να περασω μεχρι 21.00.Θα μου πεις,σημερα εχει αγωνα,μα το ειπαμε τηλεφωνικα κ μου ειπε να περασω.

Υ.Γ. αυριο θα ξαναπαρω τηλ,δεν θα το αφησω ετσι.

Δε μπαίνεις ...
από nunies4
Πέμ 30 Οκτ 2025, 20:28
Jump to forum
Jump to topic

Ε το ίδιο λέμε ρε Τζος. Πάμε στις 30/6 αν δεν μπορεί να φέρει τις εγγυήσεις πάμε παρακάτω. Αυτοί που θεωρούν ότι δεν μπορεί έχουν την δυνατότητα να τον εκθέσουν. Δυστυχώς όμως πλέον ούτε αυτοί πιστεύουν ότι δε μπορεί.

Αυτό πιστεύω και εγώ. Όλη η αμηχανία και οι σπασμωδικές κινήσεις του ...
από Kabamaru11
Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

Ο eorptol,o aivas και ο astral εχουν κλικα και κανουν κουμαντο στο φορουμ,ειναι οι σκιεροι και παρασκηνιακοι ηγετες!

Καταραμενε Μαετζιμα,καταραμενοι Ονγιοκου!
από CCCP
Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:43
Jump to forum
Jump to topic

Eμενα η ολοι ιστορια μου εχει δειξει δυο λυπηρα πραγματα για συνοπαδους:

1) Ηξερα οτι υπαρχουν πολλοι που δε συμπαθουν τον Ιβαν για διαφορους λογους, οκ, αλλα δεν περιμενα να αποδειχτει οτι καποιοι εχουν αποφασισει οτι θελουν να φυγει ο Ιβαν και δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο και το πως θα γινει αυτο ...
από giapas
Πέμ 30 Οκτ 2025, 23:08
Jump to forum
Jump to topic

Το ότι δε προτάθηκε στον ΙΒΑΝ να γίνει διαχειριστής στο φόρουμ , είναι μια ΗΤΤΑ της δημοκρατίας.